Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

PostPostao/la boško ošb » 29 ožu 2011, 15:07

i opet neke nesuglasice :D :

Pranjić mislim da baš i nije standardan...a protiv Intera po meni također slab iako naši komentatori tupe kako je bio odličan.

Pranjić ima 24 nastupa u bundesligi ( uglavnom od početka utakmice ), 7 nastupa u ligi prvaka, 4 u njemačkom kupu, što daje ukupno 35 nastupa ove sezone, što je, po meni, broj nastupa jednog standardnog igrača... sad, druga stvar kako igra, nisam ga baš puno gledao tako da ne znam, ali da je standardan to je...

Za Rakitića sam ja čitao da je bio nevidljiv protiv Barcelone,a druga stvar je što to naši napuhuju

teško je protiv barcelone biti vidljiv :lol: :lol: ... ali u 8 dosadašnjih nastupa 3 gola i 2 asistencije solidan učinak za igrača koji je nedavno promjenio okruženje...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la matteo94 » 29 ožu 2011, 21:58

sad kad sam vidio kako Hrvatska može dobro igrati, bude mi još više žao što smo bili katastrofa u Gruziji...ovo danas protiv Francuza koji se dižu je bilo više nego zadovoljavajuće...jako dobro...imali smo puna lopta u for koje su naše bacali u dobre prilike...jako dobro...
matteo94

PostPostao/la Mata » 30 ožu 2011, 06:52

Uh...nisam baš vidio neku veliku igru ,ali dobro...floskule tipa "pokazali su karakter" kod mene ne piju vode....neke strašne prilike nisam vidio.Istina imao je Perišić onu kad je oteo loptu no gdje su bili drugi na povratnoj...ovako je pucao iz polumrtvog kuta i golman obranio.
Nisam od onih koji razapinju nakon poraza,ali ne volim ni hvalospjeve za ništa.Činjenica je da u svakom sportu treba pobjeđivati da bi se postigao rezultat...nije Gruzija smak svijeta.Još uvijek imamo sve u svojim rukama.Ali treba pobjeđivati.

boškoošb...priznajem ti pobjedu...nemam argumenata ;) Pranjić je nezamjenjiv u Bayernu,Robben i Ribery su kišne gliste za njega :P ,a Rakitić je raketa...A tek Kalinić ...
Mata

PostPostao/la boško ošb » 30 ožu 2011, 15:29

igra solidna, bez nekih naših izarzitih prilika, slažem se.... francuzi su me iznenadili i naljutili... ulazili su u naše igrače kao da su imali obećane premije po 100 000 eura za svakog ozlijeđenog igrača... ali što je još žalosnije, sudac im je to dopuštao... pa kako je moguće da se malouda izvuče bez žutog kartona?? još malo je slomio nogu perišiću, a na kraju krajeva ozlijedio je runju i imao još nekoliko divljačkih startova...

boškoošb...priznajem ti pobjedu...nemam argumenata ;) Pranjić je nezamjenjiv u Bayernu,Robben i Ribery su kišne gliste za njega :P ,a Rakitić je raketa...A tek Kalinić ...

hahaha, naslućujem pomalo ironični ton... ali dobro... za kalinića nisam ništa rekao, jer on ionako nije standardan u blackburnu pa ne znam po kojem kriteriju igra u prvih 11 za repku... :?:
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 30 ožu 2011, 22:36

Istina...malo sm ironičan,ali ne ljutiš se ti ;) ...ja malo kontriram.
U najavi utakmice sam rekao da se trebamo postaviti kao gazde na terenu...e pa to nismo napravili i jbg.
Ne volim kad se od jedne pobjede (Češka) pravi euforija...treba biti realan i u pobjedama i porazima.

Iako sam bio zagovornik Bilića sve manje vjerujem u njega.Jako puno čudnih odluka u nakon EURA 2008.Na žalost mislim da je uvelike pao pod utjecaj drugih i da netko gura "svoje" igrače.

Spomenuti grubijan se kod nas izgovara sa Ma Luda :o
Mata

PostPostao/la stjepan » 31 ožu 2011, 07:34

[stjepan]
Moja prognoza za sutra je 1X, dvoznak na domaćina, nažalost ... volio bih da se prevarim. Bilić neće tamo proći neokrznut, a trebalo bi ga i obrijati jer ipak je on selektor Hrvatske, a ne ... Kad se neće obrijati sam, sutra će ga obrijati Gruzijci ...

Sad ne znam što se desilo ... Ili sam ja postao vidovit ili naš selektor prati ovaj forum ... Bilo kako bilo, čovjek je poslije Gruzije izišao friško izbrijan (nakon što su ga prije toga obrijali Gruzijci) :lol: :P
stjepan

PostPostao/la Mata » 31 ožu 2011, 21:40

Ili sam ja postao vidovit

pa naravno EZO TV i Milan Tarot su za tebe kamilice :P
Mata

PostPostao/la boško ošb » 13 tra 2011, 16:06

evo ja sam složio tablicu naše skupine pa da se vidi gdje smo šta smo...
Privitak/ci
Skupina F.gif
Skupina F.gif (7.17 KiB) Pogledano 2386 put/a.
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 13 tra 2011, 17:24

Svaka čast boško ošb...da li ovo znači da će slijedeće sezone šarene tablice izlaziti i iz tvoje radionice :?: Možemo podijeliti posao :P
Mata

PostPostao/la boško ošb » 13 tra 2011, 17:30

hvala hvala :D , što se mene tiče možemo... vidio sam taj program i htio probat kako radi pa sam napravio jednu probnu i ispala je dosta solidno za prvi puta... eto onda dogodine se možemo podijeliti u pravljenju tablica ;)
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.