Postao/la ttp » 14 ožu 2011, 14:56
Tomić: Mikac 3:0 ili 3:1? , zaboravio saa setove...
Šverer : Bujan 0:3 ?
Tomić : Marušić 3:...
par je vukovar dobio
Tomić : Bujan 2:3
Horvat : MIkac 3:2, Horvat je gubio 2:1 u setovima....ipak nije Šverer odlučivao ...
Po meni daleko najslabija ekipa je GRA. Nakon njih je obavezno Nostro, zatim nešto bolji su Mihovljani pa Vukovar... Nakon njih bolje ekipe, i dosta izjednačene su PET, ŠEN i OŠB. Bolje od njih su Kutina i Podravka, a opet nisu blizu Olimpiji...
Liga je onako, može se reći "slaba", nije jednolika... puno zanimljivije bi bilo da prvih 6 ekipa sada igra sa drugih 6 iz regije zapad. Iako, čini mi se da je naša liga dosta jača od regije zapad... Rezultat OŠB-a je mogao biti bolji, pamti se poraz protiv Nostra, ali i protiv Petrinje... Šteta zbog Kutine u prvom krugu kada se već šansa otvorila, falio nam je Tomi, par... U prvom dijelu sam znatno više trenirao, tada je Tomi slabije igrao, par jako loš... u drugom dijelu, Ivan dobitak, Tomi ipak bolji, iako je u zadnja dva kola u jesenskom dijelu bio izvrstan... par veliki dobitak, no, zato sam ja zakazao... razloge neću navoditi. Šteta da se neke stvari nisu poklopile ranije. Taman npr. da smo par bolje igrali, ili netko da je još proigrao...
I Podravka je vodila Kutini 9:5 u petom setu, ali Runjići stižu i dobivaju par...