3. kolo (30.10.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 3. kolo (30.10.2010.)

PostPostao/la matteo94 » 30 lis 2010, 14:01

bravo momci...jučer sam pričao sa darijom i rekao mu da će dobit vukovar 4:2, a izgubit od olimpije 4:1...prvi par pogođen, još se čeka drugi...
matteo94

PostPostao/la Mata » 30 lis 2010, 15:08

a porazi daria i tomija...

Zar baš uvijek ova dvojica moraju nešto zasrati :P :o ...koliko ja znam Dario je NARAVNO izgubio u 5 setova :roll: ,a Adam je u svom stilu dobio 5 set rukometnim rezultatom 36:34 ;) ...no najbitnije je da je Ivan,nakon što je pročitao kritike" postao "zvijer" i dao svoj doprinos u paru...
ČESTITAM !!!!
Mata

PostPostao/la boško ošb » 30 lis 2010, 17:40

evo i drugog rezultata : Olimpija - OŠB 4:1
pobjeda daria, a porazi garića, adama, daria i para...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la matteo94 » 30 lis 2010, 18:55

opet sam točno pogodio oba rezultata...protiv olimpije se teško mogli nešta više napravit, ali nek su oni pobijedili vukovar...šteta što nema kladionica za 2.HSTL-istok, pa da dižem pare svaki put kad oni igraju...
matteo94

PostPostao/la Fićo » 30 lis 2010, 20:59

čestitke dečkima na ostvarenoj pobjedi..;)
Fićo

PostPostao/la tomi » 30 lis 2010, 22:52

evo i mog malog osvrta na danasnje dvije tekme protiv vukovara i olimpije... e ovako prvi mec protiv vukovara. Iskreno iznenadili su nas sa postavom svi smo mislili da ce tomic igrati pod b ili pod c ali ipak je stavljen pod a...
u prijevodu znaci to ovako: svi smo mislili i razmisljali da dario izbjegne tomica jer smo smatrali da dario vjerovatno ima slabije sanse da pobjedi nego protiv sverera ili horvata... tj. dario gubi 3:2 jako tjesno i po meni dobar mec odigran ali ipak mislim da ga je dario previse respektiro a kasnije je vidio da moze s njim igrati i bilo je gusto.. 2. mec sam igrao ja sa svererom gdje su svi moji suigraci i trener ocekivali pobjedu bilo je gusto i gubio sam ali sam bio psihicki jak i nisam se dao smesti i uspio sam pobjediti.. 3. mec adam protiv horvata...uff... tu tek drama pocinje... adam u svom stilu pocinje dobar mec sa svojom prednosti kako je i cika stjepan naveo prva cetiri seta adam povede sa 8:3 i onda zagusti... mozda po meni najveci je adamov problem koncentracija i malo sigurnija igra (u prijevodu glava), pre riskantno igra... mozda vise meksih lopti odigravati i rotacijskih... dramaticna zavrsnica sa 10:6 na 12:10 i adam dobija i osb dolazi u vodstvo od 2:1... 4. mec par ja i garic protiv sverera i tomica... po meni dosta olaksanje je bilo sto smo mi poveli sa 2:1 i mozda nije bilo toliko opterecenje na nama pa smo igrali i smirenije nego inace... ivan igra puno pametnije sa manje gresaka iako je bilo opet fulanja dvije serve za redom (za to cu mu usi iduci put izvadit :D ), ali nema veze... dobivamo po meni najlakse do sada i dolazimo u prednost od velikih 3:1...
5. mec ja i tomic... igor je igrao dobro, po meni ja sam mogao bolje nego sto jesam ali sta je tu je... ne znam... sad kada bih ponovno igrao sa njim ne bih nista puno mjenjao... ali eto dosta sam mu spinova vukao u njegov forhend ali igor jako dobro preuzima moje spinove i onda kasnije mene zbuni sa tim loptama i nisam mogao doci do svoje igre.. gubim sa 3:1 i mec ne dolazi u pitanje jer je tu nas dario dabic :P hehe dabic spasava stvar i preuzima stvar u svoje ruke.. po meni rutinski igra protiv horvata, no prvi set je bio fiks ako se ne varam... i osb dobiva mec sa 4:2 visoki rezultat ali nije bilo tako sigurno lako...
tomi

PostPostao/la tomi » 30 lis 2010, 22:59

2. utakmica protiv olimpije... Zamolio sam trenera da stavi garica umjesto mene jer sam osjetio bolove na lijevoj stražnjoj loži.. jos prosle subote protiv kutine kad sam igrao istegnio sam misic ali me nije tako boljelo dok se nije ohladilo... imao sam tjedan dana fore da malo dodjem do sebe do ovog kola i noga nije boljela ali kada trebaju malo zesci napori osjetima bolove u nozi... ali nadam se da ce proci jer mislim da je to cisto istegnuce misica...
da se vratim na mec.. Olimpija favorit veliki ali dabic u svom stilu rutinski dobiva tominca 3:0 i sjajan pruženi otpor protiv stvarno dobrog igraca (po meni najbolji igrac 2.lige) kneževića gdje gubi sa 3:2... ostali razultati su bili ocekivani garic gubi od knezevica sa 3:0, adam protiv hađića sa 3:0 i par ja i garic sa 3:0....

eto toliko od mene... nadam se da cemo iduce kolo napraviti podvig u nasoj dvorani tako da cemo pobjediti i mihovljan i senkovec uz potporu nasih vuvuzela sa sjevera... :lol: :D 8-) pozdrav svima!
tomi

PostPostao/la stjepan » 30 lis 2010, 23:07

Uh, bilo je napeto danas u Vukovaru, ali smo izvukli vrijednu pobjedu s kojom smo u mirnijim vodama. Zapisnici s komentarom su na web stranici pa se može vidjeti kako je to bilo, barem meni jedan od najnapetijih mečeva OŠB u 2. ligi. Imali smo i sreće, ali smo je valjda i zaslužili ... Dario je još jednom pokazao klasu, 2 glat pobjede protiv Horvata i Tominca kojega je baš onako "razbio", dva tijesna 2/3 poraza od odličnih Tomića i Kneza ... Tomi okrenuo važan meč protiv Vukovara, a proradio nam je i par. A tek Adam i njegov meč protiv Horvata... Čupali smo kosu i mi i oni, na kraju su oni ostali ćelavi, a mi s malo kose na glavi... Rekao sam da ga više neću gledati. Mislim da je za Guinessovu knjigu rekorda da čovjek 4 seta za redom ima rezultat od 8:3 ... A tek meč Knežević - Dabić, bogme se Knez morao gadno zajapuriti da dobije Darija, na kraju su mu smetale svakakve sitnice za koje mi obični smrtnici nismo čuli da su ikad ikome igdje smetale na ovoj razini natjecanja (npr. pljeskanje i podrška svom suigraču kod "pardon" poena ili fulanog servisa protivnika !?). No, dobro, na kraju se sve smirilo iako mislim da je Knez malo pretjerao zbog povećanog adrenalina u meču s Dariom... Uglavnom, plan ove subote je ispunjen, iza nas su 2 tjedna s 4 teška meča, pred nama je 5 tjedana stanke, a onda opet 2 tjedna s nešto lakšim protivnicima gdje računamo na pobjede protiv Nostra i Mihovljana, a i Šenkovcu bi mogli već jednom skinuti skalp, jedino njih nismo nikada dobili. A i ja sam zaslužio poći na počinak iako ću se u snu vjerojatno još trzati kao danas (jučer) u Vukovaru...
stjepan

PostPostao/la Mata » 30 lis 2010, 23:18

ivan igra puno pametnije sa manje gresaka iako je bilo opet fulanja dvije serve za redom (za to cu mu usi iduci put izvadit

Daj tomi...pa od koga je to mogao naučiti :P promašiti dvije serve... :o ja mislim da ti njemu pokažeš ispod stola da namjerno promaši :lol: :lol: ka da malo zbunite protivnike
Baš me zanima da li si ti danas koju zafijatio u zrak od ruba stola?

tu tek drama pocinje... adam u svom stilu pocinje dobar mec sa svojom prednosti prva cetiri seta adam povede sa 8:3 i onda zagusti... mozda po meni najveci je adamov problem koncentracija i malo sigurnija igra (

Isto ništa čudno....čovjek igra po rubu ponora,ali iz perspektive prosječnog gledatelja to je cool :o za skupo plaćenu ulaznicu dobiješ dramski scenarij...naravno problem je što onda Stjepan i Latin moraju ići farbati sijede nakon meča,ali jbg... :)
Mata

PostPostao/la ttp » 30 lis 2010, 23:52

Prije svega, javna zahvala vozaču puta, navijaču, organizatoru Stjepanu na svemu ……… :D :) ;)
Tomi, drugi set je protiv Horvata bio fiks. Lijepo si ti skužio da sam jako respektirao Tomića, previše.
Ma malo mi je žao drugog seta da nisam nijednu set loptu iskoristio, ali zadovoljan sam jer je Tomić lijevak, i definitivno meni jedan od neugodnijih igrača druge lige…. I naučio sam jednu dobru lekciju kako igrati…. Bolje iz poraza naučiti nešto, nego iz pobjede ništa !!! :P
Malo sam bio „ljut“ na tebe jer si izgubio od Igora, a na treningu ga dobivaš… ono u sebi, ajoj, kud sad dovraga moram ja „odlučivati „ . No, nema smisla da se Adam muči 7 meč, odnosno bolje rečeno da on muči nas !!!! , iako vidljivo nervozan, a Horvat možda i ne sav svoj zbog Adama…. dalo je to što je dalo. Sve u svemu, ti i Adam ste izvukli meč protiv Vukovara , i Ivan u paru. Bravo 8-)
Adam ce pokazati da ce uskoro biti prof. pa ce sve vas iznenaditi PAMETNOM igrom. Vjerujem da ce teoriju predociti u praksu, i to na sebi.
Tomi tek ulazi u formu. Barem smo gledali servise kako avion polijeće hahahaha :lol: :mrgreen:

I zahvala, naravno, Bošku…opet sam ga razočarao, nije bilo 2:1 niti 3:1, ali oprašta mi, nadam se :mrgreen:
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.