12. kolo (09.04.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 12. kolo (09.04.2011.)

PostPostao/la ttp » 10 tra 2011, 11:44

Bok Rebus. To je bilo na moju meč loptu. Moram priznat da je to čudno bilo, malo smo stali, nama se učinio nec, samo što sam nastavio igrati, kao i Lončar, a nisam od reagirao odmah… iako nakon servisa smo trebali prekinuti poen odmah, a ne nakon 2, 3 izmjene… da smo taj poen nastavili, možda bih s time dobio meč, a možda i ne bih… No, to apsolutno mi ništa ne predstavlja. I ne žalim nimalo zbog toga, nije mi to bitno. To je malo inače nezgodno sa necem, treba zapravo čekati suca…
Ali Belić i Lončar su zbilja jedni od najkorektnijih igrača koje poznajem. Svaka čast. Lijepo je vidjeti kada protivnik jedan drugom zaplješće na lijep poen :)

Kad se priča o „žaljenju“. Nije mi toliko žao zbog poraza jer da smo silno htjeli pobjedu, igrali bismo Tomi i ja par… a ne ako se pokaže šansa, jer i nakon 2:1 za njih, imali smo šansu odvesti meč u neizvjesnost. Tako da nam taj meč nije nešto ekstra značio, imao je i drugu svrhu, a to je da mlađi sami osjete atmosferu, što mislim da je posebno Fići koristilo, jer vjerujte mi, nije mu bilo samo tako svejedno i lako uči u arenu i igrati. Pa neka je to osjetio ;) .
Gledam na to sve pozitivno, taj jedan poen u svakom meču, te meč lopte mi ništa ne znače u smislu da ću zbog toga postati bolji igrač, jer mogao je protivnik pogriješiti, pa što onda, nikom ništa, sve super sve pet, a ovako ostaje nešto u zraku, to opravdavam tako jer ostao bi i dalje isti način servisa, igre, taktike ! ali mi nešto drugo jako puno znači, a to je da bolje promislim što sam zapravo trebao igrati u fiksu. Protiv Lončara sam 2 greške radio, to mi je kasnije navečer Akan rekao, i meni je par minuta nakon meča palo to na pamet, trebao sam njegove servise vraćati ponekad u forhend jer ja vratim u bekhend, a on mene čeka u tom kutu. Kada sam to radio, drugačije je bilo… zatim kod vraćanja servisa još jedna caka koju sam radio u 4 setu, rijetki to razumiju. Nama je obrambenjacima, kada je servis polu dug, puno je lakše vratiti servu, ali i niže i bolje, kada se pusti da loptica odskoči, u nižoj putanju uhvatiti pri padu i onda se lijepo otpimpla. Da ne duljim, u konačnici trebalo je u završnici seta imati više hrabrosti tj. odlučnosti ili inovativnosti; neka nova serva itd… Ali opet ideš onim načelom, ti imaš set loptu, protivniku je prpa, igraš na sigurno, čekaš da on pogriješi… pa evo, kad ne pogriješi, izgubiš :lol:

Rebus, svaka čast na snimanju, divili smo vam se kako možete toliko držati ruku u zraku :o . HVALA ;)

U konačnici, osobno, i jesam i nisam zadovoljan sezonom, mislim da sam imao previše poraza 3:2, posebno jer je tu bilo dosta vodstava i meč lopti… da ne nabrajam sve te mečeve, ima ih dosta.
No, što je tu je :shock: !

Čestitam svima, i zahvaljujem se na doprinosu koji su dali, u bilo kojem obliku, u prvom redu igračima i treneru, upravi (svatko na neki svoj način; Miklaušiću, Stjepanu, Luki, Zvačku)… ali tu naravno i navijači spadaju, i njima se zahvaljujem… :)
To je sve rezultiralo osvojenim 4. mjestom kojim smo jako zadovoljni :D
Ovo je moj 500-ti post !!!
ttp

PostPostao/la tomi » 10 tra 2011, 12:20

dario kad se i ti hvalis onda cu se i ja hvaliti... ovo je moj 294 post heheh :D jos malo pa 300. Ali drzim sigurno 3. mjesto... barem zasad.. jer mata kako je krenuo, ubrzo ce me prestici :roll: ali i za petama mi je mcs :? i jbg... vjerovatno cu izgubiti to 3. mjesto.. da idem stizat daria, to mi je suludo :cry: ali uglavnom bitno je druzenje i komentiranje... :P

Dakako i ja se zelim zahvaliti svima, a ponajvise navijacima, jer zar nije lijepo kad dodjes igrat mec a ono te ljudi gledaju i daju ti podrsku... A masu puta sam znao doci na gostovanje a ono u dvorani 3 covjeka :roll:
Ajde jos to mogu razumiti u 2.hl , ali vjerujte mi znao sam doci na mec 1.hl gdje nema uopce navijaca... mislim da je to sramotno i steta zbog toga...
tomi

PostPostao/la ReBus » 10 tra 2011, 18:54

E, jesam mu miša Dario, sad je meni jasno zašto si ti izgubio, ti se čudio meni i mojoj ruci, drugi puta neću snimati :-)
Inače tako kako stoji ruka s mobitelom tako stoji i s reketom...ajmo, tražim trenera, nema smisla da ovakav talent kao ja propada :lol:
ReBus

PostPostao/la ttp » 10 tra 2011, 19:01

Ja sam čuo kad ste rekli rezanu da serviram, i jesam, ishod je poznat :lol: :lol: :lol:
Što se tiče trenera, rado bih pomogao, ali moj učenik mora imati travu na reketu :lol:
ttp

PostPostao/la sportikus » 10 tra 2011, 20:13

cestitam deckima na pobjedi,i najvise na konstanti dobih igara tokom cijele sezone,sa minimalnim padanjima. pokazali su da je gostovanje u nostru bio kiks..bravo ttpu na dvici protiv nostra i eto zamalo podravci, steta.. tomiju takodjer na pobjedi protiv jurasica i damjana,i steta za ivana2/3,ali ima to velike koristi za buducnost. lijepo zavrsena sezona, jaako lijepo,i ostatak ljestvice je realan. zao mi je sto nisam bio na zadnjem kolu.. a nadam se da i nije stvarno zadnje . svima pozdrav iz dublina!
sportikus

PostPostao/la Mata » 10 tra 2011, 23:27

Pozdrav dečki...pridružujem se čestitkama na pobjedi i porazu ;)
Eto šta vam je život...vi se ovdje veselite 4. mjestu kao mala djeca najnovijoj igrački :o ,a samo 25 km "nizvodno" je to isto 4.mjesto uzrokovalo nesanicu,proljeve i sve ostale zajebancije.
Mata

PostPostao/la mcs » 11 tra 2011, 07:19

Čestitam OBŠ-u na 4. mjestu u ime našeg kluba sa sjevera, vidim po rezultatima da je bilo jako napeto i sa Podravkom.

Evo Graničar ispada, a Mihovljan u dodatne kvalifikacije, s time da su nas dva ovih dva bi najrađe duplo poboldao da mogu ali evo i s tim nisu uspjeli nista napravit jer idu dodatne kvalifikacije, na sto me navodi da se zapitam od koga smo mi to izgubili i sad ide u kvalifikacije?! ok, intencija ovog posta je bila samo cestitka, evo ajde sad na odmor, rino i ja danas opet igramo . Ljubav prema pingacu je jaka, ude pod kozu, a mislio bi covjek da sam neki mladac :D
mcs

PostPostao/la tomi » 11 tra 2011, 10:02

hvala svima na cestitkama, ali neka iduca bude priblizna ovoj sezoni i ja bih bio sasvim zadovoljan... :D
tomi

PostPostao/la tomi » 11 tra 2011, 10:39

evo jedno pitanje za mcs-a.. Da li znas tko je u igri za 1.mjesto u vasoj sjevernoj hrvatskoj ligi, tj. tko ima sanse za kvalifikacije za 2.hl.?
tomi

PostPostao/la Mata » 11 tra 2011, 10:52

tomi ako smijem ja odgovoriti ;)
Ronald Redžep Starr je prvi kandidat...Horvat,Petričević,Preksavec prezimena su koja su čak i meni poznata
Sračinec je drugi kandidat s Belajem,nekoliko Križaneca i par Libera :o
Mata

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.