HRVATSKA - TURSKA (dodatne kvalifikacije za EURO)

Moderator/ica: stjepan

Pobjednik dodatnih kvalifikacija i putnik na EURO u Poljsku i Ukrajinu 2012. godine bit će:

Anketa je završila: 10 stu 2011, 14:16.

TURSKA
2
40%
HRVATSKA
3
60%

Ukupno glasova : 5

HRVATSKA - TURSKA (dodatne kvalifikacije za EURO)

PostPostao/la stjepan » 14 lis 2011, 14:16

Nismo bili "te sreće" da izvučemo Estoniju, pa ćemo vidjeti hoće li Hrvati, nakon pada protiv Turaka pod Bečom, pasti i drugi put u tursko ropstvo ili će se "Bilić boysi" uspjeti revanširati (neki kažu osvetiti kao da je u pitanju albanska besa). Prognozirajte ishod baraža u anketi.
stjepan

Re: HRVATSKA - TURSKA (dodatne kvalifikacije za EURO)

PostPostao/la mcs » 15 lis 2011, 07:46

Ja mislim da ipak mi ovo prolazimo, ali jako jako teško nesto kao Dinamo protiv Malma, borba za prolaz do zadnje minute.
mcs

Dodatne kvalifikacije za EURO 2012.

PostPostao/la boško ošb » 09 stu 2011, 15:56

Bliži nam se prva tekma dodatnih kvalifikacija u Istanbulu.... bacajte svoje prognoze, dojmove s priprema ili komentare na igrački kadar... :)
Hajduk živi vječno!
boško ošb

Re: Dodatne kvalifikacije za EURO 2012.

PostPostao/la matteo94 » 09 stu 2011, 18:02

TURSKA - HRVATSKA 1
moja prognoza je da ćemo mi prvo poluvrijeme braniti samo svoj gol i da će to poluvrijeme završiti bez pobjednika... u drugom poluvremenu ćemo braniti svoj gol do 80. min, onda ćemo malo krenuti prema naprijed i primiti ćemo gol... iskreno mislim da nemamo nikakve šanse doći sa pozitivnim rezultatom kući sa ovog gostovanja... što se tiče ostalih utakmica, moja prognoza je ovakva:
BIH - PORTUGAL 2
ČEŠKA - CRNA GORA 1
ESTONIJA - IRSKA 2
matteo94

PostPostao/la stjepan » 09 stu 2011, 19:18

"boško ošb" je otvorio temu koja je već otvorena nakon ždrijeba dodatnih kvalifikacija pa sam obje teme spojio u jednu koja ima i anketu.
stjepan

PostPostao/la ttp » 09 stu 2011, 19:35

Pobjeda naših rezultatom od 2:1 ili 3:1, ili ce biti 0:0 ili 2:2.
ttp

PostPostao/la Mata » 10 stu 2011, 13:32

bravo ttp :ymapplause: trebao si jo 7 rezultata staviti pa bi možda i pogodio =))

Iako mi se ne sviđa sveopća atmosfera oko reprezentacije i pozivanje igrača na bazi reciprociteta (Hajduk vs Dinamo) glasovao sam na naš prolaz ali bit će čupavo x_x
Priželjkujem ukupni rezultat u našu korist .
Bilo bi lijepo da to bude istim rezultatom kako je završio nedavni ogled Mata vs boškoošb :-bd
Doduše može i onaj iz meča Mata vs Antonio ,ali taj ne bi bio dobar za ljude kratkog fitilja i živaca ~x( ,a pogotovo za one slabog srca [-x
Mata

PostPostao/la stjepan » 10 stu 2011, 13:49

Atmosfera je onakva kakvu stvore igrači i stručni stožer svojim igrama i još više rezultatima... :-q Sada je palac okrenut dolje i pesimizam i skepsa prevladavaju jer je bijedno izdanje iz Atene još svježe. Prođemo li Turke, na scenu stupa euforija :-bd :-h ^:)^ :ympeace: i sve ispod finala EP nije dovoljno dobar doseg. Više neće biti ni krize i sve će biti super. Ne prođemo li Turke, bit će smak svijeta. Vjerojatno. Tipično hrvatski. :(|)
stjepan

PostPostao/la mcs » 10 stu 2011, 14:25

Kod: Označi sve
stjepan

Atmosfera je onakva kakvu stvore igrači i stručni stožer svojim igrama i još više rezultatima... Sada je palac okrenut dolje i pesimizam i skepsa prevladavaju jer je bijedno izdanje iz Atene još svježe. Prođemo li Turke, na scenu stupa euforija i sve ispod finala EP nije dovoljno dobar doseg. Više neće biti ni krize i sve će biti super. Ne prođemo li Turke, bit će smak svijeta. Vjerojatno. Tipično hrvatski.

Ne ovo je ponovno napisano tocno sto i svaki put trubimo, nista, vidjet cemo kak ce to biti. Ali kad pomislim na onaj mec sa Grcima, ne znam fakat ne znam, ne znamo mi igrati obranu, ali opet Grci nisu Turci, Turci su dosta temperametniji i bas zato bi im se to moglo obiti o glavu, ali vidjet cemo za sad jos nema prognozu
mcs

PostPostao/la ttp » 10 stu 2011, 23:12

Htio bih samo prokomentirati kako me "ubadalo" u oko, kada nasi govore, osvetit cemo se Turskoj. Vidim da je Stjepan to isto komentirao, i rekao ispravno, revanširati. Znam da je to manje nebitno, ali neki igrači ne znaju sastaviti dvije jednostavne reečenice, a izbornik me uspavljuje... dok završi rečenicu, ne znam što je rekao na početku.
ttp

Sljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.