11. kolo (26.03.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 11. kolo (26.03.2011.)

PostPostao/la stjepan » 28 ožu 2011, 22:22

Podravka ni teoretski ne može biti prvak jer u eventualnom krugu s Olimpijom i Kutinom (ako Kutina pobijedi Olimpiju u Osijeku u zadnjem kolu) ima negativnu meč razliku. Prvak će biti Olimpija u svim varijantama osim ako im Kutina ne da metlu, tada bi Kutina bila prva, a Podravka ni u kojoj varijanti to ne može.
stjepan

PostPostao/la Mata » 28 ožu 2011, 22:30

Stjepane nije ovo moj članak već copy/paste........
Kako Podravka nema šanse mogu doći i s juniorima.
Šteta je da Kutini treba metla jer mislim da je to skoro pa nemoguće,ali pobjeda im je dohvatljiva...barem ja mislim
Mata

PostPostao/la ttp » 28 ožu 2011, 22:46

Ja nisam bio isključiv, više sam stao na onu prvu stranu, ali sam napisao zato : možda i griješim.. e sada, jako je bitno ovo, nazvao bih to rupom u pravilu. Znači, kao što sam već napisao, kada sam mislio da sam zaboravio člansku iskaznicu protiv GRA, ipak nisam, i sada samo je trebalo dati broj članske iskaznice sucu, i zatim kasnije, sljedeći tjedan to dostaviti, opravdati... ? samo ne znam kome i kada... te stoga, mogle su Dugo Rešanke jednostavno zaboraviti člansku, meč bi se odigrao, i SIGURNO, to se danas tako radi, lječnički bi se mogao tj. netko bi stavio žig sa datumom prije. Samo naravno, svi će reći pa to nije dopušteno.. haha, je, istina, nije, ali automatski s time stavljaš u nepravednu situaciju, tko će to dokazivati... a i ovi što obave lječnički, to ne vrijedi ništa jer većina dobije samo žig, ali dobro, to je osobna stvar doktora i samog igrača... Tako da onda smatram da i oni što ne ponesu člansku ne bi trebali imati pravo igrati kao i ovi što su ponijeli, ali nemaju obavljen lječnički.
ttp

PostPostao/la stjepan » 28 ožu 2011, 23:14

Mata, pa znam da je to copy/paste, to se vidi, mislim da je autor članka Franjo Flac, ko bi drugi bio ...
Dario, pusti to kraju, zapleo si se "ko pile u kučine", hehe, ako si čuo tu izreku ... Ipak si ti kemičar, ponekad i komičar, a ne pravnik :lol:
Evo, čestitam "mcs"-u na pobjedi Šenkovca koja je zaslužena, ambijent je bio lijep, veselo društvo dočekalo nas na proljetnom suncu ispred dvorane, a ja dobio i jednu buteljku rajnskog rizlinga od prvog igrača 2. HL - istok ... Kako im onda odnijeti bodove, hehe ... šalim se naravno.
stjepan

PostPostao/la Mata » 29 ožu 2011, 08:37

Mata, pa znam da je to copy/paste

Eh da je samo copy/paste...jbt stavljaju to u pdf-u,a kako da to stavim na forum...pa onda pretvaraj to u text...pa onda fale Hrvatska slova s kvačicama (Bari-Dabi)...dugo bi mi trebalo još da i to upisujem :P
Mata

PostPostao/la stjepan » 29 ožu 2011, 10:11

Budući su na HSTS-u objavljeni rezultati (zapisnici i ostale statistike), evo malo završne statistike 11. kola 2. HL - istok:

Kod pojedinaca u ovom su kolu čak trojica igrača ostvarila 4 pojedinačne pobjede (u 2 utakmice po 2 pobjede) i to Barić (ŠEN), Belić (POD) i Kraljević (GRA). Barić je završio sezonu sa 31/3 i sigurno će biti prvi igrač lige po kriteriju broja pobjeda, a ovaj omjer daje uspješnost od preko 91 %. Od maksimalno teoretski mogućih 36 pojedinačnih mečeva, odigrao je čak 34, dobio 31, svaka čast. Kraljević je sa sve 4 pojedinačne pobjede najzaslužniji za 2 pobjede Graničara u ovom kolu i produžetak kakve takve nade u opstanak u ligi. Odličan su nastup imali i D.Knežević (OLI) i Damjan (NOS) s 3 pobjede i bez poraza, četvrti meč nisu niti imali prilike igrati, a to bi bio baš njihov međusobni meč (sedmi) u njihovoj utakmici do kojeg naravno nije ni moglo doći zbog velike razlike u kvaliteti između Nostra i Olimpije. Damjan je sa 3 pobjede poslao dobru opomenu "obrtnicima" da je u dobroj formi uoči meča zadnjeg kola između OŠB i Nostra te da ga se neće tako lako pobijediti kao što su to jesenas u Čakovcu napravili i Dabić i Klaić. Od igrača iz vrha Hadžić je ponovo izgubio i to čak dvaput u derbiju protiv Podravke, nakon što ga je načeo I.Garić (OŠB), pokazalo se da nije u baš sjajnoj formi i sada ima već 4 poraza. I nadalje D.Knežević (OLI) ima najmanje poraza u ligi, samo 1. Dvojica najboljih igrača OŠB Dabić i Klaić i dalje se zamjenjuju za pozicije, no, stalno su u prvih 10 igrača lige plus minus jedno mjesto. Sada je Dabić na 9. mjestu sa 16/11, a Klaić je 10. sa 15/11. Ivan Garić (21.) i Adam Smuda (35.) su ostali na svojim pozicijama na kojima su bili i prije 11. kola.

Kod parova, obje su pobjede ostvarili parovi šenkovca i Podravke, a oba su poraza u igri parova upisali Nostro i OŠB. Olimpijin par Knežević/Hadžić poražen je prvi put u Koprivnici, no, Olimpijin par (sve kombinacije kluba) i nadalje je najbolji s omjerom od 14/2, a odlični su parovi i Kutine i Podravke koji imaju 13/3. Par OŠB sa omjerom od 5/11 je na slabom 8. mjestu u ligi.
stjepan

PostPostao/la mcs » 29 ožu 2011, 13:02

Evo ljudi i mene, za pocetak pozdrav, zadnja tri dana cijelo vrijeme na terenu sto poslovno sto ping pongaski. Mata :D zato me nije ni bilo ....

Slijede analize iz "mojeg" kuta

MSC NOSTRO Čakovec-OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ Osijek 1:4
- Moja prognoza 0-4, evo Damjan uspio dobiti Tominca i svaka mu cast na tome, mislim da u ovom mladiću ima potencijala ali mora si posloziti neke stvari ako oce napraviti korak dva prema naprijed. Ostalo sve očekivano i bez pretjeranih tenzija.

PODRAVKA Koprivnica - VUKOVAR '91 Vukovar 4:1
Horvat Ivan je po meni najveci dobitak ove sezone za Vukovarce, inace odlican decko u kadetskim danima, cesto igrao na top12 i bio velik potencijal, evo ove sezone konacno proigrao i drzi vukovarce za sad malo iznad vode. Dobio Jurašića koji ne igra lose ove godine ali očito ga je prestigao i bolje igra Ivo, e sad protiv Belića vidim borba u prva dva seta, a na kraju rutinski, izdvojio bih jos mec Belic - Tomic koji je otisao u pet setova, mozda je Igor opet proigrao, evo pozdrav od mene Igore.

MIHOVLJAN - OBRTNIČKA ŠKOLA - BROD Slavonski Brod 4:1
Po meni iznedadenje, znao sam da ce Mihovljan gristi doma, ali da ce dobiti sa 4-1 to nisam bas previse ocekivao, ali evo rezultat koji je olako po zapisniku i razgovorima u mecu kasnije sa Stjepanom, vrlo lako moglo otici na drugu stranu 3 x po dva seta.

ŠENKOVEC - GRANIČAR Slavonski Brod 3:4
Ovaj mec bi vrlo vrlo rado da netko drugi prokomentira.... Prvi mec otvaram sa Jurinćem, po meni decko igra ok ali trebao bi jos jako puno trenirati da dostigne neku razinu. Šimon - Thamm, Thamm cijelo vrijeme servira kako servira i dobiva vrlo lako 3-0, Rino u 3.seta gubi od Bože. Parovi vrlo lako dobivamo bez puno oscilacija, jedino treci set se malo opusatamo i gubimo ovo ostalo, sve dobivamo bez problema. Mec Thamm - Baric 1-3 za mladića. Nakon provokacija i ruznih rjeci Thama prema Jurincu u sljedecoj partiji, utakmica dobiva cisto neki drugi smjer, Jurinec gubi od Jurinića ali ne zato jer ga je ovaj dobio nego zato sto je Rino pukao i razbio reket, nakon skore tucnajve sa TT-om. Kraljević rutinski dobiva naseg treceg. Mec Thamm Baric je prica za sebe i opisam dolje.

Mec Thamm - Baric, Za pocetak komentirati ovu spodobu mi je ispod casti i mogao bi svasta izreci na temelju lika i djela zvane TT. Znam da od mene niste ocekivali nitko takav ton ali ovo je vjerujete mi najblaze receno sto mogu reci za doticnu osobu, s tim da cu odma reci da s doticnim likom nisam progovorio ni 3 receneice za vrijeme utakmice odnsono naseg meca, a svadao se sa svima od suca do publike cijelo vrijeme, efektivno vrijeme meca bilo 10-12 min po mojem a igralo se jedno 1h sa svim svadama i provokacijama. Thammu mogu poruciti neka igra "svoj" SOKAZ i da se ne upusta u natjecanja u kojima se zahtjeva minimalna kultura i sportska pristojnost. O ovom mecu sam spreman debatirati sa svima te ovime pozivam i prozivam predstavnike Graničara na njihovo mišljenje, reci cu jos jednu stvar, nije mi jasno kako u klubu di su 3 normalna i sportska igraca vuku jednog takvog klauna kao sto je TT, jer taj covjek nije za sportske terene, cak po mojoj amaterskoj analizi covjek se bi trebao pobirnuti za sebe u nekoj od institucija, covjek ima zvakacu cijelo vrijeme u ustima i tak igra i prica. Razlog su servisi i nabacivanja loptica na reket od strane TT-a, ali mislim da sa sucom koji je sudio u Šenkovcu ipak ima neke nerjesene stvari od prije.

Sto se tice pucanja Jurinca u 6. mecu protiv Jurinca, puklo je kod drugog seta mene i Thama kada je Tham dosao po lopticu i svima nama rekao ovako "Vas petorica se svi redom mozete sramiti", tu je Rino pukel i poslije je bilo sto je bilo, a to je veliko nista od sporta, nista od ljepih poena, nista od srece igranja stolnog tenisa, nego grubo prizmljenje i otreznjenje da na ovom svijetu stvarno ima bolesnih ljudi koji nakon sto ne mogu doci na kraj sami sa sobom, to pokusavaju prenjeti na najgorem mogucem mjestu a to su sportski tereni. Ovime zakljucujem svoj opus o ovom mecu. Nisam trazio od nikog da mi se klanja niti da me hvali ili tako nesto, ali postenje i poštivanje moraju biti na razini, mozda ja jesam balavac za TT-a, ali taj balavac je u najmanju ruku pokazao starijoj spodobi kako se ponasa na terenu, pa evo gospodine TT "moze biti vas sram, sto promovirate u svojim godinama", na moju srecu prosao sam i dobre i lose stvari u sportu a i u životu tak da mislim da imam što za reći na događaje u Šenkovcu.

PODRAVKA Koprivnica - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ Osijek 4:2
Procitajte raniji post sto sam pisao za taj mec. U nedjelju sam se vidio sa Lončar Danijelom i covjeku je puko glas, pitam ga "alo Danco" kaj je s glasom, on me pogleda a ja odma "bil si juce lud opet, jel tak", a on se nasmije samo. Evo skoro dobio i Kneževića malo je falilo veli. Ali evo Belic 2, Loncar 1 i par, sve u svemu zasluzeno po ovome sto vidim. Svaka cast mojem velikom rivalu Loncaru, ako smijem u rang s njim :P.

MSC NOSTRO Čakovec - VUKOVAR '91 Vukovar 4:3
Prognoza tocna :). Stjepane pisi... :). Napet mec evo imao, Vukovar sve na kraju a ipak nije izdrzao i stari lisac Kučević sa zicerima dobio Šverera, sigurno mec zanimljiv za pogledat, e sad ako netko misli da je lako igrati protiv Kucevica nije bas tak, nekad zna odigrati dobro kad ga noge sluze, pa covjeka znam 15 godina tak da znam sto pricam

ŠENKOVEC - OBRTNIČKA ŠKOLA - BROD Slavonski Brod 4:3
Na pocetku se zahvaljujem igracima, upravi i cjelokupnom timu STK OŠB na fer, korentnoj i nadasve dobroj igri u popodnevnom mecu, ekipu smo docekali vani pred dvoranom, sportski pozdrav, sale posalice i Stjepanov stisak ruke i legendarna recenica "Ja sam ADMIN" haha, zgodno i simpaticno, toplina ljudi i sportski duh ove ekipe je nesto posebno, s obzirom na mladost i iskustvo koje vec imaju, mnoge mnoge ekipe bi se mogle ugledati na njih. Mec je bio po meni lezeran, bez puno tenzija i napetosti, odiran vise za drustvo i zanimaciju publike. Svaki od meceva vec je detaljno opisan, s tim da smo Dario, Adam i ja imali detaljniju analizu "iza kulisa" i nakon nasih meceva, ali u lezernom tonu, evo zato se isplati igrati 2.HL, zbog takvih timova i ljudi. Uglavnom rezultat je otisao na nasu stranu mada smo u parovima visjeli i cak visjeli u zadnjoj partiji, malo nas je mozda pomazila i sreca, evo pa Simon dobio sedmu partiju, mislim da treca po redu, Vukovar prosle godine, Nostro cini mi se ove i sad ova zadnja. Uglavnom dobra atmosfera tijekom cijele utakmica. Evo Stjepane nadam se da je vino ako vec nije rezultat.

MIHOVLJAN-GRANIČAR Slavonski Brod 1:4
Za mene jos jedno iznenadanje, ali evo opet dvije Božia (dobio Bujana peti set 13:11), negdje napet mec, i TT dobio Robia Mikca 3-2. Graničar se u ovoj ludoj kombinaciji moze i spasiti.

Evo trebalo mi jedno vrijeme da sve ovo napisem.... :)

I što je s video materijalima jel ce to na youtube, "ttp"?
mcs

PostPostao/la ttp » 29 ožu 2011, 13:42

Ukratko ću sada odgovoriti, kasnije detaljnije. Prvo, što se tiče videa, ne znam, mislim nisam nikada stavljao ništa na you tube, iako brzo bih to naučio. Svakako, poslat ću ti dvd-e. Potpuno se slažem sa opisom atmofere ŠEN-OŠB. Fora mi je bilo, onako vani sunčano, ispred dvorane vesela atmosfera... i mi, barem ja, sam bio našpanovan, ali to nikako nije razlog za loše ponašanje prema ostalima... uostalom, to je možda i razlog tremi i lošoj igri...
ttp

PostPostao/la ttp » 29 ožu 2011, 14:06

Ovo za Thamma, nisi pogriješio... takve stvari, slična ponašanja od prije sam čuo. I još sam rekao jednom Boži da se uopće na radujem meču protiv GRA zbog potencijalnog neprimjerenog ponašanja dotičnog i nabrijanosti atmosfere.... Iako, dotični je protiv nas bio fer, i korektan... Vjerovatno, zato što je nov bio tada u svemu tome... I baš sam rekao da mi nije jasno kako će se on uklopiti među ostala 3 igrača. Kaže, dok ne dira moju ekipu nama je dobar... Naravno, rijetki su oni koji će svom igraču reći da je pogriješio. Svojevremeno je Kučević to rekao za Džafera, ispričavao se... Jednostavno, instikt sam takav imao, i nema mi draži onda igrati.
Evo, iako si me razbio 3:0, bez šansi za setom, a nadao sam se uzeti barem 1, 2 seta, itd., a u nekim ekstra povoljnim okolnostima i meč... odnosno, iskreno najbitnije mi je bilo pružiti dobru igru kako inače znam protiv obrane strpljivo igrati, totalno sam bio iznutra razočaran kako sam igrao, ma nek izgubim 3:0 sve na 6, nije problem kada je protivnik bolji, ali da sam barem neku igru pružio... Ali svakako dobar meč za analizu, jedno dobro iskustvo. Opet, veseo sam bio, meni je to jedno dobro iskustvo, i vjerujem da ću biti na dobrom pragu te da cu za 2 godine biti negdje 30 % bolji. Iako ne volim skorove, ali da bolje pojasnim npr. da bih mogao imati 26:8... tako negdje... a možda i bolje od toga. Pokupio sam dosta dobrih stvari od mcs-a, sada samo još to trebam bolje provoditi u djela. ;)

Vjerujem ovo za Kučevića, ali kako ga je Tomi dobio u Nostru, baš pametno, on ode 2, 3 metra od stola, Tomi samo skrati lopticu, on se ne pomakne ni da ju stigne, i tako dosta puta... Zanima me kako igra protiv obrane Kučević i kako Mikac R.. Iskreno, moj dojam je takav da bih Mikca dobio, ali da bih od Jurineca izgubio... Mislim to nikada ne znaš, ali onako, tako sam pomislio... Sa Damjanom mi je lagano igrati. Tkalec me zadnji put jako iznenadio. Ovaj put znam što mogu očekivati od njega...
ttp

PostPostao/la ttp » 29 ožu 2011, 14:18

Gledao sam parove na kameri, nema, ŠEN je bolje ušao u 5 set, prva dva dugačka poena su otišla na njihovu stranu, više su se borili, veću želju imali i lijepo dobili taj set, meč. Griješio je Tomi, griješio sam ja. U 5 setu više ja, u 4 setu više Tomi. Tako smo poveli 2:0, i 3 poen mrmačica za ŠEN, 2:1, zatim jedan moj bezvezni udarac, 2:2, nakon toga 5:3 za nas, ja serviram sa travom, Tomi dobiva flah od Barića u forhend i fula spin van stola. Moja druga serva, Barić vraća u bekhend, Tomi da se izmakne nogama da povuče spin, nije stigao, sporo je išao, i profula lopticu, to je 5:5, kasnije jedan moj pimpl u mrežu, i Tomi servira servu u mrežu ... eto, to je to. Izgubili smo meč u 4 setu gdje smo imali šansu iako smo rezultatski bliže bili u 5 setu... No, možda će čudno zvučati, "uspjeh" je izgubiti 3:2, a sa dosta lošom igrom... nije to jako loše... I nismo mi imali bezroj šansi protiv ŠEN, ili smo mogli dobiti par, ili Garić Šimona... nismo uspjeli u paru i eto... ne može bolje onda...
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.