19. Memorijal ANTUN TOVA STIPANČIĆ (Zagreb, 18.-20.11.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 19. Memorijal ANTUN TOVA STIPANČIĆ (Zagreb, 18.-20.11.20

PostPostao/la ttp » 20 stu 2011, 21:54

Ovo je 100% napisano radi mene jer valjda samo još ja ne znam tko je Frane,a tko Marin

Tako je Mata
A ti si pogodio ovo
Ako nekad i pomislite da nema tko čitati vjerujte ima nas i takvih

Često mi tako bude bez veze pisati, imam osjećaj da sam dosadan i Bogu i vragu, i da to nikog ne zanima, ali ako barem 2, 3 osobe zanima, onda mi nije žao ;) Živjeli
ttp

PostPostao/la mcs » 21 stu 2011, 08:13

Kod: Označi sve
ttp

Što se tiče mcs-a zaboravio sam te pitati, baš si nešto bio ljut u meču protiv Jamšeka. Dobiješ poen za set, pa se ljutiš. U jednom sam trenutku pomislio da krivo navijam, pa sam zašutio, nije mi bilo jasno. I nije mi se učinio to kao loš meč, lijepo ste obojica igrali... Sad, nisam gledao cijeli meč pa ne znam zašto si nezadovoljan, ali zbilja, onako sa strane, bili su poduži poeni. Par puta si lupio kontru sa travom, to ti je dobro, samo još uvježbaj... I mislim da ti ne bi bilo loše da okreneš nekad reket, pa recimo odblokaš na stolu... Čini mi se da imaš problem, sličan kao i ja, čim igramo sa jačim igračima, sve je ubrzano, i nije da oni ništa ne mogu profulati, nego imaju više snage u spinu, i onda teško se priviknuti na takvu lopticu jer ti (nam) fali takvih sparing partnera, i još više mečeva. Tako da, baš ovo što je Adam napisao, dobro će nam koristiti takvi mečevi.

Ovaj meč protiv Jamšeka bio sam ljut više sam na sebe, nakon odličnog meča sa Zengom (ranije opisano), ušao sam u ovaj mec ko zadnje .... katastrofa, servis, prva dva seta opce nisam bio u igri, a covjek je nabacivao loptice na stol lagano, ja sam profulao PUNO previse toga, od štopa, do kontra spina, tak da nisam bio ljut bez razloga, ali kad sam vidio vas decke kako navijate, morao sam se smiriti i odigrati kak spada. Tak da sto se tice ljutnje prihvacam kritiku, evo vidis da sam se odma smirio i sljedeci mec odigrao sa Kolarekom na razini, na kakvoj me znate, ali svejedno mislim da od jos jednog seta se moglo tesko, Tompa dobro igra, evo izgubio je u finalu od Zenga 4-3 jucer (gledao na vecernjim vjestima, 7 i pol sekundi u vjestima oko 23h na HRT2, katastrofa je taj pingic zasutpljen). I da jos jedanput hvala na podrsci deckima.
mcs

PostPostao/la ttp » 21 stu 2011, 10:38

Ja imam par zamjerki oko turnira. Očigledno, turnir za seniore je sve slabiji i slabiji, i manje brojan što se tiče seniora, i turnira rekreativaca. Ne znam što je razlog tome, pretpostavljam, neki će reći recesija..., osobno mislim da je prijavnina preskupa, 120 kn, bez obzira na sve, previše, jer nije to više stvar samo prijavnine, nego dođi ti iz nekog grada Osijeka, Broda, Zadra, Čakovca, platiti put, trebaš nešto i pojesti... izgubiš cijeli dan, da bi odigrao 2 do 3 meča, evenutalno 4, naravno ako nisi u reprezentaciji Hrvatske. Naravno, lijepo je odigrati s vrhunskim sportašima, no pitaš se, vrijedi li to toliko. Ja sam bio u zg, i ajd nekako idem jer volim itd. i nije mi toliki problem nastupiti, ali kad se stavim u kožu ostalih, drugačije je... Ako su procijenili da to toliko košta, ok, ali mislim da će vrijeme svoje pokazati. Pohvalno je što se Tova ove godine boduje i za seniore. Uvjeti su super. Otvaranje turnina u bezvezno vrijeme, oko 17 h, nakon grupa, dok još neki igraju, i prekidanje, sasvim je nepotrebno i glupo. Prvo jer nema potrebe za tim, manje je ljudi u dvorani jer oni koji su ispali iz grupe su otišli, a i prekida se meč... I rekreativci kažu, da im je ljepše po seoskim turnirima, osim što se više naigraju, još i parove ubace, i bude ručak, ili barem kava, kifle, i sve to za dosta manje novaca... Čisto, znak nekog domaćinstva itd. Naravno, znam da su ovo turniri hsts-a gdje su propisana 4 igrača po grupi, iako često budu i 3 igrača... i da je ručak teško održiv itd....... Slična stvar je prošle godine PH u Puli, gdje moraš još doći dan ranije, i platiti smještaj, da bi odigrao 2 meča, i to ako nisi stvarno među boljim seniorima nemaš se čemu puno nadati, eto i parovi su se još igrali... Pa da ne duljim više, jasno je što meni osobno smeta, možda ostalima ne...
Ostale stvari neću kritizirati, jer mogao bih sto godina pisati... ukratko: pričao sam sa par službenih djelatnika hsts-a, i oni su svjesni kako se stvari sporo kreću i mjenjanju na bolje, i nije da nemaju odlične ideje, ali nekako su promjene uvijek teške, spore. Interesi pojedinaca, iz ponekih klubova, spriječavaju te promjene na bolje... Tako da ovo oko zastupljenosti stolnog tenisa na tv-u, trenutno je to, po meni, sekundarni i manje bitan problem, u odnosu na ostale....
Moram pohvaliti, i zahvaliti se našem starom, ali i daljem mladom igraču na podršci, igraču ošb-a koji je trenutno neaktivan, i bez kojeg OŠB-e, ne bi iz pete lige došla do treće lige, iz sezone u sezonu. Ostao mi je u pamćenju, među ostalim, i po tome jer je, uz moju dvicu ili tricu, on često puta donio presudan, ali jako bitan četvrti bod. A to je, nitko drugi, nego, Ivan , Janč Ivan hehehe, naš medicinar. Kad sam se već dotakao prošlosti, i Nožina je tada isto puno pomogao... pozz
ttp

PostPostao/la mcs » 21 stu 2011, 10:49

Ovako ovo sto Dario pise je svakako tocna konstatacija. U svemu se slazem, lazni lobiji i interesi vladaju u hsts-u, po matematici i svemu taj turnir ne moze kostati 120 kn, recimo IGEA-a je za 1. ekipu za ovaj turnir izdvojila vrtoglavih 120 kn x 3 = 360 kn + benzin, pazite s time da su Samac i Maro u Zagrebu, a da nisu morali bi dolaziti na turnir. Za ovo sve sto Dario veli stoji i necu tu trositi puno rjeci. Htio sam reci da su seoski turnir puno bolji i atmosfera je puno jaca, ali nije toliko kvaliteta izražena. Igrao sam u Ogulinu,Ljubeščici, Križevcima prosle tj ove godine, za 80 kn cini mi se bilo je dorucak (sendvici, kava, sok, slatkisi), rucak + parovi tak da ako se covjek oce naigrat i malo isporbat stvari svakako nek se prijavi. Puno bolje nego ovaj tmurni turnir ovog vikenda u zagrebu. Ova ekipa s kojom sam bio je bila super i samo zato dajem prolaznu ocjenu, ali sto se tice svega ostaloga ide fino palac dole [-x . I ovo sto Dario veli za Pulu prosle godine, to je jedan veliki razlog zasto me i nema po turnirma jer ovo je fakat sramota sto rade.
mcs

PostPostao/la poker68 » 23 stu 2011, 17:40

Ja sam u potrazi za fotografije turnira nagrada, Zagrebu i Varaždinu od 18/20 studenog.
Možete mi reći gdje ih naći?
Hvala Vam.
poker68

PostPostao/la stjepan » 24 stu 2011, 11:59

Evo kako je turnir viđen "iz pera" Alena Ivančina, administratora web stranice HSTS-a.

Luka Fučec i Sunčica Vugrinec slavljenici 19. Tove

Autor Alen | 23 Studeni 2011

Na 19. Memorijalu Antuna Tove Stipančića nastupilo je preko 500 igrača i igračica iz 15 zemalja. Koliko je bio jak turnir govori i činjenica da su u samo dvije konkurencije slavili hrvatski igrači.

U konkurenciji juniora slavio je Luka Fučec, član Dr.Časla, koji je 4:3 nadvisio Tomaslava Pucara iz GSTK Zagreba. Treće mjesto su podijelili članovi Trans Agrama Juraj Đurinović i Franjo Josip Marelja.

Kod seniorki je slavila članica zagrebačkog Tisa Sunčica Vugrinec, koja je u finalu pobijedila Mirelu Đurak iz HASTK Mladost Iskona 4:2 u setovima. Treće mjesto su podijelile Bugarka Asja Kassabova i Nataša Steljić iz Tisa.

Kod seniora je slavio član Dr.Časla, Kinez Zeng Jia, koji je u finalu pobijedio klupskog kolegu Tomislava Kolareka 4:3 u setovima. Treće mjesto su podijelili Roko Tošić i Tomislav Zubčić.

Od naših igrača finale je još igrala samo Mladostašica Magdalena Basić u konkurenciji juniorki koja je izgubila od Emine Hadžiahmetović 2:4 u setovima. Treća mjesta od hrvatskih igrača su zauzeli : Lorena Orlić (Bjelovar) u konkurenciji juniorki, Matej Murat (Brckovljani) u konkurenciji kadeta, Dunja Tomić (Vodovod Osijek) i Ema Toplek u konkurenciji kadetkinja, te Sara Sušac (HASTK Mladost Iskon) u konkurenciji mlađih kadetkinja.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 24 stu 2011, 12:03

Na web stranici HSTS-a objavljeni su službeni rezultati Memorijala, a dostupni su i ovdje klikom na donji link. Tu se može naći baš svaki poen odigran na Tovi.

18. Memorijal "Antun Tova Stipančić" (REZULTATI): http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/r ... 19tova.pdf
stjepan

Prethodna

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.