Prije svega, javna zahvala vozaču puta, navijaču, organizatoru Stjepanu na svemu ………
Tomi, drugi set je protiv Horvata bio fiks. Lijepo si ti skužio da sam jako respektirao Tomića, previše.
Ma malo mi je žao drugog seta da nisam nijednu set loptu iskoristio, ali zadovoljan sam jer je Tomić lijevak, i definitivno meni jedan od neugodnijih igrača druge lige…. I naučio sam jednu dobru lekciju kako igrati…. Bolje iz poraza naučiti nešto, nego iz pobjede ništa !!!
Malo sam bio „ljut“ na tebe jer si izgubio od Igora, a na treningu ga dobivaš… ono u sebi, ajoj, kud sad dovraga moram ja „odlučivati „ . No, nema smisla da se Adam muči 7 meč, odnosno bolje rečeno da on muči nas !!!! , iako vidljivo nervozan, a Horvat možda i ne sav svoj zbog Adama…. dalo je to što je dalo. Sve u svemu, ti i Adam ste izvukli meč protiv Vukovara , i Ivan u paru. Bravo
Adam ce pokazati da ce uskoro biti prof. pa ce sve vas iznenaditi PAMETNOM igrom. Vjerujem da ce teoriju predociti u praksu, i to na sebi.
Tomi tek ulazi u formu. Barem smo gledali servise kako avion polijeće hahahaha
I zahvala, naravno, Bošku…opet sam ga razočarao, nije bilo 2:1 niti 3:1, ali oprašta mi, nadam se