Dosta sam napisao na drugom forumu, ali evo još i na ovom...
Publika je u početku dok je Tomi igrao bila nikakva, u početku Tomi dobije poen, samo Adam i ja malo zapljeskali, nitko više ništa, a kada Božo dobije poen, svi iz GRA navijaju. No, trebalo je publici malo vremena da se uhodaju.
Kada sam izgubio od Jurinića (što je u jednu ruku sramotno i neoprostivo), zaslužen poraz, ipak mislim da sam kao iskusniji, i bolji , bez obzira na svu neočekivanu tremu, trebao naći načina da pobjegnem iz loše serije poena, posebno u 5 setu kod 5:1... sramotno za mene. Ne smije se to događati da dva seta fantastično dobijem, na 2 i 3, a onda oIako izgubim. Posebno jer moj stil igre nije napucavanje... nadam se da mi se to više nikada neće ponoviti. Barem ne na takav način da nešto ne promijenim, barem pokušati !
No dok su se neki iz GRA smješkali nakon mog poraza, pomalo i ironično, prestali su kada je malac (8. razred) Ivan Garić razbio u 3 seta njihovo pojačanje, uz samo izgubljen prvi set... Za to mi je posebno drago, jer na mladima ostaje da održe OŠB, a ne ja, čovjek u godinama

, za mene je kasno... Zato, nadam se da će biti još igrača OŠB-a koji će što prije sazriti, pa ako treba i do 9 mjeseca se može puno napraviti kako bi mene uspješno zamijenili...
Par je bila nepoznanica do samog kraja, do sub. ujutro, nismo nikome ništa govorili, i mislim da je trener pametno odlučio što sam i ja dobio priliku za par. Što se mene tiče, najviše sam želio da igram protiv GRA jer sam bio 95 % uvjeren u našu pobjedu. Samo mi je to bilo bitno. Za dalje, kako god bilo, na treneru je da odluči. Tomi je bio standardan, kao i uvijek. Može i bolje, ali bitno je da ne ide lošije. I Ivanovo iznenađenje nad Thammom, ali očekivana pobjeda nad Jurinićem. Samo neka njih dvojica tako ostanu. Ako budem ovakav, bolje da ne igram. Opet, zato i služe 4 igrača. Nadam se barem jednoj ekipnoj pobjedi, bolje da bude protiv Petrinje, ali nećemo se buniti i ako bude protiv Kutine. Još jednom, hvala Ivanu što nas je izvukao... I hvala Matteu, Marku, Luki što su došli pogledati, kao i ostalima... Pozzz