11. kolo (26.03.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 11. kolo (26.03.2011.)

PostPostao/la Mata » 26 ožu 2011, 18:13

Šenkovec - OŠB 4 : 3
Barić-Smuda 1:0
Šimon-Dabić 1:1
Lipić-Garić 1:2
Parovi 2:2
Barić-Dabić 3:2
Lipić-Klaić 3:3
Šimon-Garić 4:3

Jbg izbrisao sam sms ,a imao sam rezultate setova...mada ne mijenja na stvari da je bio poraz ...
Mata

PostPostao/la boško ošb » 26 ožu 2011, 18:24

Barić - Smuda 3-0
Simon - Dabić 1-3
Lipić - Garić 1-3
par - par 3-2
Barić - Dabić 3-0
Lipić - Klaić 0-3
Simon - Garić 3-1
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Domacc » 26 ožu 2011, 20:49

boško ošb je napisao/la:Barić - Dabić 3-0

Zanimao me od sveg toga ishod ovog meča. Razočaravajuće moram priznati. Iako svi znamo koje je kvalitete Barić, Dario očekivao sam barem 3-2 za tebe. :D
Čestitke Šenkovčanima, a vidim da su OŠB-ovci zadovoljni trenutnim plasmanom (a zašto i ne bi bili ;) ) pa nisu htjeli riskirati. :lol: :D
Domacc

PostPostao/la Mata » 26 ožu 2011, 23:59

Iako sam ja "najavio" moguća dva poraza...to je bilo više da vas cimnem malo....ne likujem što sam "dobar" prognozer i moram priznati da sam razočaran.
Svoj ulog na Šenkovec sam gradio na Jurinecu,a čovjeka nije ni bilo

Evo vam trenutno stanje stvari:

slika
Mata

PostPostao/la Mata » 27 ožu 2011, 20:21

Gdje si imenjače? Slobodno ti napiši osvrt na utakmice ovdje :P nema veze što su ovdje podvijeni repovi :o
Naslov posta može biti ;
"KAKO SAM RUŠIO OŠB"

Ekipa Šenkovca je rekorder po broju utakmica u 7 mečeva....čak 10 komada od toga 5 pobjeda i toliko poraza.
Nostro ima sve 4 pobjede 4:3 i samo su jednu izgubili na taj način što daje 80% uspješnosti.
Imaju najjaču glavu hehe :P

I da zaboravio sam...iako je za OŠB jučer bilo kaotično ipak treba naći i nešto pozitivno.
ttp je uspio napokon dobiti meč u 5 setova u meču punom preokreta ja mu čestitam na tome ;) :o
Mata

PostPostao/la ttp » 27 ožu 2011, 21:11

Čestitke Bariću na uvjerljivoj pobjedi. Nisam podvio rep, pisao sam na slastu... Što više reći...
Domacc, dat cu ti dvd pa pogledaj ako ti se da, bolje to nego da objasnjavam kakvi su se poeni odvijali...
Ideja, taktika i nije loša bila, ali zato realizacija užas... treba još pure papati da glava bude bistra, ipak nije Barić veslo sislo, lukav je... ima super serve, ili ja loše vraćam...ipak bih rekao ono prvo. Bit će bolje sljedeći put, nadam se. Mora biti...
ttp

PostPostao/la ttp » 27 ožu 2011, 22:17

A i lako je igrati Bariću kada ga je gledala Zdenka :lol: :lol: :lol:
ttp

PostPostao/la tomi » 28 ožu 2011, 10:44

hahahahaha... dabicu, šaljivđijo... u mihovljanima je pisalo na ormaricu barić+zdenka.... :D
tomi

PostPostao/la sportikus » 28 ožu 2011, 11:06

Eh, da, jako loš rezultatski vikend, od planiranih 2:0, na kraju kontra 0:2!
Protiv Mihovljana super početak, dobra Dariova igra protiv dobrog Bujana, ali klasično nervoznog, i baš me zanima svlačionica nakon bujanovog poraza od daria :P Mislili smo super, idemo ka pobjedi..ali marušić sa dobrom igrom, a tomi nekako mlak na nogama, puuuno grešaka, a i kontrola leta je spavala..zaslužena pobjeda marušića. Ivan, protiv mikca prvi set super, bori se, dobija, a sve dalje je bilo nervozno, ljutito..neprikladno za njegov status i godine.. Par-odlično išlo, i onda ne znam što se dešava, ali već par puta se dešava da dobijene mečeve gubimo, i onda bujan protiv tomija stišće, svjestan da ima priliku dobiti ukupni meč i iskupiti se za poraz koristi tomijev loš dan ili što već je i pobjeđuje, iako je i tomi imao svojih prilika. Sve u svemu, neočekivani poraz, pogotovo rezulttski, ali sa samo jednim raspoloženim igračim protiv trojice neugodnih i željnih pobjede ne ide, znali su to iskoristiti i čestitke na pobjedi.

Šenkovec
Tomija muče prepone, uskačem ja protiv Barića, osobno nisam toliko i nezadovoljan svojom igrom s obzirom na okolnosti uigranosti i treninga..čak mislim da sam mogao i set uzeti da nije bilo nekih lakih grešaka i iskustva Barića! Svaka čast bariću, jedan od rijetkih "sportaša" u ligi! Dario protiv Damjana pomalo siv, loše igra, ali trudi se, ipak sa kvalitetom i iskustvom, i sa lošom igrom dobija Damjana i na kraju bod je bod kakav god daje. Blijedi i prenervozni Ivan dobija Lipića, iako je loše igrao, puno pričao, Ivan je kvalitetniji ali si ne smije dopustiti neke stvari, neupitno pobjeđuje i on samo ostaje malo ružnija slika igre i ponašanja..
Par..da..par..opet ponavljanje priče, super igramo, imamo igru,volju, želju..i ondatap-tap-tap, gubimo poene, set, jedan..dva.. i eto ti petog seta a taj peti set kao jedanaesterci-50-50%! i šenkovec dobija zasluženo sa motorom Barića, 3.0 TDI :D Dari igra protiv barića, ali nekako mi je prebrzo prošao taj meč, očekivali smo možda jači otpor i lijepšu igru, al neš ti protiv prvog igrača lige ;) Svakako dobro za darijovu analizu, a barića samo po n-ti put dokazuje kvalitetu. Tomi uskače poluozlijeđen i rutinski odrađuje posao protiv Lipića, koji igra puno lošije nego protiv Garića, tomi opaka si pojava ;) Ionda, kada smo mislili da Garić dobija Damjana, naravno pod uvjetom da odigra onako kako zna i kako očekujemo, prvi set ima u rukama ali pri kraju damjan okreće taman dovoljno za prvi set, Ivan se opet malo unervozio, još uvijek solidno odigrava ali nedovoljno dobro za dobitak seta. Sada je već izvjesno da ćemo teško do pobjede, ivan dobija treći set nakon igre"poen za poen", ali nije izdržao i damjan donodi pobjedu svojoj momčadi. Zaslužena također pobjeda, mi smo bili opušteniji, više grešaka radili,neraspoložene igrače imali i svakako nedovoljno za pobjedu, možda nam je i trebao malo taj "šamar", sad radimo na dug dobrog prvog dijela sezone i početka drugog dijela, kada smo napravili zalihu,što je dobro, ali eto to su uzročno-posljedične veze, zasluženo smo u gornjem dijelu tablice, bilo bi lijepo ostati četvrti..Ovi porazi drugima pomažu, nama hvalabogu ne odmažu puno, ovo su nam dva kiksa ove sezone..sve u svemu zasluženo smo gore na tablici i zasluženi porazi, česttitke ekipama protivnicima na pobjedama!
sportikus

PostPostao/la stjepan » 28 ožu 2011, 13:28

Dobar opis tijeka meča i nekih detalja oko raspoloženosti igrača uz jednu "ispravku netočnog navoda": kod Šenkovca nije u pitanju igrač Damjan, već Šimon Eugen, a Damjan igra za Nostro.
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.