Prenosimo iz medija i s portala (o OŠB)

Moderator/ica: stjepan

Re: Prenosimo iz medija i s portala (o OŠB)

PostPostao/la mcs » 18 sij 2011, 15:26

Kaj je s Franom Mihaljevicem, pa kolko se sjecam bio je solidan i borio se. steta, one more down.
mcs

PostPostao/la ttp » 18 sij 2011, 15:38

On je prestao trenirati još prije godinu, dvije. Ako ne i prije toga. Zna povremeno tu i tamo igrati, ali slabo..
ttp

PostPostao/la mcs » 18 sij 2011, 15:40

Pa velim cudno mi je za njega, solidno je igrao, timski igrac.
mcs

PostPostao/la stjepan » 25 sij 2011, 11:58

Portal www.sbplus.hr prati nas i prenosi u cijelosti. Novinar Ivan Salantić, dopisnik SN iz Broda, kao njihov suradnik za sport, potpisuje veliki članak o nastupu Josipa Arbanasa ilustriran velikom fotkom s naše web stranice, a donosi i najavu klupskih aktivnosti predstojećeg vikemda:

[www.sbplus.hr]
Sport : Stolni tenis
Objavljeno: 25.1.2011. u 8:00 Prikaza: 22| Autor: Ivan Salantić

Arbanas drugi u Hrvatskoj
Trener Predrag Latinović i Josip Arbanas u Varaždinu (Foto: STK Obrtnička škola)

Josip Arbanas je na pozivnom turniru mlađih kadeta 1. grupe odigranom prošlog vikenda u Varaždinu, u najjačoj mogućoj konkurenciji (12 najboljih hrvatskih mlađih kadeta), na turniru najviše kategorije, osvojio 2. mjesto sa 9 pobjeda i 2 poraza. Na taj način još jednom je potvrdio da je u ovom trenutku uvjerljivo drugi igrač u Hrvatskoj u ovoj kategoriji.

SLAVONSKI BROD - Vrijedan sportski rezultat ostvario je mlađi kadet STK "Obrtnička škola – Brod” Josip Arbanas. On je na pozivnom turniru mlađih kadeta 1. grupe odigranom prošlog vikenda u Varaždinu, u najjačoj mogućoj konkurenciji (12 najboljih hrvatskih mlađih kadeta), na turniru najviše kategorije, osvojio 2. mjesto sa 9 pobjeda i 2 poraza. Na taj način još jednom je potvrdio da je u ovom trenutku uvjerljivo drugi igrač u Hrvatskoj u ovoj kategoriji. Od Josipa je bolji bio samo član STK "Igea Željezničar” i trenutno prvi hrvatski mlađi kadet Varaždinac Matija Hrelec koji je također imao omjer pobjeda i poraza od 9/2, ali i pobjedu u međusobnom meču protiv Arbanasa (3-1 u setovima). Meč koji je odlučivao pobjednika turnira igrao se u posljednjem 11. kolu u koje je Josip ušao s vodeće pozicije. Meč je bio pun dramatike i neizvjesnosti, a malo više sportske sreće bilo je na strani Hreleca koji je četvrti set dobio rezultatom 14:12, a time i meč.

Cijeli je turnir protekao u znaku iznenađujućih rezultata. Trojica glavnih favorita (uz Hreleca i Arbanasa to je još bio i Martin Petrović iz STK "Velika Gorica Stanfar”) pretrpjeli su neke neočekivane poraze od igrača koje obično pobjeđuju. Tako je Josip Arbanas već u 1. kolu poražen od Luke Blažeka iz varaždinske "Igee Željezničar” i to u fiksu 5. seta (9:11), pri čemu je propustio vodstvo od 2/0 u setovima. Taj se poraz poslije pokazao ključnim jer bi s tom pobjedom Arbanas osvojio 1. mjesto bez obzira na poraz u zadnjem kolu protiv Hreleca. No, bez obzira na to, ovo je izvanredan rezultat za Arbanasa kojim će se još više učvrstiti na drugom mjestu rang liste najmlađih kadeta Hrvatske.

Slijedećeg se vikenda nastavljaju ligaška natjecanja u 2. HL – istok, a prva klupska ekipa će u utakmici 7. kola gostovati kod gradskog rivala STK "Graničar". Utakmica se igra u subotu, 29.01.2011. godine s početkom u 17,00 sati u dvorani OŠ "Vladimir Nazor". Treneru Predragu Latinoviću na raspolaganju će biti svi igrači prve klupske ekipe: Dario Dabić, Tomislav Klaić, Adam Smuda i Ivan Garić.

Svoje prvenstvo nastavlja i treća klupska ekipa koja je nakon jesenskog dijela prvenstva u 4. HL vodeća i jedina neporažena ekipa lige. U nedjelju, 30.01.2011. godine, odigrati će se 3 kola u sklopu 4. turnira lige, a turnir se igra u Gornjim Bogićevcima. Za ekipu OŠB 3 nastupiti će Josip Arbanas, Marko Bošnjaković, Antonio Nožina i Tomislav Župan.

Uoči ovog bogatog natjecateljskog vikenda održati će se redovna Godišnja izvještajna skupština kluba na kojoj bi skupštinari trebali usvojiti Izvješće o radu kluba u 2010. godini te Plan i program rada kluba za 2011. godinu. Skupština je zakazana za petak, 28.01.2011. godine u Restoranu Obrtničke škole s početkom u 19,00 sati.
stjepan

PostPostao/la mcs » 25 sij 2011, 13:57

Stjepane, nadam se da odskeniras ove clanke pa sa nekim ocr programom to pretvoris u text, jer ovo mi se cini puno texta za pisat... :)
mcs

PostPostao/la stjepan » 25 sij 2011, 14:12

Ovo je integralno moj tekst poslan medijima u ponedjeljak, neki to skrate, neki objave nešto, a sbplus portal stavi sve što sam napisao. Uostalom, imaš link na njihov portal pa možeš i sam pogledati, ja sam samo kopirao i stavio ovdje da ostane zabilježeno ...
stjepan

PostPostao/la mcs » 25 sij 2011, 14:27

Znaci ipak sve pises.... svaka cast ... Bravo za Stjepane, ajmo cijeli forum... Da ne mislim da te zezam, nego ozbiljno svaka cast na trudu. :)
mcs

PostPostao/la ttp » 25 sij 2011, 23:00

Ja ću reći bravo tako što ćemo pobjediti Graničar :D
ttp

PostPostao/la stjepan » 26 sij 2011, 08:10

A ja ću reći "bravo" ako pobijedite Graničar... :P
stjepan

PostPostao/la mcs » 26 sij 2011, 08:19

Tako je prvo treba odigrati pa onda bla bla-ati
mcs

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.