Postao/la tomi » 15 tra 2011, 10:08
Pa evo mogu dati svoj mali osvrt na cijelokupnu sezonu. Prvo cu reci da sam rezultatom tj. poretkom na ljestvici jako zadovoljan. Iznad mojih ocekivanja, ispocetka sam mislio, joj Boze dragi ode Damir (kao nas prvi igrac) reko ako mi uspijemo ostat u ligi bit ce super. Ako se dario sjecas kad sam ti reko imaj iznad 10 pobjeda bit ce super. Nisam bio optimista na pocetku sezone, stvari su se tako odvijale da smo manje vise kroz cijelu sezonu, uopce nije bilo upitno da cemo ostat. 8 pobjeda i 10 poraza i 4.mjesto na kraju. Prve 3 ekipe iskacu od ostalih i to su definitivno tri najjace ekipe. Ali ostale ekipe po meni su manje vise podjednake, gdje gotovo svako svakog moze dobiti, i na kraju je bodovna razlika između svih ekipa bila mala.
Mi smo po meni mogli imati skor 10 pobjeda i 8 poraza (racunajuci mec protiv senkovca koji smo izgubili 4:3, također protiv nostra u cakovcu isto 4:3), ali opet gledajuci i mi smo pobjedili granicara dva puta po 4:3 pa kad stavimo na vagu to je to... Ali opet zalis za onim sto si propustio a mogo si pobjediti, ali sve u svemu mislim da smo dobro odigrali i eto pomilovalo nas je to 4.mjesto.
Sto se tice moje igre kroz cijelu sezonu. Ispocetka nisam bio zadovoljan svojom grom a ni rezultatom. Krenio sam sezone igrat ispod svog nivoa, ali sam to uspio ispravit na kraju prvog djela sezone. Puno toga je dario, izvuko u prvom djelu seozne i bio je nasa lokomotiva, ja sam mu se samo pridodavao tijekom sezone i tako smo dolazili do pobjeda. Adam nije funkcionirao kako treba, Ivan po meni nije dobivao dovoljno prilika (govorim za prvi dio sezone), par nam je bio los. Odmah nakon par kola sam rekao treneru da treba mjenjat par jer ovo jednostavno ne ide. Trener nije me htio poslusati jer je imao neku svoju teoriju u sto ja ne ulazim i postujem trenera i njegove odluke. Prekretnica u paru je bila mec sa senkovcem kad smo prije meca ja i dario rekli da jednostavno ovaj par ne funkcionira i da probamo nesto drugacije (zaigrali smo ja i adam i rasturili senkovec). I onda iduce kolo mi idemo na gostovanje u cakovec kod nostra i trener opet stavlja mene i ivana u paru (zbog nekih drugih stvari) i naravno ja i ivan gubimo. Da bi pred kraj sezone trener ipak probao mene i dario stavit u paru i mislim da smo dokazali da smo solidan par.