otvoreno prvenstvo grada Paga

Moderator/ica: stjepan

otvoreno prvenstvo grada Paga

PostPostao/la tomi » 29 kol 2011, 13:26

ne znam, ali imam osjećaj kao da je ove godine manji broj prijavljenih nego prošle godine, možda je sve ovo posljedica recesije i loš financijski status klubova... mnogim klubovima je i daleko putovati za pag, veliki troškovi a mali koeficijent turnira.. Naši dečki vjerovatno iz tih razloga neće nastupiti na turniru, a po meni je bolje da malo više treniraju a manje idu na turnire (ovdje mislim na turnire tipa ovoga, gdje se ne isplati ići), ali naravno na sve turnire koji su vrijedni natjecanja treba ići... Malo nam je forum neaktivan, jer su većina jaoš na godišnjem ili puno treniraju pa ne stignu ovdje malo pisati.. :) pozdrav svima..
tomi

Re: otvoreno prvenstvo grada Paga

PostPostao/la mcs » 29 kol 2011, 14:22

Pozdrav Tomi, kako jel si ti bio na GO?! :)

Ovaj turnir na Pagu je zamijenjen ako se ne varam onim turnirom koji se tradicionlano odrzavao u Čakovcu, e sad sto se tice tog turnira, jako sam skeptičan. Prva stvar Pag je daleko za nas kontinentalce i uz ovo divljanje cijena goriva ne znam kolko se opce klubova moze to priuštiti. Znam da su "naši" iz Šenkovca ako se ne varam otišli to igrati, idem sutra ili preksutra na trening pa cu vidjeti kak je bilo tamo? Uglavnom cini mi se da su ti turniri sad postali luksuz i privilegija visoko kotiranih klubova sto u svakom slucaju nije dobro. Puno dobrih igraca je dolazilo iz manjih klubova u vrijeme kad sam bio kadet, junior... Uglavnom recesija utječe na sve, ali ove najslabije vec jede ili ih je pojela.. Rezgniran sam i ocajan vezan na ovu situaciju. evo tolko od mene, puno bi mi bilo draze da svi mogu na turnir pa da i kvaliteta bude na visokom nivou.
mcs

PostPostao/la stjepan » 30 kol 2011, 11:30

Pozdrav svima,

Evo konačno i mene "u sedlu" nakon 5 tjedana odsustva (4 tjedna godišnjeg odmora i 1 tjedna puta u Ukrajinu), od danas se aktiviram maksimalno. Inače, temu sam premjestio iz "Turniri" u "Domaća i međunarodna natjecanja". Razlog: u "Turnirima" su samo oni turniri na kojima nastupaju igrači OŠB budući je i nadnaslov te skupine tema "STK OBRTNIČKA ŠKOLA - BROD".

Slažem se s oba komentara. Slično je bilo i na početku prošle sezone. Dalek put, veliki troškovi, mali koeficijent - razlozi su zbog kojeg smo ipak odustali od Paga. Iako se na početku razmišljalo da se ipak ode s po 1 autom (3-4 igrača) oba dana. Ali, otići na Pag iz Broda u istom danu, odigrati i vratiti se prevelik je napor u jednom danu. Jednom sam tako vozio djecu u Zadar i rekao "nikad više". Dakle, trebalo bi ići na spavanje, a to onda još povećava troškove. Također, procijenjeno je da se treba više okrenuti treniranju, a ne samo juriti s turnira na turnir i ganjati ranking bodove. Sad kad krene HSTS i Regija, a svi naši igrači još igraju i u ligama, bit će natjecanja koliko hoćeš. Konačno, financijska je situacija katastrofalna i svaka se kuna mora vagati, novca nema, a niti roditelji nisu u mogućnosti izdvajati i sufinancirati bez granica... Nažalost, to je naša realnost. Ulazimo u sezonu za koju ne znamo kako ćemo je prebroditi i to mi iz OŠB koji smo uvijek imali dosta i full sve pratili, mogu misliti kako je ostalima ...

Osvrt na Pag: Kod najmlađih kadeta 20 igrača, favoriti potvrdili status, prva 4 mjesta za prva 4 nositelja, Filip Dekleva iz Višnjana pobjednik, iz TOP-a 12 nastupilo 6 igrača, bez našeg Pudića. Kod mlađih kadeta najjača konkurencija, iz TOP-a 12 nastupili svi osim našeg Gavrana, od prvih 20 nastupilo čak 17 igrača, u finalu prva dva nositelja, Luka Martinek iz Brckovljana pobjednik (novi klub, mislim da je prije igrao za Sesvete). Kod kadeta nastupila šestorica iz TOP-12 kadeta, bez našeg Arbanasa, pobijedio Luka Šarčević iz Rijeke (Srdoči). Najslabija je konkurencija bila u juniorima sa samo 2 igrača iz TOP-12 (i to 9. i 11.), bez našeg Ivana Garića, Josip Mustapić iz Splita winner, prvi nositelj Nikola Horvat ostao u polufinalu.

Slijedi link na članak o turniru s web stranice HSTS-a:

2. Kup grada Paga: http://www.hsts.hr/Vijesti/brckovljani- ... atske.html
stjepan

PostPostao/la tomi » 31 kol 2011, 12:16

Pa da mislim da je turnir slab, zbog nedolaska ostalih igrača iz već poznatih razloga, ali i možda što je turnir već u 8 mjesecu, relativno rano.. Ja se sjećam kad sam ja bio mlađi, bilo je dosta turnira, ali ovo što je danas to je pretjerivanje... djeca se ne mogu ni pošteno odmoriti i trenirati nego samo lete sa turnira na turnir.. ali tako je kako je...
tomi

PostPostao/la mcs » 31 kol 2011, 13:19

Slažem se s Klaicem, mada je on mladi od mene, kolko se ja sjecam bilo je turnira otprilike ovako:
1. 2x otvoreni ml kadeti/kadeti/juniori i cure u Sloveniji i Cakovcu
2. 1x pojedinacno prvenstvo drzave
3. 1x ekipno prvenstvo drzave
4. i 2x TOP12 i to je bilo to, osim jos mozda repreznativni nastup 1 do 2 medunarodna i europsko prvenstvo i to je to.
mcs

PostPostao/la Antonio » 31 kol 2011, 23:22

Bok javljam se zbog laži koje su napisane u vezi putovanja i smještaja na turnir u pagu. Radi se o tome što posjedujem apartman u gradu Pagu i uvijek je na raspolaganju obrtničkoj školi, naravno besplatno. Apartman sam već nudio latinu za prošli i za ovaj turnir i za bilo šta drugo tijekom zadnjih par godina što bi trebalo klubu kao na primjer pripreme ili bilo što. Iako sam više puta nudio smještaj svaki puta je rečeno da ipak nije potrebno pa me malo čudi sve ovo što je napisano

[quote][Slično je bilo i na početku prošle sezone. Dalek put, veliki troškovi, mali koeficijent - razlozi su zbog kojeg smo ipak odustali od Paga. Iako se na početku razmišljalo da se ipak ode s po 1 autom (3-4 igrača) oba dana. Ali, otići na Pag iz Broda u istom danu, odigrati i vratiti se prevelik je napor u jednom danu. Jednom sam tako vozio djecu u Zadar i rekao "nikad više". Dakle, trebalo bi ići na spavanje, a to onda još povećava troškove/quote]

Jučer sam se čuo sa jednim bivšim ošb-ovcem i kaže mi kakav sam ja to da nisam htio dopustio da se spava u mome apartmanu. Nisam se mogao načuditi šta je rekao ali evo me na forumu i opet ne vjerujem tome šta sam pročitao. Ponovo kažem da je smještaj ponuđen latinu i za ovaj i za turnir prošle godine, čak sam rekao rodbini da apartman za vikend kad se igra turnir mora biti slobodan jer možda bude trebao za klub. Samo sam htio da se zna istina jer očito ili stjepan ne govori istinu ili netko stjepanu laže.
Antonio

PostPostao/la stjepan » 01 ruj 2011, 00:16

1. Smatram nepotrebnim ovako oštar i osuđujući ton prethodnog komentara. Ne zamjeram, samo mislim da se to moglo napisati i blažim rječnikom, a da se kaže bit stvari. Ovako je ispalo da sam napisao gomilu laži o ovoj temi. No, takva je sudbina Administratora, oni su uvijek prvi na udaru kritike.

2. Ja nemam pojma da ti Antonio imaš apartman na Pagu, nisi meni to nikad rekao, niti sam to imao priliku čuti od nekoga, valjda nisam ni trebao ... Iako to izgleda svi znaju, osim mene ...

3. Iz te činjenice može se zaključiti zašto sam komentirao tako kako sam komentirao: nisam znao za tu mogućnost (postojanje i mogućnost korištenja apartmana) jer mi ju nitko nije ni spomenuo - a ta činjenica ipak dosta mijenja na stvari odnosno mogućnosti nastupa na Pagu (zanemarimo li pri tome sportski - trenažni i natjecateljski segment koji je u ingerenciji trenera).

4. Dakle, ne stoji da "stjepan ne govori istinu" jer je stjepan niti ne zna.

5. Također, ne stoji da "netko stjepanu laže" jer stjepanu nitko ništa ne govori pa onda ne može ni lagati valjda.

6. Tebi Antonio zahvaljujem za mogućnost koju si nudio, nadam se da će tako biti i ubuduće te da ćemo tu mogućnost iskoristiti slijedeće sezone na 3. PAG OPENU.

7. Nažalost, zbog očito lošije međusobne komunikacije između svih po pitanju Paga, ti si se našao povrijeđenim pa si reagirao tako kako jesi iako sam siguran da nitko nije imao nikakvih loših namjera, a posebice ne nešto lagati. Shvaćam te: nudiš gratis smještaj i što već treba, a ja ovdje pišem kako bi nam spavanje još povećalo troškove ... I onda te još netko potpiri sa "pa kakav si to Antonio čovjek, što nisi dao apartman OŠB-ovcima"...

8. Sve je ispalo nespretno i blentavo, od komunikacije do pisanja, a zapravo nepotrebno ...
stjepan

PostPostao/la Antonio » 01 ruj 2011, 01:37

Ispričavam se ako je ton bio pre grub nisam imao takvu namjeru. Post i nije namijenjen vama jer sam i mislio da vam se nisu rekle sve stvari. Za moj apartman znaju skoro svi, latin, zvačko , tomi i brat su ove godine i ljetovali kod mene i tako dalje, a sa latinom zadnje tri godine stalno pričamo ako bi se mogao za nešta koristiti.
Svi za tu mogućnost znaju samo neznam zašto vama ne govore bitnu stvar kad se planira turnir. Izgleda da je moja zadnja rečenica ipak bila istinita da netko stjepanu laže, jer isto je slagati i prešutjeti tako bitnu stvar kao besplatan smještaj ako se planira ići na turnir.

Ja vam se još jednom ispričavam jer sad vidim da je ispalo malo glupo sve ovo ali bilo mi je iznenađujuće čitati da se nije išlo na turnir zbog smještaja. Neznam za ubuduće dali vrijedi sa latinom razgovarati o takvim stvarima jer je on sve znao, a vama nije rekao jer apartman je na raspolaganju zadnje tri godine a vi za to neznate.

7. Nažalost, zbog očito lošije međusobne komunikacije između svih po pitanju Paga, ti si se našao povrijeđenim pa si reagirao tako kako jesi iako sam siguran da nitko nije imao nikakvih loših namjera, a posebice ne nešto lagati

Nije bilo loše komunikacije, latin apsolutno sve zna i mislio sam da je valjda dovoljno da trener zna.

Stvarno mi je žao zbog svega ovoga ali kad sam pročitao da se ne ide i zbog takvih razloga, jednostavno mi je bilo nevjerovatno da vi za to neznate jer sam sa latinom redovno pričao o apartmanu i on mi je govorio možda bude trebalo

Nadam se da se niste uvrijedili jer mi to nje bila namjera, ako je nešta pre grubo zvučalo mi je zbog toga
lijep pozdrav
Antonio

PostPostao/la Mata » 01 ruj 2011, 22:07

Evo i mene pa odmah na fajterskoj temi.
Kao prvo želim napisati da se slažem da ovo nije trebalo ispasti ovako burno jer jedan telefonski poziv bi to riješio.No olakotna okolnost u svemu je da Antonio nije zvao Stjepana jer je bila ponoć :P ,a Stjepan valjda ima alarm kod novih postova pa se ustaje u pola dva i odgovara dok Antonio to isto čini u pola tri :)

Ali ima tu dosta toga pozitivnoga.
A: Molio bih Antonia da pošalje slike aparmana sa referencama o udaljenosti od plaže i ostalim pojedinostima oko iznajmljivanja za "LJETO 2012" da se predbilježim,a još ako članovi OŠB-a mogu i gratis potpisujem odmah pristupnicu za OŠB :o

B: Čestitam Stjepanu na "iljadarci" tj na preko 1000 postova. :!:

C:Želim i Antoniu dobrodošlicu na forum jer eto da nije bilo ovoga tko zna da li bi se i registrirao. 8-)
Mata

PostPostao/la stjepan » 01 ruj 2011, 22:59

Pretjeruješ Mata, kao i obično ... :P Nije bilo pola dva već 01:16, to je značajna razlika... :lol:
stjepan

Sljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.