8. kolo (05.02.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 8. kolo (05.02.2011.)

PostPostao/la ttp » 06 vel 2011, 21:15

I kako ti Mata znaš da ja nisam pustio :lol: :lol: :lol:
ttp

PostPostao/la stjepan » 06 vel 2011, 21:54

[stjepan]
U ostalim mečevima očekujem pobjede Petrinje i Kutine protiv Graničara iako u meču između Petrinje i Graničara može biti i čupavo što može zavisiti od postava. Podravka bi trebala dobiti Mihovljan i šenkovec, a u okršajima susjeda Šenkovec će dobiti Nostra, a Nostro će dobiti Mihovljan, imam takav predosjećaj, iako bi se po ovom kolu moglo naslutiti da bi Mihovljančani trebali dobiti Nostra...

Što bi rekao "mcs" da citiram samog sebe... Samo sam dao podsjetnik na moju prognozu iz prvog posta na ovoj temi kada sam dao najavu kola. Praktično sam sve pogodio osim pobjede Graničara u Petrinji, ali kod davanja prognoze nije se znalo da neće igrati Arapović iako sam rekao da može biti čupavo (i da je igrao). Također, nije me prevario predosjećaj međusobnih ishoda ekipa sa sjevera pri čemu ne aludiram ama baš na ništa iako je činjenica da su se ovakvim ishodima svi dobro odmaknuli od Vukovara i Graničara.

Već smo vodili ovakve rasprave na SLAST forumu i svi ih se sjećate. Prije 2 godine zadnje kolo OŠB igra kod Olimpije u Osijeku koja se (s Nostrom) bori za ostanak i izbjegavanje kvalifikacija, a nama ništa ne znači, stvar prestiža iako smo se borili za 3. mjesto koje smo popodne pobjedom u Vinkovcima i izborili. Olimpija nas pomela 4:0, ali smo 3 partije izgubili 2/3. Olimpija ostala u ligi, Nostro je išao u kvalifikacije i ostao na koncu u ligi. Nakon meča je u Međimurskom listu izišao članak, komentar zadnjeg kola u kojemu je vrlo ironično i sarkastično iskomentiran taj naš poraz... Poanta je bila u tome da kako god da je završilo, mi (OŠB) bi bila "kriva" - komentar u Međimurju je bio takav kakav je bio, da smo pak pobijedili rekli bi nam "koji kreteni, tjeraju svoje iz lige ...".

Pišem ovo zato što mi je drago da je OŠB sada po strani ovoga, mislim zato što smo oba puta dobili Graničara. Da smo izgubili u prošlom kolu od Graničara (a što se lako moglo dogoditi obzirom na razvoj situacije u utakmici gdje nam prvi igrač gubi oba meča), tko bi nam vjerovao u Čakovcu, Mihovljanu ili Vukovaru da im nismo pustili ...? Nitko, iako znam da u Brodu možda neki misle "pa zašto im niste pustili, njima treba više nego vama ...?". Svatko neka kroji svoju sudbinu i proći će onako kako zaslužuje.

Kada smo prvi puta ušli u 2. ligu 2005. godine, odmah smo i ispali. Bili smo mladi i neiskusni, bilo je i raznih nesretnih okolnosti, poginuo nam je igrač u prometnoj nesreći, svašta nas je snalazilo te sezone, ali bi opstali usprkos svemu da nije bilo zakulisnih igara i namještenog ključnog meča u zadnjem kolu naših suparnika i o tome slučaju govori "ttp" jer se to pouzdano zna, no, pojeo vuk magare ... Ispali smo, odmah smo se vratili i danas smo mislim sasvim dobar klub, a oni koji su tada namještali tada - nema ih više u 2. ligi, poprilično su se poraspadali i tavore u prosječnosti svojih regionalnih liga ...
stjepan

PostPostao/la Mata » 06 vel 2011, 22:04

Ovo Stjepane da ti znaš rezultate unaprijed nikako ne čudi...ti rijetko griješiš :!:
A i u ovome se slažem oko puštanja,neka svatko sebi kroji sudbinu,a priče će uvijek postojati.
A da je bio poraz od Graničara i ja vjerujem da bi 95% ljudi mislilo da je pušteno ovako nikom pa ništa...puste priče
Mata

PostPostao/la stjepan » 06 vel 2011, 22:43

Slažem se, pustimo puste priče i vratimo se na temu.

http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/spo ... fault.aspx
stjepan

PostPostao/la Mata » 06 vel 2011, 23:38

Obična provokacija....

Dario Dabić (crvena majica) s tri pobjede u Petrinji

a vidi vraga,protivnik na slici nije ni Anušić ni onaj drugi već Jurinić :lol: :P
Mata

PostPostao/la stjepan » 07 vel 2011, 09:53

Nije provokacija, već slika iz arhive (doduše, ne tako davne) budući im nisam poslao fotku iz Petrinje jer je nisam dobio od Luke ili Tomija Klaića. I kad se malo bolje pogleda, igra se peti set, Dario nakon okretanja na 5:1 još uvijek vodi 5:4, ali ne zadugo hehehe :P
stjepan

PostPostao/la stjepan » 07 vel 2011, 12:39

Gdje nam je nestao "mcs", nešto se ušutkao, nedostaju mi njegove recenzije kola i komentari ... :?:
stjepan

PostPostao/la mcs » 07 vel 2011, 13:26

MSTC - ŠEN 3-4
prvi mec sa Nostrom je fakat podizanje iz dna dna, evo mogu reci da sam cak i zadvoljan prvim setom parova, drugi set smo u parovima vodili 9-6, da bi nakon toga izgubili u fixu, bespotrebno i kad sam se zagledao po dvorani evo ti 1-3, ali onda poslije toga cistka, jurinec dobiva lako magdalenica koji je apsolutno van forme, Tkalec revijalan mec i na kraju Simon dobiva Damjana lako i bez pol muke, mali bruno nije nisto mogao pogoditi na stol i evo pobjede koja se cini jako vrijednom kad gledam unatrag na sve.

POD - ŠEN 4-1
Sve ocekivano, Loncar dobija glatko Simona prvu, bez problema, nakon toga Jurasic bez puno stresa i muke i rezultat je izjednacen na 1-1, Kadet Lipic dobiva sansu i dobro odigrava protiv Belica, ali ovaj rutinirano dobiva mec 3-0. Parovi su bili dosta izjednaceni moram priznati bez obzira na rezultat od 0-3 koji to sugerira, imali mi i 9-9 jedan set i dobru loptu na F, ali promasaj i ode i taj set u nepovrat. Baric - Belic, imam osjecaj da je bio mec kojeg je iscekivala cijela dvorana, posto sam jednu sezonu proveo tamo dobro ponzma navijace i ljude tamo tak da je bio cisto domacinski opusten mec, sa puno puno dobrog stolnog tenisa. Loncar je grizao za svaku loptu jer je vjerojatno ostalo rivalstvo jos iz prethodnog razdoblja, na kraju pobjeda Danijela od 3-1, moram priznat zasluzena, jer tocno tolko bio i bolji za 2-3 poena, no ne mogu prezaliti 10-7 iz treceg seta i gubitak tog seta, ali sto je tu je! Cestitam deckima na odlicnom mecu i fer i korektnom navijanju u Koprivnici.

Evo tolko od mene...
mcs

PostPostao/la tomi » 07 vel 2011, 13:45

moji suigraci su sve rekli kako je bilo na gostovanju u petrinji i kutini, tako da ja nemam vise nista za reci... osim da smo dobro rucali u subotu! :)
tomi

PostPostao/la boško ošb » 07 vel 2011, 14:48

prije svega, čestitke dečkima na ovoj pobjedi za koju su govorili : "uh, kad bi bila ta jedna!" :D ... jedna ali, vrijedna i još jednom čestitam, dario je, izgleda, opet proigrao... :)
što se tiče namještanja, vjerovatno ga ima (počevši od 4. lige pa prema višim ligama), ali se vjerojatno nikada tome neće stati na kraj i dokazati, tako da... jbg :|
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.