Jose Mourinho

Moderator/ica: stjepan

Jose Mourinho

PostPostao/la ttp » 06 tra 2011, 07:33

Ne pratim baš nešto nogomet, ali neke stvari su mi interesantne. Naslov sam stavio J. Mourinho. Već sam podosta puta čuo da ga smtaraju jednim od najvećih, ako ne i najvećim trenerom svih vremena,zatim da je vrhunski taktičar ? .... Ako mi može netko nešto malo pojasniti; na temelju čega se to vidi, što ga odlikuje, a da to drugi nemaju, što bi jedan Jose značio DInamu... , tako neke primjere dati. Ili je to više stvar kakvu momčad imaš... iako, ne sumnjam u majstorstvo Joce... hehe
ttp

Re: Jose Mourinho

PostPostao/la matteo94 » 06 tra 2011, 08:12

jedan od najvećih je sigurno, ali najveći nije... naslov ove teme mi se ne sviđa, jel ne volim Josea, zato što je lik natipatičan... evo odgovori: 1. to se vidi na temelju njegovih velikih uspjeha, sa interom je osvojio naslov europskog prvaka, sa portom naslov kup uefe, a ako bude real igrao kao jučer, s njim će isto osvojiti naslov lige prvaka, 2. odlikuje ga velika disciplina, dosta je strog, a što se tiče njegove taktike, svi znamo da su sve momčadi počele igrati "Mourinhov nogomet", 3. jedan Jose nebi značio ništa ni dinamu ni hajduku ni bilo kojoj drugoj momčadi, jel ovaj nogomet kod nas je cirkus, a ne nogomet... normalno da je bitno kakvu momčad imaš, isto što je bitno kakva je momčad u 2.HSTL, ima boljih, ima lošijih, a trener nekad zna iznenadit taktikom, tako i tamo...Jose ima samo puno taktika i zna svoje nogometaše naučiti da igraju po njegovoj taktici...to je to, od mene
matteo94

PostPostao/la stjepan » 06 tra 2011, 08:30

Ispravak netočnog navoda: Mourinho je s Portom osvojio Ligu prvaka, a ne Kup UEFA, nakon toga ga je uzeo Chelsea i s njima je harao Engleskom (nekoliko raznih titula: Premiership, FA Cup ...), ali i Europom gdje nikad nije uspio otići do kraja i osvojiti Championsleague iako je dvaputa bio u finalu (jedno je finale izgubio na penale). Onda je prešao u Inter i opet sve poosvajao u Italiji i uzeo Ligu prvaka. Sad to od njega očekuje Real, ali kantu prvaka Espane neće uzeti, a mislim da neće ni Ligu prvaka, moj je favorit Schalke 04 (kažu da mijenja ime u Schalke 25 hehe...).

Definitivno je dobar trener, titula s Portom to potvrđuje jer je imao prosječne igrače, ali ih je posložio tako da su nadjačali mnoge moćnije (skuplje) ekipe. U Chelsea, Interu i Realu ima igrače koje želi pa je to već druga priča. No, veliki je trener, ali mali čovjek jer je iznimno prgav, bezobrazan i nekulturan, bahat do neba i zato uvijek navijam protiv njegovih ekipa jer takve tipove ne volim, blago rečeno ...

I Jose uopće ne treba Dinamu, jer Dinamo osvaja kante i bez njega, hehe... Možda Hajduku treba više ... :P
stjepan

PostPostao/la ttp » 06 tra 2011, 11:35

I Jose uopće ne treba Dinamu, jer Dinamo osvaja kante i bez njega, hehe... Možda Hajduku treba više ...

Poštovani, molim DISCIPLINSKU KOMISIJU da uvede sankcije za ovakve postove... Za odsluživanje kazne, predlažem sljedeće : (1) humanitarni rad u Hajduku , (2) pet utakmica gledanja Hajduka pokraj neobrijanog Slavena Bilića (3) zatim da Bilić preuzme dinamo (namjerno sam napisao malim slovom)... Ukoliko se ovako što nastavi, slijede drastičnije kazne, poput zabranjuje se spominjanje riječi dinamo,i dopušteno je govoriti samo SVETI HAJDUK, ILI SVETO IME HAJDUK :)
ttp

PostPostao/la stjepan » 06 tra 2011, 12:35

Ufff, opak si :lol: , ali gledati Hajduka u 5 utakmica - e, to bi stvarno bila prava kazna :lol: :lol:
stjepan

PostPostao/la ttp » 06 tra 2011, 14:20

:lol:
Huh, slažem se, žestoka je kazna, eto smanjujemo na 2 utakmice. Što je je... :D :lol:
ttp

PostPostao/la ttp » 06 tra 2011, 14:22

No, veliki je trener, ali mali čovjek jer je iznimno prgav, bezobrazan i nekulturan, bahat do neba

Nisam znao to za Mourinha... :( :o
ttp

PostPostao/la Mata » 06 tra 2011, 22:35

Molio bih Stjepana da pojasni dva finala CL sa Chealsejem :o
Ovo spominjano izgubljeno na panele vodio je Avram Grant ;) jer je Jose dobio nogu u dupe prije 8-) ...a nikako se ne mogu sjetiti tog drugog finala i kako je izgublljeno,a kad se ja ne mogu sjetiti hm onda nešto ne štima

Rezultati mu govore u prilog,mada ga ni ja baš ne simpatiziram...ono s Portom je stvarno uspjeh mada je i to bila neka čudna godina...finale Porto-Monaco..pa tu bi i Hajduk imao šansu osvojiti hehehehe

Inter...ima i njegovih zasluga,ali u smislu da pravi strašan pritisak na suce pa mu propuste gol-dva protiv Barcelone iz zaleđa,oštriju igru itd
Mata

PostPostao/la ttp » 06 tra 2011, 23:32

Samo nemojte opet o teorijama zavjere :lol: :lol: :P
ttp

PostPostao/la stjepan » 07 tra 2011, 09:02

U pravu si Mata, pisao sam po sjećanju pa sam pogriješio. Malo sam pretražio i točno je da je Chelsea 2008. godine izgubio svoje jedino finale LP od ManU-a i to na penale i tada je Grant bio trener. Jose nikada nije uspio niti ući u finale iako je uvijek imao najskuplju momčad jer mu je bratko Roman kupovao što je htio. Tako je dva puta ispadao u polufinalima od Liverpoola, 2005. sa ukupno 0:1, a 2007. na penale. Još je 2009. kada Jose više nije bio u Chelsea, taj tim izgubio u polufinalu od Barce zbog pravila "gola u gostima". Suma sumarum: 3 tijesno izgubljena polufinala (jednom 0:1, jednom zbog gola u gostima, jednom na penale) i jedino finale izgubljeno na penale ... A čini se neće ni ove godine dalje od četvrtfinala jer su sinoć legli doma 0:1 od ManU-a ...
stjepan

Sljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.