3. Memorijal "Sjećanje na Vukovar 1991." (13.11.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 3. Memorijal "Sjećanje na Vukovar 1991." (13.11.2011.)

PostPostao/la tomi » 13 stu 2011, 20:18

Ali dosta o mome autu, idemo malo o meni:

bio sam prvi u grupi bez izgubljenog seta, sa po 3:0 sam pobjedio: Adam filic (stk vukovar), kosanovic milan (stk vukovar), karkaš (stk nepoznato??).. :D

nakon grupe sam igrao sa domcom (stk sibinj), moram reci da je domac igro dobro, i zadao mi muke ali eto sretno sam pobjedio 3:0..

2.kolo vec opisano protiv dabica, bio je to mec koje me je pripremio za iduci (polufinale), protiv mađarca..

polufinale: protiv mađarca-stk beli manastir (moram reci da je mđarac znatno podigao svoju igru, igra jako dobro, evo jedna zanimljivost, mađarac je izbacio ivana horvata u cetvrtfinalu).. Bilo je 3:0, ali dva seta jako gusto..

finale: protiv vilagosa (stk beli manastir), vilagos igra sve bolje i bolje.. iako je bilo 3:2 za njega nisam zadovoljan u potpunosti sa svojom igrom.. Prvi set sam vodio 9:6 i izgubim na 10.. Drugi sam relativno lako izgubio, na 5 ili 6.. Zatim 3. i 4. set dobivam i opet zadnji gubim.. Nedostajali su mi korisni savjeti, da je barem dabic bio kraj mene.. ali dobro.. Vilagos igra odlicno s obe strane spinovi, bili su lijepi poeni, bilo je tu spin na spin, preuzimanja i svasta ponesto..
tomi

PostPostao/la tomi » 13 stu 2011, 20:21

i jos moram pohvaliti Vedrana Zorka, decko koji igra sveukupno mislim 1,5 godinu stolni tenis.. Covjek koji se na ovom turniru plasiro u cetvrtfinale pobjedivsi Petrovica (stk vukovar), šulinu (stk olimpija) i izgubio od mađarca 3:2 a imao je mislim par 3 ili 4 mec lopte.. Nakon toga pobjeđuje jergica (slovacka), jergic koji igra 100 godina stolni tenis, i zorko ga pobjeđuje.. Svaka cast momku! ;) samo neka nastavi tako..
tomi

PostPostao/la tomi » 13 stu 2011, 20:24

Sto se tice parova: 1. mjesto Klaić-Zlatko Lepur(stk vukovar), 2.mjesto Svetislav Jergic-Babić Arijan (stk vukovar), 3.mjesto Vilagos-Mađarac..

Znaci ukupni poredak u kategoriji do 50 godina:
1.mjesto Vilagos Tomislav (stk beli manastir)
2.mjesto Klaic Tomislav (stk OŠB)
3.mjesto Tomic Igor (stk vukovar)
3.mjesto Mađarac Marko (stk beli manastir)
tomi

PostPostao/la stjepan » 13 stu 2011, 20:51

Hvala Tomi za dosta iscrpan izvještaj :-c i čestitke za pojedinačno srebro i zlato u paru. :-bd Šteta što nije "dupla kruna", ali nije lako baš sve osvojiti. Jedino što ti Vilagoš već pomalo postaje kompleks jer si od njega isto sa 2/3 izgubio i u ligi. :-? Izgleda da se Belomanastirci podižu u formi, morat ćemo dobro pripaziti u uzvratu kod nas na proljeće, no, o tom potom. Čestitke i ostalim Brođanima koji su došli u Vukovar danas.
stjepan

PostPostao/la Mata » 13 stu 2011, 21:13

Bravo živahni tomi! :ymapplause: :ymapplause:

Ja ti neću čestitati na osvojenim trofejima jer je to za mene potpuno očekivano i samo bih ti još naprašio tur šibom zbog izgubljenog finala x_x :ymdaydream:

Ali svaka čast za iscrpno izvješće i samo tako nastavi i ubuduće :ympray:
Mata

PostPostao/la tomi » 13 stu 2011, 22:09

da.. napredovali su ovi iz belog manastira, igrali su dobro jedino sto im nije bio selak!? ne znam zasto? mozda se napio u subotu navecer pa nije bio u stanju igrat..heheh Ali dobro, sve u svemu zadovoljan sam.. :)
tomi

PostPostao/la ttp » 13 stu 2011, 22:39

Malo cu opisati kako je delegacija dosla i odigrala... U ponoc je pala ideja da odemo na turnir, nakon sat vremena odlucili smo otici na turnir, nasli smo dio Brodana koji zele ici... Bilo je mjesta za jos jednog, ali kasno smo se dogovorili. Matu sam trebao ujutro nazvati, no mobitel mi se ugasio... Kada smo prosli pokraj sredanaca, stisnuli smo trubu... Mata, jesi li cuo ? Htjeli smo svratiti kod vas, pa da vas pitamo kako pobjediti Lutalice 1 :lol: Sad poštari igraju sa njima :o :mrgreen: :D (naravno, moram reci : salim se, da se ne bi netko naljutio ;) )
Sto se tice meceva, Domac je bio 2. u grupi, dobar je otpor pruzio Vilagosu, ali zasada ostaje na tome. Vise vjezbe i taktike, pa ce biti i pobjeda protiv prvoligaskih igraca. Lijep mec protiv Klaica je imao. Lijepo ga je prilagodio na travu s kojom i ja igram :)) :mrgreen:. Inace, Domac je otkrio tu novu travu, to se siri punom parom...Zahvala Domagoju :ymapplause:
Majstorovic je sve nas iznenadio ugodnom igrom, uspio je sloziti svoju igru iz "ničeg", u jako kratko vremenu... Naravno, trava na bekhendu :))
Ja sam se nakon grupe izmucio, bezvoljno igrao, nepokretno (imam upalu misica od nogu do ruku), a protivnik je dosta neugodan po stilu igre. Brodska publika me vratila u zivot, tako da sam sigurno dobio 5. set. Hvala 8-) I za mene, mec zbog kojeg sam dosao u VUK. :p Kad je Tomi rekao da nece na Tovu, rekoh, moram ja doci u VUK. i vidjeti sto je s "prijetnjama" preko foruma ~x( :lol: ... Pocelo je zezanjem prije meca, i tko ce se vise nasladivati na forumu. Kad je mec krenuo, ozbiljno i sportski nastrojeni smo odigrali mec. Ovaj put bez prijateljskih popustanja. Prvo je Tomi poveo 2:0, bilo je gusto, ali sigurniji je u zavrsnici, i tako osvaja bez vecih problema prva dva seta, sljedeca dva seta isto tako ja osvajam, da bi u petom setu Tomi poveo 3:0, pa 3:3, onda 4:4 i jedna jako dugacak poen koji je Tomi majstorski odigrao, cak dok se prebacivalo, od udaraca svom snagom, pa do obrane sa jedne i druge strane, iznenadio sam se koliko je puta Tomi prebacio, vise sam poludio, ono hoces vise profulati hahaha, ali ne, majstor Tomi se ne da. Bilo je 8:8, i onda 11:8. Potpuno zasluzeno je Tomi dobio. Za mene nije moglo bolje. I nimalo mi nije zao kad bolji pobjedi. Bravo za Tomija, znao sam da ce doci u finale, jedino eto, nije bilo snage u zavrsnici da osvoji turnir. Prije svega, bit turnira je bio je zadrzat svoj ritam, tako da je odradio sto je htio, zadrzati formu prije kraja prvog dijela lige. Parove smo mogli Tomi i ja igrati, ali kako nije jak turnir, ovako smo se raspodjelili. Ja sam igrao sa Domcem, prvi mec smo odlicno odigrali, drugi mec smo izgubili protiv Vilagosa i Madarca, koji su odigrali puno bolje nego u mecu nakon toga... Izgubili smo 3:1, ostaje žal što nismo otišli u 5 set, najmanje, jer smo imali po 5, 6 set lopti itd. Kvalitetna igra sa obje strane. Zorko i Majstorovic su prosli prvi krug parova.To bi bilo to.... detalje necu pisati. Postedio sam Matu, i nisam spominjao sadj serve :-? :ymapplause:
ttp

PostPostao/la mcs » 14 stu 2011, 08:20

Kakav je na kraju bio poredak u Vukovaru....
mcs

PostPostao/la tomi » 14 stu 2011, 10:39

mcs evo ovako, vec sam i napisao u prethodnom postu ako nisi vidio:

parovi:
1. mjesto Klaić (stk OŠB)-Zlatko Lepur(stk vukovar),
2.mjesto Svetislav Jergic-Babić Arijan (stk vukovar),
3.mjesto Vilagos-Mađarac (stk beli manastir)

Znaci ukupni poredak u kategoriji do 50 godina:
1.mjesto Vilagos Tomislav (stk beli manastir)
2.mjesto Klaic Tomislav (stk OŠB)
3.mjesto Tomic Igor (stk vukovar)
3.mjesto Mađarac Marko (stk beli manastir)

decki moji ovo mi je 499 post, moram smislit nesto za 500-ti post kao moj jubilej na ovom forumu. Naravno svi gosti ovog forumu bit ce pocasceni janjetinom.. :D ;)
tomi

PostPostao/la mcs » 14 stu 2011, 12:13

Sorry, klaicu nisam vidio, moja greska, to je jos od ovih 3-0 protiv maglica od subote.... :). Čestitam.
mcs

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.