1. kolo (02.10.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 1. kolo (02.10.2010.)

PostPostao/la stjepan » 02 lis 2010, 20:17

Evo i svih rezultata 1. kola:

OLIMPIJA ID - VUKOVAR '91. 4:2
OŠB - GRANIČAR 4:3
ŠENKOVEC - MIHOVLJAN 3:4
PODRAVKA - MSTC NOSTRO 4:0
KUTINA - MLADOST (P) 4:3

Čak 3 meča završila su rezultatom 4:3 i jedan sa 4:2 što pokazuje da je bilo dosta neizvjesnosti, jedino je Podravka glat dobila Nostra koji je igrao sa skroz pomlađenom ekipom. Iznenađenje kola je poraz Šenkovca od Mihovljana. Za Mihovljan je Bujan dobio 2 partije, za Šenkovec je to isto napravio Barić, ali je naš prošlogodišnji krvnik (dobio 2 puta sedmi meč protiv OŠB) Jurinec izgubio obje. Vukovar je pružio dosta dobar otpor favoriziranoj Olimpiji, ali ne znam postave ni kako su se stvari razvijale, pričekati ćemo objavu zapisnika. U Kutini je bilo očekivano neizvjesno, Arapović je dobio 2 partije za Petrinju i mislim Ivković jednu, dok je Knez izgubio obje. Za Kutinu su mislim svi (Frane, Marin i Damir) dobili po jednu i par. Damir je dobio Kneza, a izgubio od Ivkovića, no, to su informacije iz druge ruke pa možda ima grešaka. Sve u svemu, biti će to dosta teška i izjednačena liga, sa dosta iznenađujućih rezultata.
stjepan

PostPostao/la damir1988 » 02 lis 2010, 22:33

Čestitke ekipi za pobjedu nad Graničarom,bio sam do 2:2 ,onda sam morao ići.U Kutini isot drama.
Ukratko:
F.Runjic-Ivkovic 3:1
M.Runjic-Arapović 0:3
Bogdanovi-Knežević 3:2
par 3:0
Frane-Arapović 0-3
Bogdanovic-Ivkovic 2:3
Marin-Knez 3:1
Dugacak i neizvjestan meč.
damir1988

PostPostao/la stjepan » 02 lis 2010, 22:54

Kod: Označi sve
[ttp]Ja svoje pokazujem za stolom....[/quote]

Samo se i dalje drži toga ... :)
stjepan

PostPostao/la Mata » 02 lis 2010, 23:05

Olompija - Vukovar 91

1:0 Knežević : Kosanović
2:0 Tominac : Tomić
2:1 Buljubašić : Horvat
2:2 Knežević/Tominac : Tomić/Horvat
3:2 Knežević : Tomić
4:2 Buljubašić : Kosanović
Mata

PostPostao/la tomi » 03 lis 2010, 11:56

evo ovako sa moje strane gledista... mislim da je ipak u svemu presudila nasa publika... :D jako sam sretan zbog toga, kad smo ja i van igrali par rekao sam mu u mecu da imamo najjacu publiku u cijeloj ligi.. :lol: 8-) mislim da svaka ekipa koja dođe kod nas na gostovanje nece otici kuci sa lakom pobjedom, imat ce gadne probleme.... jer vuvuzele cine svoje.. :D svaka cast momcima sa sjevera (kako ono ide ona pjesna: kad zagrmi sa juga i sa sjevera neka cijela zemlja zna, igra OSB!!! :lol: :P 8-) ), bili su glasni tijekom cijelog meca i zato im se jako zahvaljujem i nadam se da cemo nastaviti daljnu suradnju.... :) sto se tice igre: pod broj 1: mec je krenio ocekivano nasim vodstvom od 2:0 adam je kiksao ali sta se moze, svatko od nas ima pravo kiksat jer se moze svakom od nas desiti i ja sam imao svojih kiksova... protiv boze sam mogao puno bolje odigrati ali eto rezultat je bio 3:1 ali svi njegovi setovi su bili u fiksu, isto tako je moglo otici na moju stranu... ali sta se moze... par smo po meni jaci od njih za 20-30% sigurno ali prvi mec ivanov u 2.ligi, trema i ostalo sto je normalno... puna dvorana ljudi, vjerujte mi nije lako igrati meni a pogotov ivanu... dario zavrsava rutinski protiv jurinica i donosi pobjedu osb-cima...
tomi

PostPostao/la ttp » 03 lis 2010, 16:33

Samo se i dalje drži toga ...

DOGOVORENO ;)
Nastojat cu hehe, mada volim draž kada se prijetim rijecima bez obzira sto cu izgubiti :D

Želim čestitati svima iz Graničara na dobroj borbenosti, i pruženom otporu. Sigurno su zadovoljni... i neka, trebaju biti... No, ne dobivaju se pobjede u drugoj ligi ostavljenim dobrim dojmom na jednoj utakmicu tj. odličnoj igri u jednom meču, već se pravi kvalitet pokazuje kroz cijelu sezonu u 18 utakmica !!!
Pa se nadam da nema onog mi smo svoj kvalitet pokazali jer smo sa ošb odigrali 4:3... ne, ne !!! To se tek treba pokazati, jer drugi si možda neće dopustiti kikseve... (nažalost). No, to su pričice (bapske, mozda i istinite) najbitnije da se igra dobar stolni tenis, i to je to... Uživati u igri ;) :)
Zatim, Božo je, svi znamo, dobar drugoligaski igrac, no i on je čovjek od krvi i mesa, i trebat ce mu ostali igraci pomoci.... Jer ne mogu se oslanjati na 2-1 Bože, par i da netko ubode još jednu...... zalutao sam sa temom... Mene zanima OŠB tako da dosta o ovome...

Ono što mi je zapelo za oko je da svaki mec koji smo mi dobili je bilo 3:0, a izgubljeni mecevi su bili dva sa 3:2, i jedan sa 3:1. Iako je po meni u meču sa 3:1 odlučilo par poena, bila veća šansa za pobjedom nego u paru gdje je bilo 3:2. No kako tako je, bilo i gotovo, necemo sada da je , da je...

I još u vezi mene, hvala svima na čestitkama i lijepim riječima, svakako da je to jedan dobar poticaj za uloženi trud.... koji će se nastaviti i dalje. No, ne mislim da sam igrao izvrsno, jer znam da mogu i bolje, bolji servisi itd., no zadanji mec me malo ruka izdala i bojao sam se servirati serve sa forhenda, i napadati, te previsoke loptice sam davao jer sljedeci put ce neki drug protivnik do kažnjavati.
Nastavlja se dalje trenirati, jer moguce da cu sljedeci put ja kiksati, a netko ce drugi izvuci, tako je to kod nas.... Tek se treba dokazati...zato vidimo se 23.10 gdje očekujemo barem jednu pobjedu... Ako nas dobra postava posluži, i da svi odigramo kako znamo, vjerujem da pobjeda nece pobjeći !!!
Bez zamjerki na ovim komentarima, to je moj stav :roll: :) , Pozdrav svima
ttp

PostPostao/la stjepan » 03 lis 2010, 16:38

[ttp]
No, ne mislim da sam igrao izvrsno, jer znam da mogu i bolje, bolji servisi itd.,
[/quote]

To je onda super, dobio si prelako i preglatko dvojicu najboljih iz Graničara, a možeš i bolje ... Mislim da si u pripremnoj utakmici u četvrtak u Osijeku dobio i Slameka iz Vodovoda, a on je u 1. kolu 1. lige dobio oba pojedinačna meča protiv Pule, a možeš i bolje ... Zadrži ovu razinu protiv Petrinje i Kutine i biti će super za nas, iako, tamo su drugi i kvalitetniji igrači i to će biti druga priča. Ali subotnji nastup obećava da bi ovo mogla biti tvoja sezona ...
stjepan

PostPostao/la Mata » 03 lis 2010, 19:38

tomi

protiv boze sam mogao puno bolje odigrati ali eto rezultat je bio 3:1 ali svi njegovi setovi su bili u fiksu, isto tako je moglo otici na moju stranu... ali sta se moze...

moglo je ali nije :roll: stvarno moraš biti majstor pa izgubiti sve fixeve u jednom meču :P nego daj mi reci (napiši) da li je bio koji poznati servis a-la tomi bomba u ćošak stola i loptica u velikom luku od table ulazi u koš :?: :o :lol:

stjepan

Mislim da si u pripremnoj utakmici u četvrtak u Osijeku dobio i Slameka iz Vodovoda, a on je u 1. kolu 1. lige dobio oba pojedinačna meča protiv Pule, a možeš i bolje ..

Znači Dario bi mogao na olimpijadu u London :roll: :o

A Adam....čini mi se da je on pomalo "namjerno" izgubio da se vidi ima li "baruta" u suigračima

E sad jedno ozbiljno pitanje za Stjepana,pomalo preuranjeno....pošto je sad dvostruki program sa Graničarom u S.Brodu,kakva je praksa gostujućih ekipa?
Idu li se odmarati,ručati itd.ili samo zamijene dvorane i igra se drugi meč?
Znam da je to stvar dogovora,ali eto pitam da ne skitam...
Volio bih pogledati i Petrinju,a nadasve meč s Kutinom koji sam napisao da imam osjećaj u lijep završetak :) da mi se Damir ne naljuti nek ima dvicu,Runjići par i to im je dosta...3 "gola" u gostima im je super :P
Mata

PostPostao/la tomi » 03 lis 2010, 22:03

dario moze i bolje to je sigurno i ja znam da moze... dobro svi uvijek mozemo bolje... sto se tice matinog onog jel bilo onakvih servisa, nije ih bilo....hahahah nisam siguran ali mislim da nisam ni jedan servis fulo ili mozda jedan... ne sjecam se stvarno, ako je bilo ne vjerujem da sam profulo vise od dva servisa u 3 meca... dvije pojedinacne i par... heheh :-)
tomi

PostPostao/la ttp » 03 lis 2010, 22:44

Naravno, kada sam mislio da može bolje, mislim na ono u pravilu kako igram... inače... ne sada kao da me krenuo bekhend spin, da sam vracao niže....... nego samo želim da se ruka opusti više ;) kao npr. što je bilo u zadnja dva meča na prijateljskoj u Osijeku :)
Nije bilo profulanih servisa, mozda samo jedan dva, ali su zato servisi bili mekši, slabiji, daj se bolje ti vrati onom svom načinu serviranja uzdizanja aviona :lol: :D :mrgreen:
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.