13. Memorijal "Matija Gregić" (Osijek, 16. i 17.10.2010.)

Moderator/ica: stjepan

13. Memorijal "Matija Gregić" (Osijek, 16. i 17.10.2010.)

PostPostao/la stjepan » 11 lis 2010, 22:00

Idućeg je vikenda, u subotu i nedjelju, 16. i 17.10.2010., 13. Memorijal "Matija Gregić" u Osijeku na koji tradicionalno STK "Obrtnička škola - Brod" ide sa praktično svim raspoloživim kadrom, naravno, osim seniora jer se turnir igra u mlađim dobnim kategorijama (NMK, MK, K i J). Sutra će ići prijava za turnir pa ću tijekom sutrašnjeg dana staviti ovdje tko sve putuje prema sjeveroistoku Hrvatske, a standardno će ići i najava na našem webu nakon objave ždrijeba (ako web HSTS-a bude u funkciji jer trenutno nije)...
stjepan

Re: 13. Memorijal "Matija Gregić" (Osijek, 16. i 17.10.2010.

PostPostao/la stjepan » 12 lis 2010, 23:59

Na Gregićevom Memorijalu Obrtnička će nastupiti sa čak 15 igrača, igraju praktično svi registrirani igrači osim seniora. Idu 2 juniora, Bednjanec i Bošnjaković, Luka Garić ne može zbog nekakve ekskurzije. Idu 3 kadeta, Ivan Garić, Filip Jurković i Tomislav Župan, 4 mlađa kadeta (Arbanas, Gavran, Hemar i Šarić) i svi registrirani klinci (najmlađi kadeti), njih 6 (Pudić, Filip Garić, Koncoš, Lovrić, Marić i Tomas).
stjepan

PostPostao/la stjepan » 14 lis 2010, 10:13

Web stranica HSTS-a još nije u funkciji pa je ždrijeb Memorijala poslan klubovima e-mailom. Najava našeg nastupa stavljena je na naš web, ali tamo ne mogu stavljati detalje ždrijeba pa to sada dajem na forumu. Evo kako stvari stoje za igrače OŠB po kategorijama.

JUNIORI - Bednjanec je podnositelj skupine, nositelj mu je Đurinović (GSTK Zagreb), a u grupi su mu još Čalušić iz Strmca te Ojvan iz domaće Olimpije. Mora odigrati odlično za prolaz skupine. Bošnjaković je u skupini sa 3 igrača, nositelj mu je Jardas iz Srdoča, a za prolaz grupe bi trebao dobiti Špalja iz Frima koji je kadet, ali iz vrha (13. na kadetskoj rang listi).

KADETI - Garić i Jurković su 4. i 5. nositelji turnira i u skupinama bi se trebali samo malo zagrijati za glavni turnir. Garić ima Deklevu iz Višnjana, Matoševića iz Pule i Mikca iz Mihovljana. Jurković ima Vargu iz Belišća, Štrigu iz Ljubeščice i Matejčića iz Crikvenice. Župan je trećepostavljeni u svojoj grupi u kojoj je nositelj Špalj iz Frima (u juniorima je u grupi s Markom), zatim Milanović iz Petrovaca i Horžić iz Siska, Tomislav bi mogao proći grupu.

MLAĐI KADETI - Arbanas je 2. nositelj turnira što znači da je u turniru i Hrelec iz Igee. Josip je okružen Varaždincima, od prvih 6 nositelja čak su četvorica iz Igee, dakle, tu su svi. Josip za zagrijavanje u skupini ima Ognjanovića (također iz Igee, koliko ih ima ?) i Filića iz Vukovara, svi se nadamo još jednom Josipovom finalu, ali nije lako do njega doći. Gavran je podnositelj grupe, a nositelj njegove grupe je Golob iz Igee, tu su još i Ališić iz Pule i Vrkljan iz Olimpije. Hemar je trećepostavljeni u svojoj grupi u kojoj je nositelj Drašković (GSTK Zagreb), podnositelj Brčić iz Poreča, a tu je još i Španić iz Višnjana. Šarić je bez rankinga i teško će do pobjede u grupi sa Blažekom (Igea), Matoševićem (Pula) i Jurišićem (Brovinje, u Istri).

NAJMLAĐI KADETI - Niti jedan naš igrač (Pudić, Koncoš, Tomas, Marić, Lovrić i F.Garić) nema rankinga i svaka pojedinačna pobjeda nekoga od njih bila bi lijep uspjeh i upisali bi se na rang liste pa bi im kasnije bilo malo lakše. Za to imaju i šanse jer svi imaju još po jednog igrača bez rankinga u grupi, znači početnika pa se možda nekome i posreći. Nabrajati nositelje i podnositelje njihovih grupa ovdje nema smisla, objektivno je teško da naši nekoga od tih mogu dobiti.

I to je to, sretno svim "obrtnicima" u Osijeku !
stjepan

PostPostao/la matteo94 » 14 lis 2010, 10:22

ne mogu reć da sam prezadovoljan ždrijebom, ali je moglo i gore...trebao bi biti 2. u skupini i proći dalje, čalušić ima jako male šanse protiv mene....nije me pobijedio godinama...nadam se da će se tako i nastaviti...a ovog ojvana ni ne poznam...jel on bolji ili lošiji od čalušića??
matteo94

PostPostao/la stjepan » 14 lis 2010, 11:35

Ojvan je lošiji od Čalušića i tu ne bi smio imati problema, trebaš dobiti Čalušića za prolaz, a s Đurinovićem pokušati pa šta bude ...
stjepan

PostPostao/la ttp » 14 lis 2010, 13:16

Ojvan se popravio, igra ko Domacc po stilu igre, bloka na stolu, ima dva materijala, neku travuljagu, a sa forhenda lupa kontre sa necim izmedu softa i trave....
Bit ću u nedjelju, sve snimam kamerom :D
ttp

PostPostao/la stjepan » 14 lis 2010, 16:39

NOVI ŽDRIJEB !!

Došlo je do promjena u ždrijebu kadeta i najmlađih kadeta (ždrijeb juniora i mlađih kadeta ostao je isti). Kod kadeta Ivanu Gariću u skupini je ostao Mikac, a umjesto Dekleve i Matoševića, sada su mu u grupi Varga iz Belišća (bio kod Fiće) i Živatović iz Graničara. Filipu Jurkoviću je u skupini ostao Matejčić, a umjesto Varge i Štrige, sada su mu u skupini Kinkela iz Opatije i Matošević iz Pule (bio kod Garića). Župan ima potpuno nova 3 igrača u grupi i to Dominika Kresića iz Lokomotive, Arijana Babića iz Vukovara i Danka Horvata iz Šenkovca. Kod najmlađih kadeta ionako nisam navodio ždrijeb iz navedenih razloga. Nisu toliko bitne promjene, ali neka se zna.
stjepan

PostPostao/la Fićo » 14 lis 2010, 21:20

dario jel ides i u subotu?..:)..sto se tiče grupa zadovoljan sam..očekujem prvo mjesto..a za dalje ćemo vidjet..:D
Fićo

PostPostao/la ttp » 14 lis 2010, 22:07

TTp ne ide u subotu :lol: :mrgreen: . Drago mi je da si zadovoljan.... probuđen si iz kome, očekujem da će netko briljirati, nažalost netko neće... ne smijem govoriti tko, ne bi bilo fer.
I da, malo sam plašio Mattea... :lol: Uplasio se da nece proci. Cim sam mu rekao kako "igra" Ojvan odmah bi trenirao sa mnom da se pripremi...hahaha To je pravi duh...
ttp

PostPostao/la matteo94 » 15 lis 2010, 10:43

ako je čalušić, onda anema problema...on me nije pobijedio već 3-4 godine, mislim da me neće ni sad...mislim da nisam bez šansi protiv đurinovića, tako da ću se potruditi da napokon upišem neku malo veću pobijedu...u bjelovaru sam bio blizu (dva poraza 3:2 protiv jakih igrača) i mislim da mogu pobijediti ako me on podcijeni...dario, nije da si me uplašio, al sam mislio još malo stisnuti, kad si mi reko da ojvan igra ko domacc...al aj dobro...ako je tako loš, onda ništa...nadam se još jednom dobrom prolazu, prolasku grupe, te se nadam da bi poslje grupe mogao proć još jedno kolo...
matteo94

Sljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.