[stjepan]
U ostalim mečevima očekujem pobjede Petrinje i Kutine protiv Graničara iako u meču između Petrinje i Graničara može biti i čupavo što može zavisiti od postava. Podravka bi trebala dobiti Mihovljan i šenkovec, a u okršajima susjeda Šenkovec će dobiti Nostra, a Nostro će dobiti Mihovljan, imam takav predosjećaj, iako bi se po ovom kolu moglo naslutiti da bi Mihovljančani trebali dobiti Nostra...
Što bi rekao "mcs" da citiram samog sebe... Samo sam dao podsjetnik na moju prognozu iz prvog posta na ovoj temi kada sam dao najavu kola. Praktično sam sve pogodio osim pobjede Graničara u Petrinji, ali kod davanja prognoze nije se znalo da neće igrati Arapović iako sam rekao da može biti čupavo (i da je igrao). Također, nije me prevario predosjećaj međusobnih ishoda ekipa sa sjevera pri čemu ne aludiram ama baš na ništa iako je činjenica da su se ovakvim ishodima svi dobro odmaknuli od Vukovara i Graničara.
Već smo vodili ovakve rasprave na SLAST forumu i svi ih se sjećate. Prije 2 godine zadnje kolo OŠB igra kod Olimpije u Osijeku koja se (s Nostrom) bori za ostanak i izbjegavanje kvalifikacija, a nama ništa ne znači, stvar prestiža iako smo se borili za 3. mjesto koje smo popodne pobjedom u Vinkovcima i izborili. Olimpija nas pomela 4:0, ali smo 3 partije izgubili 2/3. Olimpija ostala u ligi, Nostro je išao u kvalifikacije i ostao na koncu u ligi. Nakon meča je u Međimurskom listu izišao članak, komentar zadnjeg kola u kojemu je vrlo ironično i sarkastično iskomentiran taj naš poraz... Poanta je bila u tome da kako god da je završilo, mi (OŠB) bi bila "kriva" - komentar u Međimurju je bio takav kakav je bio, da smo pak pobijedili rekli bi nam "koji kreteni, tjeraju svoje iz lige ...".
Pišem ovo zato što mi je drago da je OŠB sada po strani ovoga, mislim zato što smo oba puta dobili Graničara. Da smo izgubili u prošlom kolu od Graničara (a što se lako moglo dogoditi obzirom na razvoj situacije u utakmici gdje nam prvi igrač gubi oba meča), tko bi nam vjerovao u Čakovcu, Mihovljanu ili Vukovaru da im nismo pustili ...? Nitko, iako znam da u Brodu možda neki misle "pa zašto im niste pustili, njima treba više nego vama ...?". Svatko neka kroji svoju sudbinu i proći će onako kako zaslužuje.
Kada smo prvi puta ušli u 2. ligu 2005. godine, odmah smo i ispali. Bili smo mladi i neiskusni, bilo je i raznih nesretnih okolnosti, poginuo nam je igrač u prometnoj nesreći, svašta nas je snalazilo te sezone, ali bi opstali usprkos svemu da nije bilo zakulisnih igara i namještenog ključnog meča u zadnjem kolu naših suparnika i o tome slučaju govori "ttp" jer se to pouzdano zna, no, pojeo vuk magare ... Ispali smo, odmah smo se vratili i danas smo mislim sasvim dobar klub, a oni koji su tada namještali tada - nema ih više u 2. ligi, poprilično su se poraspadali i tavore u prosječnosti svojih regionalnih liga ...