Ali Belić i Lončar su zbilja jedni od najkorektnijih igrača koje poznajem. Svaka čast. Lijepo je vidjeti kada protivnik jedan drugom zaplješće na lijep poen
Kad se priča o „žaljenju“. Nije mi toliko žao zbog poraza jer da smo silno htjeli pobjedu, igrali bismo Tomi i ja par… a ne ako se pokaže šansa, jer i nakon 2:1 za njih, imali smo šansu odvesti meč u neizvjesnost. Tako da nam taj meč nije nešto ekstra značio, imao je i drugu svrhu, a to je da mlađi sami osjete atmosferu, što mislim da je posebno Fići koristilo, jer vjerujte mi, nije mu bilo samo tako svejedno i lako uči u arenu i igrati. Pa neka je to osjetio
Gledam na to sve pozitivno, taj jedan poen u svakom meču, te meč lopte mi ništa ne znače u smislu da ću zbog toga postati bolji igrač, jer mogao je protivnik pogriješiti, pa što onda, nikom ništa, sve super sve pet, a ovako ostaje nešto u zraku, to opravdavam tako jer ostao bi i dalje isti način servisa, igre, taktike ! ali mi nešto drugo jako puno znači, a to je da bolje promislim što sam zapravo trebao igrati u fiksu. Protiv Lončara sam 2 greške radio, to mi je kasnije navečer Akan rekao, i meni je par minuta nakon meča palo to na pamet, trebao sam njegove servise vraćati ponekad u forhend jer ja vratim u bekhend, a on mene čeka u tom kutu. Kada sam to radio, drugačije je bilo… zatim kod vraćanja servisa još jedna caka koju sam radio u 4 setu, rijetki to razumiju. Nama je obrambenjacima, kada je servis polu dug, puno je lakše vratiti servu, ali i niže i bolje, kada se pusti da loptica odskoči, u nižoj putanju uhvatiti pri padu i onda se lijepo otpimpla. Da ne duljim, u konačnici trebalo je u završnici seta imati više hrabrosti tj. odlučnosti ili inovativnosti; neka nova serva itd… Ali opet ideš onim načelom, ti imaš set loptu, protivniku je prpa, igraš na sigurno, čekaš da on pogriješi… pa evo, kad ne pogriješi, izgubiš
Rebus, svaka čast na snimanju, divili smo vam se kako možete toliko držati ruku u zraku
U konačnici, osobno, i jesam i nisam zadovoljan sezonom, mislim da sam imao previše poraza 3:2, posebno jer je tu bilo dosta vodstava i meč lopti… da ne nabrajam sve te mečeve, ima ih dosta.
No, što je tu je
Čestitam svima, i zahvaljujem se na doprinosu koji su dali, u bilo kojem obliku, u prvom redu igračima i treneru, upravi (svatko na neki svoj način; Miklaušiću, Stjepanu, Luki, Zvačku)… ali tu naravno i navijači spadaju, i njima se zahvaljujem…
To je sve rezultiralo osvojenim 4. mjestom kojim smo jako zadovoljni
Ovo je moj 500-ti post !!!