pozdrav!posto danas krece Superliga, malo cu prognozirat prvo kolo. koliko na stranicama HSTS-a vidim od natjecanja je odustao Dr. Časl, pa muska isto kao i zenska Superliga broji po 9 klubova. po meni malo smijesno. no dobro, to je najbolje sto trenutno imamo. nazalost na stranicama HSTS-a sam nasao samo 6 klubova koji su registrirani ( da ima popis tko igra za njih): Dubrovnik, Zagreb, Podravka, Vodovod Osijek i SC ronald Ređep i Pula. jako neozbiljno od strane HSTS-a!
VODOVOD- DONAT 1
za Donat neznam tko igra, no pise da su na papiru najslabiji. Tako da mislim da Knežević, Zovko i Mihaljevic nece imat problema.
PULA- STARR 2
Pula je jaca za bracu Runjic, tu je jos Mamut. STARR je iskusna ekipa, Ređep i Japec, i tu je jos stranac Saleh. mislim da ce bit gusto, al da ce pobjedu odnjet gosti.
SRDOČI -PODRAVKA 2
sastav domacina neznam, dok je Podravka u istom sastavu ko i lani, tako da mislim da je ovo pobjeda gostiju.
SPLIT- ZAGREB 2
Split je ostao bez Ređepa, Zagreb isto slabiji no lani. Bit ce gusto, al smatram da Pucar nece izgubit mec, i da ce Maglic dobit koji mec i pobjeda otic na stranu gostiju.