12. kolo (09.04.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 12. kolo (09.04.2011.)

PostPostao/la ttp » 12 tra 2011, 11:18

Pozdrav svima. Prvače, ttp= Dario Dabić, čisto da znaš, ja se ne skrivam za razliku od tebe, i stojim iza ovoga što ću napisati.
Ne mogu prežaliti još danas što Kutina nije dobila !!! Tako mi je krivo da ne mogu opisati. Sve sam čuo od nekog iz OS kako su se stvari odvijale.
U petom setu Marin-Hadžić se pimplalo... uplašeni su bili i jedan i drugi, posebno Marin. Knežević, iako vrhunski sportaš, dogodilo se njemu da nije bio onaj stari Knez, bio je nervozan. Što je ok. Događa se. Iako, Frane je vrhunski igrač, i itekako može i je pobjedio Kneza. Šulina je problijedio. Mnogi iz Osječke publike su rekli da je Kutina trebala pobjediti. No, to je nevažno jel je ili nije. Pobjeda je pobjeda. A da stvar bude smješnija, na vašem mjestu žalosnija, neki "likovi", neću ih imenovati, iz Osijeka, dugogodišnji Osječani, stolnotenisači, su navijali za Kutinu ! Kada domaći klub ne podržavaju navijači, onda znaš koliko je sati...

Svojedobno sam na forumu pingicha napisao da čestitam Olimpiji na 1. mjestu, i da bih volio da OŠB-e uđe, da ima što više slavonskih klubova, nisam ni pomislio da će se stvari tako zakuhati. Nisam imao ništa protiv Olimpije. Prije par godina uvijek smo išli kod vas na prijateljsku utakmicu. Osobno, sa Kneževićem se super slažem, uvijek popričamo, i poslušam par dobrih savjeta od takvog sportaša. Ali u nekim stvarima je pogiješio. Nije mi se svidjelo kada je cijela ekipa takva, potcjenuje, i kada se vrijeđaju moji suigrači. U SB kada sam igrao sa Knež. osječka ekipa je nešto počela dobacivati, nismo ni počeli, čak je Knez rekao sucu da mojima treba dati žuti. Možda se šalio, a možda nije, već je iskreno rekao, iako i u to sumnjam .
Ali to nije bilo primjereno prema meni. Nije mi bilo svejedno. Ružno ste se ponijeli. Imam još par primjera, ali nema potrebe da iznositi. Meni je sve jasno. Reci ti meni, što sam ja napravio ružno prema vama ?

Olimpiju sam prekrižio onda kada sam čuo iz osobnih izvora da OŠB-e nije dobrodošla kod njih, a GRA je ... Nikad nije postojala takva netrepeljivost. Uvijek je sve normlano bilo do nisu neki došli na čelo kluba. Bili smo u ovoj sezoni 4 puta na prijateljskoj u Vodovodu. Svi su vrhunski tamo.
I super nam je... GRA ide u Olimpiju. Samo nek idu. Poznajem takvu aroganciju, i znam tko bi to mogao biti.
I da, Edin, rekao bih legenda od čovjeka, barem na temelju ovog što ja znam. Samo se nadam da nije poprimio razno razna lica kakvih ima puno u samom klubu Olimpije. Iako mi se čini da je... Emocionalnu inteligneciju ne možeš steći. Uz novce se može sve, gotovo sve, ali se ne može puno toga. Ne možeš imati ono najvrijednije, prave ljude uza sebe. Tako da, vrijeme prolazi, proći će i vaša 1.liga, ali ovo vaše ponašanje, ostat će zauvijek.
Samo vi uživajte u svom plaćeničkom klubu gdje se sve vrti oko novaca.... ne znam samo kako imate snage i možete biti takvi. Što je najgore, niste ni svjesni toga. Ako se uspijete osvjestit, bit će mi drago. Ako ne, nikad nećete shvatiti zašto sa mnogima niste u dobrim odnosima.
Nije uopće stvar tko kako iga. Ja uživam igrati, i ne vidim razlog zašto ne bih mogao probati igrati 1. ligu.
Pa nek sve izgubim, pa što ?!!!
Mata, valja si se zabunio pa napisao, nitko ovdje nije želio pobjedu Kutine !!!! Naravno da jesam !
I nakon ovoga, neću navijati za Olimpiju. Želim Vodovodu sve najbolje, a ostali me ne zanimaju.
ttp

PostPostao/la prvak » 12 tra 2011, 11:29

eto, zaista mozda je moja izjava ispala malo prearogantna nego sto sam želio. Ali ostao sam iznenađen(prvi puta sam sinoć bio na vašem forumu) sto konkurentska ali i susjedska momčad misli o nama. A sto se tiče pobjede protiv kutine: poraz od 4:0?!?!? joj ma dajte molim vas gospon Stjepan. Pa ja ne bih imao "muda" (oprostite na izrazu) tako samouvjereno komentirati meč koji nisam gledao. Ali valjda vi imate razloga za to. Sto se tiče utakmica sa OŠB-om , razumijem da svi grizu protiv Olimpije (jednostavno nemaju sto izgubiti) ali poučeni prologodišnjim iskustvom, nismo si dozvolili opet neki neplanirani poraz od ekipa srednje kvalitete. Tako da mi je drago da vam je satisfakcija, gospodine Stjepane, čitanje izraza lica kod igrača stk Olimpije(dok ih OŠB gazi) i prepoznavanje različitih nijansi boja lica za vrijeme meča. Ali činjenica na papiru jest ova: Stk Olimpija je nakon meča kako sa vama tako i sa drugima gledala 2 nova boda na kontu (osim sa vrlo dobrom Podravkom). A sto se tiče snimke ako vas toliko zanima pobrinut cu se da dođe i do Obrtničke škole. Hvala još jednom na lijepim željama!!!
prvak

PostPostao/la ttp » 12 tra 2011, 11:50

Sto se tiče utakmica sa OŠB-om , razumijem da svi grizu protiv Olimpije (jednostavno nemaju sto izgubiti) ,

To je za mene idiotarija. Ne gledam kako se ekipa zove, niti protiv koga igram. U prvom dijelu kad sam igrao sa Knezom, kod 2:1 za mene, pitao sam trenera jel on to meni pušta. Unaprijed sam se predao, na neki način. Onda se dogodio klik kasnije, napravio sam dosta pobjeda protiv prvoligaša, ili ih namučio, i nema toga više, shvatio sam neke stvari. Ne gledam više toliko ime i prezime. Jednako se borim i protv GRA i protiv OS. Barem sam ja takav... Uostalom, Olimpija mi nikako nije ekipa koja mi treba i može ulijevati strah u kosti hahah. a ovo kao nemam što izgubiti protiv Olimpije hahahahahha. Jednako respektiram Podravku, Kutinu i Olimpiju, i protiv svih idemo na pobjedu, pa kako bude.... Bože moj, to je sport. Nije Olimpija Dr. Časl pa da znam da nemam nikakve šanse. Puno više mi se sviđala ona stara Olimpija ...
ttp

PostPostao/la ttp » 12 tra 2011, 12:09

U ovakvim vrstama rasprava, tenzije uvijek postoje, teško je ostati ravnodušan, a to je često puta najbolje...
ttp

PostPostao/la ttp » 12 tra 2011, 12:10

I ako netko nije vidio, stavljeni su rezultati od zadnjeg kola na hsts.
ttp

PostPostao/la ttp » 12 tra 2011, 12:16

I na tu temu 12. kola, čekam, jer možda će Stjepan napisati završnu statistiku, kako to često super napravi nakon nekog kola, pa da onda vratim razmišljanja sa početka sezone. Zanimljivo će biti proglasiti najboljeg prognozera :D I vidjeti što se obistinilo, a što nije...
ttp

PostPostao/la stjepan » 12 tra 2011, 12:31

Forumi služe za razmjene mišljenja, za diskusije i polemike i to je sve OK. Inače, spadam u tipove koji imaju svoje mišljenje i koji su ga spremni uvijek i izreći (i braniti dok me netko ne uvjeri u suprotno ) iako znam da mi to ponekad može nanijeti i štetu. Ovdje kod nas u Slavoniji bi se to moglo nazvati otprilike "zadrti šokac". Također, apsolutno uvažavam i činjenicu da neki drugi imaju neka drugačija mišljenja od mojeg, pa bože u demokraciji smo nekakvoj ... E sad, ti "prvak" kažeš
[prvak]
mozda je moja izjava ispala malo prearogantna
[/code]
...ne da je ispala, ona takva JEST ! U "svezi glede" muda i komentiranja meča kojeg nisam gledao, ja uopće nisam komentirao meč Olimpija - Kutina, nego sam samo naveo trenutak meča koji je bio kritičan trenutak za Olimpiju i kada je vrlo malo nedostajalo da bude 0:3, a znamo kako su opak par braća Runjić (kao što su i vrhunski par Knežević/Hadžić) i tko može tvrditi da nakon 0:3 ne bi bilo moguće da završi i sa 0:4 jer bi "olimpijaši" bili pod strahovitim pritiskom i jer je stolni tenis sport koji je ispisao mnoge nevjerojatne rezultatske preokrete ? E sad, nakon takve situacije reći da je Kutina mogla Olimpiju dobiti samo na telefon, ne da je arogantno nego je onako kako sam napisao u prethodnom postu, a stojim baš iza svega što sam napisao. Ali i uvažavam da netko misli drugačije.
[prvak]
Tako da mi je drago da vam je satisfakcija, gospodine Stjepane, čitanje izraza lica kod igrača stk Olimpije(dok ih OŠB gazi)

Ne znam gdje bih ovo smjestio niti iz čega proizlazi ovaj zaključak. Niti mi jest niti treba ikakva satisfakcija u odnosu na Olimpiju niti sam igdje naveo da OŠB gazi Olimpiju ... Samo sam figurativno naveo već spominjani trenutak meča u kontekstu "samo na telefon" mogućnosti ...

Na kraju, klub ne čine samo pojedinci, igrači, uprave ili netko četvrti jer su (smo) svi prolazni. Klub čini i ambijent, tradicija, osjećaj pripadnosti, kultura ponašanja, fer i sportsko ponašanje, uvažavanje i cijenjenje protivničkih igrača i ekipa, dostojanstvo, ugled u društvu i lokalnoj zajednici i mnoge druge stvari.
stjepan

PostPostao/la prvak » 12 tra 2011, 12:43

Samo se nadam da nije poprimio razno razna lica kakvih ima puno u samom klubu Olimpije.

Ne razumijem, koji su se to tebi ljudi toliko ogadili u Olimpiji?? Koga poznaješ uopće??

Samo vi uživajte u svom plaćeničkom klubu gdje se sve vrti oko novaca

gle,u većini prvih liga igrači nastupaju za neki honorar. Pa tako i u stolnoteniskoj.

ne znam samo kako imate snage i možete biti takvi.

Kakvi?? hm, ovo već dublji korijen.

Ako ne, nikad nećete shvatiti zašto sa mnogima niste u dobrim odnosima.

Što pričaš ti?? Sa kim mi to nismo dobri??

I nakon ovoga, neću navijati za Olimpiju

oh, Bože.

U ovakvim vrstama rasprava, tenzije uvijek postoje, teško je ostati ravnodušan, a to je često puta najbolje...

Pozlatile ti se. Ali ponavljam, jednostavno sam noćas ostao zgranut sa nekim izjavama vrhunskih poznavatelja stanja u Osijeku. Toliko..
prvak

PostPostao/la ttp » 12 tra 2011, 12:55

Odgovore možete dobiti preko pp-a. Ne trebamo javno tako. Već puno puta rečeno: pisana riječ nije ista kao i izgovorena. Tako da, što se sad svi trebamo posvađati, i zamjeriti si mnog stvari ? Nitko nije idealan.
Ajmo pričati ko ljudi, ali tomu nije mjesno na forumu tj. preko foruma takvim tonom...

Samo još jedan savjet. Da sam na tvom mjestu prvak. Trebao si lijepo napisati. Dečki, zašto to i to mislite itd... Molio bih za pojašnjenje... Jer možda je došlo do nesporazuma. Moj prijatelj Mata kaže, pročitaj dvaput, odi na wc, pa pročitaj još dvaput, a tek onda reci što misliš. Nisi trebao tu spominjati telefone, bez obzira što si zgranut. Htio sam baš vašeg predsjednika jednom nešto pitati slično ovome, što se to dogodilo sa odnosom... ali eto, nije bilo prilike... pozzz
ttp

PostPostao/la stjepan » 12 tra 2011, 13:05

Kao Administrator foruma, a budući vidim da smo svi trenutno logirani na forumu, predlažem da se ovdje zaustavimo sa ovom raspravom o odnosima između ili unutar pojedinih klubova, odnosno konkretno Olimpije i OŠB jer mi se čini da rasprava pomalo eskalira i izlazi iz okvira. Također, predlažem daljnje razjašnjavanje preko poštanskog pretinca. Hvala.
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.