Ah šta reći....začudo bila je dosta lijepa utakmica za naše pojmove.Čestitam Vučeviću na postavljanju igre i fer izjavama nakon utakmice. Nadam se da neće okrenuti priču kad se vrati u Split i kad ga napadnu ortodoksni nerealni hajdukovci.
Činjenica je da u igri kratkih pasova Hajduk nema baš neke šanse sa Dinamom. Isto tako je činjenica da nikad nećemo saznati što bi bilo da je Oremuš pogodio praznu branku....
Danas je Dan žalosti u OŠB zbog poraza Hajduka Silni klupski "hajduci" šutnjom se natječu čestitajući malobrojnim "dinamovcima" u klubu ...
Imam jednu crnu majicu, zapravo dvije, na kojoj piše: 99 % OŠB-ovac, 1 % Dinamovac. No, i taj 1 posto bio je dovoljan protiv 100 % - tnih hajdukovaca, hehe ...
Ne znam kako kod ostalih, ali danas sam gledao vijesti, ili tako neku emisiju.. i spominjali su opet skupštinu...važeća, nevažeća , zatim je Marković govorio, pa Srebrić... Samo ću reći da mi se to više gadi slušati na televiziji... Žalosno mi je gledati takve ljude na toj funkciji. Ne znam, možda su dobri, i puno pridonose HNS-u. Ja to ne znam pa ne mogu govoriti, ali mislim da mi je prvi instinkt bliže istini... pozzz