3. kolo (30.10.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 3. kolo (30.10.2010.)

PostPostao/la Mata » 08 stu 2010, 15:20

Puno je toga napisano na ovoj temi od mog posljednjeg posta....puno sam toga htio prokomentirati no odustao sam.
Prije svega želio bih se ovdje javno ispričati Tomiju :oops: (poslao sam mu sinoć i e-mail,ali ne javlja se )
Nekako čitajući između redova shvatio sam da su ga pogodile moje opservacije :o o njegovoj igri i servisima.
Kao potvrda toga je i slijedeće.U nedjelju 31.10. sam došao do grada na kavu sa "najboljim igračem OŠB-a ove sezone" i kažem da pozove i Tomija no Tomi ni da čuje za piće samnom :P
Ako je svrha foruma samo kurtoazno čestitanje,onda dobro.Čestitam Tomiju na subotnjem porazu od Bibera i osvojenom 3 mjestu na turniru :)
U poruci dobrodošlice stjepan je napisao da želi da budem aktivan kao na forumu SLAST-a :roll: ,ali ne mogu napisati 1000 i kusur postova samo "čestitam" ,jbg i kritike su dio života.
Pozdrav Tomiju s pjesmom Gibonnija "Oprosti" :cry:
Mata

PostPostao/la stjepan » 09 stu 2010, 09:26

Nisam vidio Mata ovaj tvoj zadnji post, jučer popodne nisam bio pri compu, a navečer sam imao utakmicu u Kaniži, vidio sam ga tek noćas, ali bilo je prekasno za piskaranje ovdje. I moram priznati da baš ne razumijem što se dešava između tebe i Tomija. U tvom komentaru nazirem određenu ljutnju i rezignaciju jer misliš da se Tomi naljutio na tvoje komentare. Pažljivo sam pročitao sve postove na ovoj temi i Tomijevu nekakvu ljutnju nisam nigdje uspio pronaći. Čak se i šalio na svoj račun. Nisam Tomijev odvjetnik da ga branim, ali ga ne poznajem takvog. Oko poziva na piće ne znam pa ne mogu ni komentirati. Najbolje bi bilo da se Tomi sam oglasi po ovom pitanju i kaže svoje mišljenje. Mislim da kod obojice nema baš nikakvog razloga za bilo kakvu ljutnju, dizanje nosa i čitanje između redova. No, ako imate kakav prijepor, imam prijedlog da to međusobno riješite za "zelenim stolom", naravno stolnoteniskim. Predlažem stolnoteniski meč između vas dvojice u kojemu Mata ima početno vodstvo od 8:0 u svakom setu, tko izgubi plaća rundu za sve aktivne članove foruma ...

Slažem se Mata s tobom za ovo oko čestitanja, možda toga ima malo previše, ali opet žarimo i palimo na svim frontama, u 3. i 4. ligi deremo sve redom, u 2. ligi smo solidni, klinci osvajaju državne turnire pa razloga za čestitanja stvarno ima napretek. Uloga foruma nije samo čestitanje, već i kritički, britki i duhoviti komentari u kakvima si ti jedan od ponajboljih forumaša, ne samo ovdje. I samo tako nastavi, ne moraš nikad nikome ništa čestitati i nadam se da se sad nećeš povući kao svojevremeno Dario sa foruma SLAST-a, nemoj sad objesiti nos i frljiti se, misliti "idem Tomiju na živce, pa neću više ni pisati po forumu". Opet, malo mi sve ovo smrdi na nekakvu zezanciju, možda vi to malo sve skupa cimate ?...
stjepan

PostPostao/la Mata » 09 stu 2010, 10:01

Frljiti se neću :P pogotovo ne kao Dario :lol: on je čak i pobrisao sve svoje postove osim 2
Istina...malo jesam ovime cimao,ali isto tako je istina da mi jedan forumaš poslao upit :
"što si tako grub prema tomiju?" i bacio mi neke spike kako je tomi nježan kao cvijet :P i da bi ga to moglo pogoditi :o ...pa sam ja pomislio da mu je Biber zabiberio zbog mene :D

Jutros se tomi javio i sve je OK....
Što se tiče meča s njim mislim da bi se tomi naplaćao rundi jer ovo kako si ti predložio nema šanse da dobije i set-Čista matematika,njegova dva avion servisa i jedan neuspješan flip i ja sam na 11 :lol: ja ne moram ništa ni odigrati osim te jedne kratke serve :roll:
Mata

PostPostao/la stjepan » 09 stu 2010, 10:37

[mata]
nema šanse da dobije i set-Čista matematika,njegova dva avion servisa i jedan neuspješan flip i ja sam na 11 ja ne moram ništa ni odigrati osim te jedne kratke serve

A, jbg, zaboravio sam na avione, jednostavno sam to smetnuo s uma :lol: Sinoć me Šiki u Kaniži podsjetio na "avion polijeće" servu, jedna mu je završila tj. sletjela na binu... :o
stjepan

PostPostao/la Mata » 09 stu 2010, 11:23

E jesam kreten :o pa sam otkrio taktiku i sada meč otpada ,a mogli smo se lijepo napiti na tomijev račun ...

Da se osvrnem i na "Dan otvorenih automobila" u Vukovaru...moji izvori kazuju slijedeće:
Iz vašeg automobila nije ništa nestalo zbog toga:
1.jer su Vukovarci pošteni ljudi
2.jer su oni nepošteni Vukovarci bili uvjereni da se snima epizoda "Skrivena kamera" ;) pa se nisu željeli blamirati

Pitanje Stjepane ...gledam 5 kolo 1 HL Redžep dobio Lončara iz Vodovoda 3x po 11:0 jel to stvarno ili je Lončar predao?
Mata

PostPostao/la stjepan » 09 stu 2010, 12:10

To je teoretski moguće, ali stvarno ne vjerujem. Lončar tamo sigurno nije ni bio, pa se u zapisniku tako piše, znali su da nemaju šanse, pa su s 2 igrača (Slamek i Zovko) otišli uzeti bod koji im pripada za poraz. Da, i sve je po pravilima, klub može nastupiti sa 2 igrača, može doći i do pobjede jer dvojica igraju 5 od 7 partija. Na kraju krajeva, i u ligi SLAST to može, kako ne bi onda moglo u 1. HL ... ;)
stjepan

PostPostao/la damir1988 » 09 stu 2010, 12:11

Pozdrav svima.Mata LOnčar je ozlijeđen pa je samo izasao i predao pa se piše rezultat 11:0..:)
damir1988

PostPostao/la Mata » 09 stu 2010, 13:02

E hvala obojici ;)
Damire,kako OŠB ne igra slijedeće kolo opiši mečeve Kutine da te čika Mata malo ispegla komentarima :o :P
A ti Stjepane imaš još jedno pitanje...
Nije mi baš najjasnije ovo o pravilima.Imaš li ovaj pravilnik za 2 igrača.
Za SLAST znam i igrao sam tako no....za HSTS ne mogu provjeriti.Moje informacije,neke usmene su govorile da se npr u mojoj "bundes " ligi pa tako i ostalim ligama regije i HSTS-a ne može igrati sa 2 igrača.
E sad bio bih zahvalan ako mi možeš taj članak linkati ,ako je to tako kako tvrdiš.
Evo baš u nedjelju sam vodio trećeg igrača samo da bude broj,da mi se ne dogodi da netko kaže da ne želi i ne mora igrati protiv nas dvojice i da izgubimo meč.
Mata

PostPostao/la stjepan » 09 stu 2010, 13:22

Sad ne mogu jer još nema stranice HSTS-a sa svim Pravilnicima i Propozicijama, kažu da će uskoro biti, tražili su neke dodatne podatke o klubovima ..."za novu web stranicu HSTS-a koja će uskoro profunkcionirati". I da se malo korigiram, ja mislim da se može igrati s dva igrača, ali ne mogu staviti ruku u vatru ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 09 stu 2010, 13:53

Mislim da se ne može, isto ne mogu staviti ruku u vatru, ali poprilicno sam uvjeren da se ne moze igrati sa dva igraca...
Mata, kladim na Tomija, moze u pice ! No, kako vec dvije godine pokusavam sa Matom odigrati, jer se sjecam da smo u SPS odigrali i da je bas bilo zanimljivo igrati sa njim, evo, ali nista zasada, bezuspjesno, izbjegava me... Boji se trave... Iako, malo me prpa da me ne bi sa psiholoske strane ubio u pojam haha

A ne bih to bio ja da nisam obrisao postove, treba netko i takav biti, malo frljenja, malo i forumskih gnomova, sve je to za ljude hehe (ali u granicama)
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.