Liga Prvaka

Moderator/ica: stjepan

Tko će ove godine osvojiti Ligu Prvaka u nogometu???

Chelsea
1
14%
Man United
2
29%
Barcelona
1
14%
Arsenal
0
Nema glasova
Real Madrid
2
29%
Bayern
0
Nema glasova
Inter
0
Nema glasova
Milan
0
Nema glasova
Roma
0
Nema glasova
Netko 10-ti
1
14%

Ukupno glasova : 7

Re: Liga Prvaka

PostPostao/la ttp » 08 ožu 2011, 23:09

Nije nogomet lud, nego je Dario mudar :P
ttp

PostPostao/la boško ošb » 08 ožu 2011, 23:13

Kod: Označi sve
matteo94

pratim ja, pratim, al ipak mislim da je Roma bolja momčad...imaju dosta dobrih igrača koji mogu preokrenuti stanje...ipak mislim da će Šahtar proći dalje, ali ne vjerujem da može povećati prednost..

hahaha, matteo moram te malo zafrkavat... nekad si bio vrsni prognozer, ne znam šta ti se dogodilo... nisi mi vjerovao kad sam prognozirao pobjedu šahtara, ali dobro... :lol: :lol:
što se tiče tekme barca-arsenal nema se šta puno reć, navijač sam arsenala, ali mora se priznat da je barca bolja ekipa u ovim trenutcima... nadao sam se da će arsenal bolje odigrati, ali nije, što svojim krivicom, što neočekivanim događajima na terenu...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la boško ošb » 09 ožu 2011, 15:31

danas se nastavljaju događanja na nogometnim terenima lige prvaka... danas se također igraju dva uzvratna susreta 1/8 finala... danas igraju tottenham - milan (1:0) i schalke - valencia (1:1)... ja mislim da će tottenham pobijediti milana na svom terenu, a schalke i valencia bi mogli odigrati utakmicu s dosta golova... :D :D
ajmo matteo i ostali bacajte svoje prognoze, hehe....
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la matteo94 » 19 ožu 2011, 22:38

Real Madrid - Tottenham
Chelsea - Manchester United
Barcelona - Šahtar
Inter - Schalke
ovi parovi su izvučeni za četvrtfinale lige prvaka...definitvno meni najzanimljiviji susret je između Reala i Tottenhama...moje želje za putnike u polufinale su: Tottenham, Chelsea, Barcelona, Inter ...
matteo94

PostPostao/la matteo94 » 06 tra 2011, 08:23

nakon jučerašnjih utakmica, dogodila su se dva rezultata kojima se rijetko ko nadao...ja iskreno nisam ni u snu mislio da može tako bit...Real je protiv Tottenhama pokazao koliko je Tottenham zapravo nezrel za četvrtfinale lige prvaka...Schalke 04 je napravio senzaciju do sadašnjeg natjecanja u ligi prvaka...nakon jučerašnjih rezultata dva putnika su već jasna, bez obzira što se ima za odigrati još jedna utakmica...večeras očekujem pobjedu Barce, a nadam se pobjedi Chelsea...
matteo94

Prethodna

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.