Pozdrav svima. Prvače, ttp= Dario Dabić, čisto da znaš, ja se ne skrivam za razliku od tebe, i stojim iza ovoga što ću napisati.
Ne mogu prežaliti još danas što Kutina nije dobila !!! Tako mi je krivo da ne mogu opisati. Sve sam čuo od nekog iz OS kako su se stvari odvijale.
U petom setu Marin-Hadžić se pimplalo... uplašeni su bili i jedan i drugi, posebno Marin. Knežević, iako vrhunski sportaš, dogodilo se njemu da nije bio onaj stari Knez, bio je nervozan. Što je ok. Događa se. Iako, Frane je vrhunski igrač, i itekako može i je pobjedio Kneza. Šulina je problijedio. Mnogi iz Osječke publike su rekli da je Kutina trebala pobjediti. No, to je nevažno jel je ili nije. Pobjeda je pobjeda. A da stvar bude smješnija, na vašem mjestu žalosnija, neki "likovi", neću ih imenovati, iz Osijeka, dugogodišnji Osječani, stolnotenisači, su navijali za Kutinu ! Kada domaći klub ne podržavaju navijači, onda znaš koliko je sati...
Svojedobno sam na forumu pingicha napisao da čestitam Olimpiji na 1. mjestu, i da bih volio da OŠB-e uđe, da ima što više slavonskih klubova, nisam ni pomislio da će se stvari tako zakuhati. Nisam imao ništa protiv Olimpije. Prije par godina uvijek smo išli kod vas na prijateljsku utakmicu. Osobno, sa Kneževićem se super slažem, uvijek popričamo, i poslušam par dobrih savjeta od takvog sportaša. Ali u nekim stvarima je pogiješio. Nije mi se svidjelo kada je cijela ekipa takva, potcjenuje, i kada se vrijeđaju moji suigrači. U SB kada sam igrao sa Knež. osječka ekipa je nešto počela dobacivati, nismo ni počeli, čak je Knez rekao sucu da mojima treba dati žuti. Možda se šalio, a možda nije, već je iskreno rekao, iako i u to sumnjam .
Ali to nije bilo primjereno prema meni. Nije mi bilo svejedno. Ružno ste se ponijeli. Imam još par primjera, ali nema potrebe da iznositi. Meni je sve jasno. Reci ti meni, što sam ja napravio ružno prema vama ?
Olimpiju sam prekrižio onda kada sam čuo iz osobnih izvora da OŠB-e nije dobrodošla kod njih, a GRA je ... Nikad nije postojala takva netrepeljivost. Uvijek je sve normlano bilo do nisu neki došli na čelo kluba. Bili smo u ovoj sezoni 4 puta na prijateljskoj u Vodovodu. Svi su vrhunski tamo.
I super nam je... GRA ide u Olimpiju. Samo nek idu. Poznajem takvu aroganciju, i znam tko bi to mogao biti.
I da, Edin, rekao bih legenda od čovjeka, barem na temelju ovog što ja znam. Samo se nadam da nije poprimio razno razna lica kakvih ima puno u samom klubu Olimpije. Iako mi se čini da je... Emocionalnu inteligneciju ne možeš steći. Uz novce se može sve, gotovo sve, ali se ne može puno toga. Ne možeš imati ono najvrijednije, prave ljude uza sebe. Tako da, vrijeme prolazi, proći će i vaša 1.liga, ali ovo vaše ponašanje, ostat će zauvijek.
Samo vi uživajte u svom plaćeničkom klubu gdje se sve vrti oko novaca.... ne znam samo kako imate snage i možete biti takvi. Što je najgore, niste ni svjesni toga. Ako se uspijete osvjestit, bit će mi drago. Ako ne, nikad nećete shvatiti zašto sa mnogima niste u dobrim odnosima.
Nije uopće stvar tko kako iga. Ja uživam igrati, i ne vidim razlog zašto ne bih mogao probati igrati 1. ligu.
Pa nek sve izgubim, pa što ?!!!
Mata, valja si se zabunio pa napisao, nitko ovdje nije želio pobjedu Kutine !!!! Naravno da jesam !
I nakon ovoga, neću navijati za Olimpiju. Želim Vodovodu sve najbolje, a ostali me ne zanimaju.