Ništa od ništa, vraćam palac nazad dolje ! Znam, svi će reći, najvažnije se plasirati i to je točno. Ali jedno mi nije jasno - kako nismo u stanju, nakon 3:0 u gostima, odigrati rasterećeno i lepršavo, bez grča ? Mnogi se neće složiti, ali za mene je najveće razočarenje Luka Modrić i kako je taj dečko odigrao ove 2 utakmice. A novinari ga hvale, kao da nismo gledali iste utakmice. Baš sam pozorno pratio njega u ove 2 utakmice. Čovjek je imao 90 % krivih dodavanja, a dosta ih je bilo "kroz čovjeka" ili bačeno među same Turke ?! Da ne govorim o petljanjima na sredini terena i gubljenju lopte nakon kojih su slijedile turske polukontre. Samo je pitanje tko to vidi i hoće li u analizi utakmice to uočiti i htjeti priznati ili se praviti slijepi. Lukin se učinak može mjeriti i posjedom lopte naše ekipe koja je u 2 utakmice imala posjed do 40 %. A on je trebao povezati redove, nametnuti se itd. I vidim dobio "sedmicu" u novinama, strašno... Iz svega, nažalost, izvodim zaključak da je Istanbul bio slučajnost, sretni gol Olića na početku je sve usmjerio i to nas je poguralo na EP, ali ovakvom igrom tamo nemamo što tražiti.
Možda sam prekritičan, ali to je moje mišljenje iako znam da se većina neće složiti jer nam euforija zbog plasmana zatvara oči pred činjenicama.

...mislim na turske glasače u anketi
.
...toliko o divnoj publici 

I važno da je živa glava na ramenu i da nema modrica ...
Eto, da sam znao, mogao sam ti srediti da sjediš pokraj Maminja... odmah bi te desetak plavuša između 20-30 g. zapazile, pa ti rođo biraj...