Stolnoteniska oprema

Moderator/ica: stjepan

Re: Stolnoteniska oprema

PostPostao/la mcs » 02 vel 2011, 15:50

Hvala Dario, na ponudi ali dosta mi je i ovaj moj, jako dobro mi sluzi, a bio sam vec u prvoj ligi vise puta, ali ne bas u vrhu, mozda zbog kineza :D, sta ces.
mcs

PostPostao/la ttp » 02 vel 2011, 20:06

Da. Stvar je u tome da onaj tko ima glavu, igru, tehniku, taktiku nije toliko bitno kakav je reket. Kao ti ! Ali za mene, koji sam bio prvo napadač, pa sa softom igrao, da bih tek u 1 srednje počeo kao obranu igrati. Nisam do faksa nikada igrao drugu ligu, osim kvalifikacije. Nisam pošteno svladao obranu, od sigurnosti u pimplu i pokreta... da ne govorim koliko sam guma i drva izmjenio. I konačno otkrio super gumu, sa novim udarcem (guranjem) i dobio time neobičan stil igre sa kojim su došli puno bolji rezultati, a realno, ne bih to imao da se nisam tako snašao. Prije nisam imao nikakve šanse protiv nekih igrača, a sada ili ih pobjedim, ili im stvaram muku. Da bih konačno našao još bolje drvo, od 2.1.2011 sam počeo igrati sa tim, plus još nova forhend guma sa kojom sam zadovoljan. I taman kada sam pomislio da je sve super, trava me sriba ili mi otpadnu čepići, ili još gore, dobijem jučer novu travu ali bez folije, i niti ja to znam naljepiti, buhtle imam na travi, sranje, nista ne valja, ko da sam dobio neku novu gumu, ne mogu 2 loptice pošteno otpimplati... U petak ću dati jednom čovjeku da ju pokuša zaljepiti... za poluditi. Na kraju sezone, možda razmislim da bolje igram 3 ligu sa dva beksajda... Ili kupim "pravu travu" :lol: , da barem malo mickey mousea posjetim ! :mrgreen:
ttp

PostPostao/la stjepan » 02 vel 2011, 23:20

Da ti ponesem ja svoj (tvoj) za subotu, ima sve pipke i sve pobjede u 2. ligi, doduše SLAST ... ;) :?:
stjepan

PostPostao/la mcs » 03 vel 2011, 08:45

Ma uzmi Stjepanov, ako si tu u blizini mozes skociti i po moj, samo mi ga nemoj ostetit, jednom sam ga ostavio na treningu, pa me jedna cura upitala da li moze igrati i ostetila mi reket, ali sam ga skrpo natrag i igram cijelo vrijeme, tijekom svoje sezone nisam slupal ni jedan reket i cini mi se da mi je ovaj 2 ili 3 po redu, ali ovaj je super i sentimentalno sam vezan za njega. :)
mcs

PostPostao/la ttp » 03 vel 2011, 16:03

Haha. To tako hoće. Ovo moje novo drvo, stisneš malo jače drvo, ručku, sa jedne strane se čak malo i udubilo. Ekstra lagano drvo. Oko 65 g. Plus još je veće od J.S.Hyuka. To je pravo drvo :mrgreen:
ttp

PostPostao/la mcs » 03 vel 2011, 16:53

Velim ja igram sa svojim vec jako dugo i nemam nista protiv. Probao sam jedanput samo jedanput nest mixati i to je bilo lose.
mcs

PostPostao/la ttp » 04 vel 2011, 21:14

Sutra ću nekako preživjeti. Igrao sam danas. Pa ja više nikog ne mogu pobjediti. Jedva 3 loptice otpimplam sa travom. To je strašno... Da to može tako utjecati, nikada ne bih rekao. No, poznanstvo sa jednim dobrim čovjekom koji živi u Slovačkoj, spasit će me ! Donijet će mi gumu, ako nabavi, a vjeruje da hoće... :D :) ;) Došao sam na svoje, konačno :mrgreen:
ttp

PostPostao/la mcs » 05 vel 2011, 09:26

Koji su to trgovinski putevi.... :D
mcs

PostPostao/la dario » 18 vel 2011, 15:47

da li je netko pronašao moj reket...izgubljen u srijedu ...
dario

PostPostao/la ttp » 02 ožu 2011, 19:15

Prodajem Bryce gume, zainteresirani nek mi se jave...
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponuda i potražnja

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.