Kvalifikacijski turnir za PH (seniori)

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacijski turnir za PH (seniori)

PostPostao/la ttp » 08 vel 2012, 23:52

:lol: :D
ttp

PostPostao/la ttp » 08 vel 2012, 23:59

Mata, mislim kada bi Real imao takvog trenra, mozda bi jednom i dobili Barcu :p
ttp

PostPostao/la stjepan » 09 vel 2012, 13:21

Prijava za turnir je otišla Povjereniku, a iako sam već stavio u najavi na webu tko igra od igrača OŠB, objavljujem i ovdje redoslijedom po rankingu:

DABIĆ Dario
KLAIĆ Tomislav
JURKOVIĆ Filip
NOŽINA Antonio
SMUDA Adam

+ 4 igrača bez rankinga:

GARIĆ Ivan
BEDNJANEC Matteo
ŽUPAN Tomislav
ARBANAS Josip

Kako sam i napisao, igra se za prva 4 mjesta koja vode na PH, a to je objavljeno i na web stranici Slavonske regije - zapad. Dođu li svi najbolji igrači s Regije na turnir, bit će to vrlo jak turnir. Frane i Marin Runjić bili bi 1. i 2. nositelji, Dario Dabić i Tomislav Klaić bili bi 3. i 4. nositelji. Od igrača s rankingom dalje slijede Kulej (VIR), pa naši Jurković, Nožina i Smuda. Iza njih je Jurinić (GRA) pa Klarić (Petrinja) koji vjerojatno neće doći, pa tek onda Bogdanović (KUT) i Šakić (GRA) dok Kraljević (GRA) uopće nema rankinga. A ima još dobrih igrača bez rankinga. Onako "odokativno", tipujem na naša 2 plasmana na PH. Sretno "obrtnicima", samo oštro i na prvu, hehe ... b-( %%-
stjepan

PostPostao/la ttp » 09 vel 2012, 17:06

Meni bi najvise odgovaralo da Runjici ne dodu i da ja ispadnem nakon grupe, pa da se kvalificiraju nasi Brodani. Pod uvjetom da Marin Frane i ja nastupimo na PH na temelju rang liste jer ce pretpostavljam biti odustanaka. Tako da nas sto vise ide na PH. No, eto nije tako, ne brinem se puno, taj turnir cu iskoristiti kao jedan dobar "trening" za turnir u zg koji ce biti odmah tjedan dana iza toga. U nedjelju bi to trebao biti jak turnir. Zdrijeb ce odigrati veliku ulogu, jer moze se dogodi da u jednoj grupi bude npr. Runjic Marin, Kraljevic Bozo, Garic Ivan itd. Ovo je samo primjer, moguce su razne kombinacije. No, bitno je da bude zanimljivo, fair play, i da se igra i uziva...
ttp

PostPostao/la tomi » 09 vel 2012, 23:10

tako je dabicu, neka bude fer i posteno pa neka bolji pobjedi.. :) ja se nadam da cu ovaj turnir iskoristiti na najbolji moguci naci.. Zamisli ovo! ovo mi je prvi turnir sluzbeni, ove sezone.. heh nekako sam slab ove godine sa turnirima, a kao ima ih tijekom sezone mnogo.. :D mos' si mislit.. ako ih ima 4 turnira ili 5. Ali dobro, nadam se da ce mi faks sada dopustati vise vremena, kako za treninge, tako i za turnire.. zelim svima koji ce nastupiti na ovom turniru puno srece i uspjeha, pa neka ode na PH onaj tko i zasuluzuje.. pozdrav! ;)
tomi

PostPostao/la stjepan » 10 vel 2012, 07:54

Prijava za STK OŠB dopunjena je s Lukom GARIĆEM tako da će na turniru nastupiti ukupno 10 igrača "Obrtničke". :ymapplause:
stjepan

PostPostao/la ttp » 10 vel 2012, 11:22

Nadam se da u dvorani tokom turnira nece biti hladno. Ako bude ledara, pokupit cu se pravac kuci...
ttp

PostPostao/la stjepan » 10 vel 2012, 13:27

Ti si smrznut kao i Rebus :-ss . Toplo se obuci, postoje dugačke gaće, postoje štrample, a čujem da je Bera neki dan igrao i u hlačama, hehe ... Drži se one: kako svima, tako i meni. :-h
stjepan

PostPostao/la tomi » 10 vel 2012, 13:34

ttp mozes i skafander obuci! :))
tomi

PostPostao/la ttp » 10 vel 2012, 14:41

Hehe ;) . Igrao sam ovih dana u Podvinju gdje je stvarno hladno. Znam da sam gunđalo, ali stvar je principa. Nisam zaboravio kada smo u GRA igrali drugu ligu. Publika se smrzla. Ako se igra u 17 h, i ako se dvorana tesko zagrije, pa neces ju u 16 h krenuti grijati !!!(Pretpostavljam da su tada malo zaboravili ugrijati, sto je u redu, jbg, dogada se). U OŠB-u domar na vrijeme ugrije dvoranu. Nije se sama od sebe ugrijala. Dobro, to je nešto manja dvorana, i ima bolje radijatore... No, ako se dvorana teško zagrije jer je hladna iz nekih razloga (propuh, zidovi, losa izolacija), onda se ja ispričavam, i igrat cu pa makar bude -5. No, zato imamo profesora u toj skoli, koji ce zagrijati dvoranu samo za nas :P. A i ja isto pricam, stari mi serviser, odrzava grijanje u VN skoli :lol: I on je kriv.
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.