Evo pola noći, nedjelja prelazi u ponedjeljak, sutra je radni dan, ali moram i na Forumu čestitati mojim "obrtnicima" i to svima koji su igrali u Bjelovaru. Izanalizirao sam rezultate iz biltena, stavio info na web, a očekujem komentare i od aktera sudionika.
Ova se sezona polako pretvara u sezonu iz snova, toliko velikih rezultata ne pamtim u tako kratkom vremenu. Josip i Ivan su danas stavili točku na "i" svoje odlične forme. Obojica su osvojila Regijske kvalifikacijske turnire u starijoj kategoriji od svoje, obojica će igrati 1. grupu u svojim kategorijama te 2. grupu u kategoriji iznad svoje, Fićo će isto igrati 1. grupu svoje kategorije, Josip je bio u finalu Zadra, Ivan u polufinalu Zadra, a Fićo u četvrtfinalu Zadra, Josip je u Puli rasturio 2. grupu sa 9/0 skorom, Josip i Ivan winneri Bjelovara... Imamo po sve 3 pobjede u 3. i 4. HL, nadam se da ćemo imati i 4 nove ligaške pobjede slijedećeg vikenda, prvu u 2. HL protiv "Graničara" i 3 nove u 4. HL. Bilo bi lijepo vidjeti 3 sastava Obrtničke kako neporaženi vode u svojim ligama ...
Kratki osvrt na Bjelovar obzirom na moju najavu i prognozu: Ivan ipak očekivani pobjednik kod kadeta, tu su Josip i Župan po meni postigli očekivano, šteta za Josipov poraz 2/3 protiv Špalja što nije ušao u 16. Zato je kod mlađih kadeta premašio očekivanja, bio sam nekako siguran u polufinale, nadao se finalu, ali pobjedu ovako superiorno nisam baš očekivao, stvarno super. Očekivao sam Hemarov prolaz grupe, ali nije uspio, mislim da ima poraz sa 2/3, Šarić očekivano, šteta što nije mogao igrati Gavran, on je mogao dosta napraviti. Za juniore sam pogodio 100 %, Matteo je prošao grupu, ali nije imao sreće u petim setovima, jednom je izgubio peti za winnera grupe, drugi put za ulazak u osminu finala kao i Luka koji je ispustio uzeti skalp Kilibardi nakon vodstva od 2/0 u setovima. U Bjelovaru nam peti setovi baš nisu išli. Svima čestitke, sad bih mogao i na spavanje jer je sutra već počelo ...