11. kolo (26.03.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 11. kolo (26.03.2011.)

PostPostao/la stjepan » 28 ožu 2011, 13:35

Na SBplus portalu je detaljno izvješće sa ligaških utakmica OŠB proteklog vikenda u sve 3 lige, a najdetaljniji je osvrt na drugoligaške mečeve protiv Mihovljana i Šenkovca. Samo kliknite na donji link.

http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/spo ... fault.aspx
stjepan

PostPostao/la ttp » 28 ožu 2011, 14:49

To nam je 3 neočekivani poraz, definitvno u prvom dijelu smo se sribali protiv Nostra, i sada ova dva poraza su ipak malo previše za ekipu koja želi biti 4 ! Osim ako se iskupi sljedeće kolo. Isto treba uzeti u obzir da smo protiv GRA isto kiskali, ali se nije osjetilo na rezultatu... hajde Petrinja u prvom dijelu, ok, bolji su bili 4:3, a u drugom krugu, bez Arapovića i Ivkovića uspjeli smo iskorisiti to, iako dosta blijedo...
Što se tiče para, barem nismo izgubili glat, i to nešto govori, iako vidno nismo bili dobri kao prije...
Osim dosta fulanja, falilo je i komunikacije, bodrenja. Jednostavno protiv ŠEN nisam cijeli meč bio unutra, ne znam zašto, ali nisam bio IN . No, zato je posebno falio "motor"... Pod tim mislim na Tomija kada već ja nisam puno pričao, da on preuzme stvari u svoje ruke, što igrom, što da se postavio tada kao vođa... Meni odgovara u paru, puno dogovaranja, priče itd... Još nam fali iskustva u paru, jer neobično je igrati par sa mnom. I dalje mislim da nemamo bolji par. Malo je falilo. Ili da ja svoju igru više prilagodim Tomiju, ili da Tomi uvježba blok i smanji svoje neprisiljene greške...
ttp

PostPostao/la sportikus » 28 ožu 2011, 14:55

da, da, Šimon, to je malađa generacija, mi stariji mješamo nijh :P
sportikus

PostPostao/la Mata » 28 ožu 2011, 16:12

Znači sportikus već sanja Damjana koji stiže za nekoliko dana :o ...
Inače igrali ste ranije da izađete u susret curama iz 1 lige kad ono:

Stolni tenis: Pobjeda Šenkovčanki, gošće zaboravile na liječnički pregled
U 15. kolo 1. stolnoteniske lige igračice Šenkovca trebale su igrati s drugoplasiranim sastavom lige, Aquaestilom iz Duge Rese. Susret je završen 4:0 za Šenkovec bez borbe. Gošće iz Duge Rese su stigle u Šenkovec, no prije nekoliko dana im je istekao liječnički pregled što nisu uočili u klubu, a prema propozicijama igračice nemaju pravo nastupa bez liječničkog pregleda.
Mata

PostPostao/la Mata » 28 ožu 2011, 16:20

A kako su objavljeni rezultati na HSTS stranicama vidi se da je dotični Damjan dobio Tomića i Horvata iz Vukovara...zato držite gaće :P
Mata

PostPostao/la ttp » 28 ožu 2011, 17:34

Ovo je isto jedna vrsta priče o liječničkom pregledu i propozicijama... Mislim, zar se nije moglo odigrati usprkos što nemaju liječnički pregled, ne moram navoditi razloge... Iskreno, čini mi se da je dotični sudac dosta na strani domaćina. Jer bilo je svega i svačega u meču protiv GRA, pa sada i ovo. Naravno, mcs će stati u obranu svog kolege, i ok, neka, ali meni to sve ne pije vodu ! Sigurno da jedna strana ima dvije medalje. I još nešto znam ali neću javno iznositi.
Isto tako, čini mi se, mogle su Dugo Reščanke igrati samo u 17 h i reći tko vam je kriv kada nemate dvoranu, mogle su se žaliti na užasno svjetlo... Nije na meni da se petljam, ali ne paše mi to...
ttp

PostPostao/la ttp » 28 ožu 2011, 17:51

Možda griješim... Sve je stvar fleksibilnosti pravila što ovisi o sucu ! Opet, to je 1. liga, možda je i u redu, iako i dalje smatram da nije to primjereno... primjerice na turnirima domaćin mora osigurati doktora, pa to nitko nema... zato jesu (ili će biti) podignute 2 žalbe... privatna i od kluba dr. Časl...
Pa koliko znam, članska iskaznica se smije zaboraviti, naravno susret će se odigrati, treba znati samo broj članske iskaznice... i sada to se meni skoro dogodilo, i da je tako bilo sudac nije mogao vidjeti jel liječnički ovjeren, što znači da bi bolje bilo da Dugo Reščanke nisu ponijele člansku, bolje bi prošle, nego ovako... Sramotno je to ako je tako....
ttp

PostPostao/la stjepan » 28 ožu 2011, 21:26

Mislim da je sudac postupio ispravno i da nije smio dozvoliti ekipi da igra bez liječničkog pregleda. Pravila su tu da se poštuju, sad što su si Dugorešanke to dozvolile njihov je problem ... To je drugoplasirana ekipa 1. lige pa takav propust, za ne povjerovati... A vjerojatno bi lako dobile meč, sad ostadoše i bez onoga boda za poraz. Sad neka Mata kaže koju na one moje opservacije da treba osvojiti bodove i za poraze :P Nekada ispadne da ni to nije lako... Žalosno je to što se dogodilo, ali ... Što npr. da se igralo pa da je nekoj od gostujućih igračica pozlilo za vrijeme ige ili nešto drugo bilo loše u zdravstvenom smislu kao što smo puno puta vidjeli na nogometnim terenima, mislim, ne daj Bože nikome, ali što da se to recimo dogodilo ? Mislim da bi sudac isto snosio odgovornost, svatko bi mogao uprijeti prstom u njega i reći "pa kako je mogao dati da se igra bez liječničkog pregleda" ... Iako bi se to dogodilo i bez tog papirića, ali ostaje pitanje odgovornosti službenih osoba ... Eto, to je moje mišljenje i dajem sucu za pravo.
stjepan

PostPostao/la Mata » 28 ožu 2011, 22:07

Mislio sam da ovaj dodatak nije potreban pa ga nisam stavljao ali evo :

Zanimljivo da se ovo opet dogodilo Aquaestilu upravo u Međimurju jer im se ista stvar desila prije desetak godina u borbi za naslov prvakinja sa stolnotenisačicama iz Mihovljana. I tada su stigle bez važećeg liječničkog pregleda.
Mata

PostPostao/la Mata » 28 ožu 2011, 22:10

Također na ovim stranicama kratak osvrt na 2 HL

2. Hrvatska liga istok (M) - 11. kolo

U pretposljednjem kolu vońene su ogorcene borbe za bodove, pogotovo
ekipa, koje se bore za opstanak u ligi. Meńimurski predstavnici igrali su u svojim
dvoranama i postigli polovican uspjeh, po 1 utakmicu dobili i 1 izgubili. Ekipe
Senkovca i Mihovljana pobjedama su iznenadili igraci posljednjega na tablici,
Granicara, koji je s osvojena 4 boda sada dosao u prigodu da u zavrsnom kolu cak
izbori i ostanak. Mihovljancani i Senkovcani su, meńutim, uspjeli savladati jacu
brodsku ekipu u ligi, Obrtnicku skolu-Brod, i donekle oprali gorcinu poraza od
Granicara. Nas trei predstavnik u ligi MSTC Cakovec ocekivano je izgubio bodove
od Olimpije ID iz Osijeka, ali je u dramaticnoj utakmici s 4:3 savladao izravnog
suparnika na tablici, ekipu Vukovara '91, koji je izgubio i od Podravke u Koprivnici pa
s manje optereenja u posljednjem kolu odlazi u goste Granicaru i Obrtnickoj skoli-
Brod. U Koprivnici je odigran i derbi kola u kojemu je Podravka savladala vodeu
Olimpiju ID pa cak, ako joj rezultati posljednjega kola krenu u prilog, ima sanse
osvojiti i prvo mjesto, kojemu se potajno nadaju i igraci Kutine.
Rezultati: MSTC Cakovec - Olimpija ID (Osijek) 1:4 (Pani - Hadzi 0:3, Damjan -
Tominac 3:2, Lovrek - Knezevi 1:3, Damjan/Jambor - Hadzi/Knezevi 0:3, Pani -
Tominac 0:3), Podravka (Koprivnica) - Vukovar '91 4:1, Mihovljan - Obrtnicka
skola-Brod (S. Brod) 4:1 (Bujan - Dabi 2:3, Marusi - Klai 3:1, R. Mikac - Gari
3:1, Bujan/Marusi - Dabi/Klai 3:2, Bujan - Klai 3:1), Senkovec - Granicar (S.
Brod) 3:4 (Bari - Jurini 3:0, Simon - Thamm 0:3, Jurinec - Kraljevi 1:3,
Bari/Jurinec - Jurini/Kraljevi 3:1, Bari - Thamm 3:1, Jurinec - Jurini 2:3, Lipi -
Kraljevi 0:3), Podravka - Olimpija ID 4:2, MSTC Cakovec - Vukovar '91 4:3
(Damjan - Horvat 3:2, Kucevi - Tomi 3:2, Tkalec - Sverer 0:3, Damjan/Tkalec -
Sverer/Tomi 1:3, Damjan - Tomi 3:1, Tkalec - Horvat 2:3, Kucevi - Sverer 3:2),
Senkovec - Obrtnicka skola-Brod 4:3 (Bari - Smuda 3:0, Simon - Dabi 1:3, Lipi -
Gari 1:3, Bari/Simon - Dabi/Klai 3:2, Bari - Dabi 3:0, Lipi - Klai 0:3, Simon -
Gari 3:1), Mihovljan - Granicar 1:4 (Bujan - Jurini 3:1, Marusi - Kraljevi 1:3, R.
Mikac - Thamm 2:3, Bujan/Marusi - Jurini/Kraljevi 2:3, Bujan - Kraljevi 2:3);
Kutina i Mladost (Petrinja) bili su slobodni.
Mata

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.