Da. Stvar je u tome da onaj tko ima glavu, igru, tehniku, taktiku nije toliko bitno kakav je reket. Kao ti ! Ali za mene, koji sam bio prvo napadač, pa sa softom igrao, da bih tek u 1 srednje počeo kao obranu igrati. Nisam do faksa nikada igrao drugu ligu, osim kvalifikacije. Nisam pošteno svladao obranu, od sigurnosti u pimplu i pokreta... da ne govorim koliko sam guma i drva izmjenio. I konačno otkrio super gumu, sa novim udarcem (guranjem) i dobio time neobičan stil igre sa kojim su došli puno bolji rezultati, a realno, ne bih to imao da se nisam tako snašao. Prije nisam imao nikakve šanse protiv nekih igrača, a sada ili ih pobjedim, ili im stvaram muku. Da bih konačno našao još bolje drvo, od 2.1.2011 sam počeo igrati sa tim, plus još nova forhend guma sa kojom sam zadovoljan. I taman kada sam pomislio da je sve super, trava me sriba ili mi otpadnu čepići, ili još gore, dobijem jučer novu travu ali bez folije, i niti ja to znam naljepiti, buhtle imam na travi, sranje, nista ne valja, ko da sam dobio neku novu gumu, ne mogu 2 loptice pošteno otpimplati... U petak ću dati jednom čovjeku da ju pokuša zaljepiti... za poluditi. Na kraju sezone, možda razmislim da bolje igram 3 ligu sa dva beksajda... Ili kupim "pravu travu"

, da barem malo mickey mousea posjetim !