Sezona 2010./2011.

Moderator/ica: stjepan

Re: Sezona 2010./2011.

PostPostao/la tomi » 26 ruj 2010, 13:23

hehe... ma bit ce dobro ako bude kao protiv zeljeznicara...hehe ne bi bilo lose....
tomi

PostPostao/la Mata » 26 ruj 2010, 21:57

Tomija sam istaknuo jer ja njega još nisam gledao u izdanju koje diže na noge...ono što sam ja vidio su bile ili pobjede ili porazi bez nekog okusa i mirisa blago kao kamilica

Dakle JA ga nisam gledao u nekom sjajnom izdanju...ili na brzinu pobijedi ili brzi pushing :o

a rezultati govore da može puno više

IGEA Željezničar ;)

Subota...tu ste izraziti favoriti no ne smijete podcijeniti protivnika i pobjeda je po meni sigurna :!:
Mata

PostPostao/la stjepan » 26 ruj 2010, 23:35

Nema podcjenjivanja niti ga smije biti, pogledaj Adamov post (treći na drugoj strani ove teme) i mišljenje o ligi i prvom protivniku ... Od uloge favorita ne možemo pobjeći, ali maksimalno respektiramo i Graničar i ostale ligaše, a opet nemamo se razloga nikoga ni bojati i vjerujem da ćemo imati lijepih i respektabilnih pobjeda i da će ovo biti sezona za uživanje, kako u svim ligama u kojima igramo, tako i po turnirima na kojima poprilično hara brodski Frim ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 05 lis 2010, 17:02

Ove godine, kao i prije, raspored igranja za drugu ligu je bez veze... Ima pauza po mjesec dana pa se onda odigra u tri tjedna zaredom... glupo
Pitanje glasi: Zar se to ne bi moglo riješiti da u ligi ima 12 ekipa ? Postoji li takva šansa ?

Šenkovec je oslabljen... Samo da se prvu dobije Barića i (ili) par.... uh, to bi lijepo bilo. Ne sviđa mi se što su Mihovljani dobili Šenkovec. Oni ne smiju iznenaditi... mi moramo...
ttp

PostPostao/la tomi » 05 lis 2010, 19:28

ma dario kad ti ja kazem... mi cemo biti 2. u ligi... sve cemo pobijediti osim olimpije a i njih cemo zadnje kolo kod kuce... oni ce slaviti ulazak u 1.HL a mi cemo ih ladno pomesti.... hahaha sala.... ali ja ocekujem od dabica da napravi dvicu protiv petrinje i dvicu protiv kutine a mi ubodemo po jedan mec ili par i to je to.... hehehhehe.... to je taktika nova! ;-) moze dario?? :-P
tomi

PostPostao/la ttp » 05 lis 2010, 20:35

Slikaj se ti sa tom novom taktikom :lol: :oops: ... zaboravi ovo sto je slucajno bilo protiv Granicara :lol: Tu sam bio posebno motiviran ... :mrgreen:

Protiv Petrinje ako budem igrao protiv Ivkovica i Anusica može, dogovoreno.... dvica je tu
A protiv Kutine ocekujem barem jednu pobjedu, svakako jednu, ako ne bude to je podbačaj... e sada sve ovisi sa kim budem igrao i kako se otvori... tu se necu zaletati, imam svakakva iskustva...... samo se bojim da ne povedem 2:0

Mislim da bih mogao briljirati protiv Mihovljana, iznenaditi protiv Podravke... no to je nesto gdje je bolje da ne iznosim nista, nego planiram iznenadenje hehehhehe ;)

No Zorro je jednom odlicno rekao sto mi se jako svidjelo... ide ovako... ja mogu izgubiti, ali taj koji ce me pobjediti morat ce oteliti m _ _ _ da me pobjedi :D :) Nastojat cu se drzati toga... kako bude ali ne smije biti bez ispaljenog metka
ttp

PostPostao/la stjepan » 05 lis 2010, 21:35

[ttp]
Ove godine, kao i prije, raspored igranja za drugu ligu je bez veze... Ima pauza po mjesec dana pa se onda odigra u tri tjedna zaredom... glupo

Slažem se, liga nema potrebnu dinamiku da bi bila prava liga. Odigrali smo jedno kolo, sada imamo 3 tjedna pauze pa igramo 2 tjedna za redom (23. i 30.10.). Onda cijeli studeni ništa ne igramo jer se 4. kolo igra krajem studenog, a mi smo tada slobodni, da bi onda zadnja 2 kola odigrali u prve dvije subote prosinca. To je dobro jedino stoga što su u studenom svinjokolje pa se možemo posvetiti tome, a zaboraviti na stolni tenis. Znači, 5 termina igramo praktično u 3 ciklusa i to nije ozbiljna liga jer teško je držati trenažni i natjecateljski tonus u takvom rasporedu. Ljetos na Zboru drugoligaša išli smo s prijedlogom da se i 2. liga kao i prva igra kolo po kolo, taj smo prijedlog podržali Lončar Danijel (ispred Podravke), Željko Runjić iz Kutine i ja ispred OŠB, no, prijedlog nije prošao jer je većina bila protiv. Isto je bilo i prošle godine, a izgovori se nalaze u financijskoj situaciji, nedostatku termina u kalendaru itd. Ako se nešto ne želi, lako je naći izgovore. Eto, tako stvari stoje.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 05 lis 2010, 21:43

ttp]
zaboravi ovo sto je slucajno bilo protiv Granicara

Ne bih rekao da se slučajno 2 dobra igrača može baš tako pomesti sa po 3:0 i da osvoje u prosjeku 5,6 poena po setu ... U pitanju je kvaliteta tvoje igre i činjenica da većini igrača u ligi nećeš odgovarati, dok se priviknu na tvoju igru i materijal, sudac već proziva i poziva drugi par u arenu. Ovo ti treba biti poticaj, a ne opterećenje, Tomi se malo šali, ali sam siguran da će ovo biti tvoja sezona s neočekivano puno tvojih pobjeda i skalpova ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 05 lis 2010, 21:45

Ma zapravo, ne vidim tko te u ovoj ligi uopće može dobiti, hehehe... ;)
stjepan

PostPostao/la ttp » 05 lis 2010, 22:33

Hehehe, bome nisam tako razmišljao... nastojat cu gledati to kao poticaj ;)
Nadam se da necu nikoga razocarati :) , posebno ne smijem Matu :mrgreen:

Osobno se nadam skinuti dosta skalpova... a jos vise se radujem činjenici što treniram, a znam da ću igrati... iako uvijek mora postojati rezerva, prošle sezone mi je bilo užasno trenirati znajući da vjerovatno neću igrati... Ove godine je to potpuno druga priča :) . Pa se nadam da cu pomoći maskimalno ekipi...

Što se tiče igre... tek sada ulazim, shvaćam čari te trave, tek nakon 2-3 mjeseca igranja. Trebat će mi sigurno još toliko da shvatim gumu jer mi je ponekad jako čudna, posebno kada blokam... pa mi je to dvosjekli mač... ako poblokam vjerovatno ću dobiti poen, a opet nemam pojma da cu pogoditi... no da ne duljim kako to obično kod mene biva.... Stjepane, imamo istu travu stoga ako budete igrali bit ce dobrih skalpova u drugoj slast ligi :D I moram se nekako Domccu zahvaliti sto mi je tu gumu preporucio ?
Kako bih mu se mogao oduziti, a da to nisu besplatne ulaznice u vip loži na mečevima OŠB-a :lol: :lol: :lol:
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.