1. Pozivni turniri 2. grupe za juniore i kadete, 18.09.2010.

Moderator/ica: stjepan

Re: 1. Pozivni turniri 2. grupe za juniore i kadete, 18.09.2

PostPostao/la ttp » 20 ruj 2010, 11:08

Da smo mi došli na taj prvi meč, protiv Lopušinkog, Ivan bi vjerovatno drugaciji pristup imao i pobjedio... Uvjeren sam da bi onda konkurirao za 3 mjesto. Ne zelim da ispadne da je, da je , da je...
No to je tako kada imate 4 mec lopte, nitko tu ne moze znati, jednostavno nekad za nekog bolje zavrsi .......da ne kazem sreća je odlučila !
Sve u svemu, najbitnije je u ovoj prici da ima potencijal da može sa svimaigrati i pobjediti, obično omjer pobjeda/poraza ovisi ne o tome jel ga ide danas itd. nego o tome koliko je psihicki spreman i zainteresiran jer u mecu protiv Horvata je dokazao da se moze itekako nositi... prelijep mec za gledati sa brzim, duzim izmjenama (udarcima) obojice...
To vrijedi i za ostale nase igraci, pritom mislim na Fiću...Što da kažem, to je OŠB, gledajte i divite se hehe
ttp

PostPostao/la stjepan » 20 ruj 2010, 12:53

Znam Matteo da si i ti bio tamo, samo sam te zaboravio spomenuti, sorry ... :oops: , važno da je bila odlična podrška ...
stjepan

PostPostao/la sportikus » 20 ruj 2010, 13:23

Svaka čast Ivanu na dobrom otporu sa juniorima! Sa jednim mečem odigranim 100% in -(Horvat) , i ostalim mečevima koji nisu bili na njegovom nivou(80% max), kao protiv solidnog Majstorovića i potentnog Jurinića,dobiva sa malom borbenošću, i odrađivanju meča, a što bi bilo da je igrao sve na nivou kao protiv Horvata!! Naravno, puno je 9 mečeva za odigrat na super nivou, ali mišljenja sam da ipak treba pružiti puno više u tih 9 mečeva. Barem 7 mora odigrati pod full gasom, 2-3 mu se može tolerirati,ali u granicama prihvatljivog i razumljivog. Još treba raditi na psihološkoj stabilnosti, ali mislim da trener nije puno naučio od nas "starog kova" koji smo se također puno živcirali u mlađim danima (neko više, neko manje -ovo "više" ide na moj račun :( ) pa da si ne dopusti iste "greške" i na novim nadama, te nije pedagošgi i autoritativno djelovao na vrijeme.Puno je tu prazne priče.. Ali dobro, neču o tome više, nije prikladno mjesto za kritike pa ostavljam nešto i za sebe.
Rezime-prosječna igra, sa jednim bljeskom, uz dobru podršku-solidan rezultat u starijoj kategoriji, pokazao je potencijal i puno prostora za napredak, psihološki, kondicijski i sl. Nadam se i dobrim igrama uz nas u 2.l, i pokazati svima da vrijedi biti dio prve ekipe! :)
Čestitke Jopi, samo neka nastavi sa treningom i neka uživa u tome, a to, uvjeren sam , i radi, zato i igra bez velikog pritiska! Pozdrav svim forumašima od Adama ;)
sportikus

PostPostao/la ttp » 20 ruj 2010, 14:57

U pravu si, dva meča na 10-20 %, jedan recimo na 40 %, jedan na 100 %, jedan na 90 %, ostali koliko je bilo potrebno.... Nek se u drugoj ligi ne spusta nitko ispod 80 % i mi smo sigurni u drugoj ligi...

Jopa je radnik, moj favorit u ošb-u.
ttp

PostPostao/la ttp » 20 ruj 2010, 19:16

Ja nisam čitao kada je domac objašnjavao kako se citira , pa cu ja na "naški"

CITAT (Stjepan)
-------Dariju sam poslao sms sa prognozom učinka naših igrača i skoro pogodio 100 %,
nadam se da će posvjedočiti---------

Istina, šteta što nema tih parova na kladionici :D , mogli bismo zaraditi...

Matteo, ti obično ides na B, kao i ja, mi imamo teži zadatak, moramo prvog igraca skinuti, stoga uzmi i to u obzir...
ttp

PostPostao/la matteo94 » 20 ruj 2010, 21:02

ali je sad nova taktika...ja idem na c, a fićo na b...tako smo odigrali sve tri utakmice...
matteo94

PostPostao/la ttp » 20 ruj 2010, 23:13

Nije to loše, jer Fićo može dobiti svakog prvog igrača, iako nije protiv Siska i Kutine...I time otvara sansu da ti dobijes njihovog treceg igraca, a Ivan svoje sto se podrazumijeva. No sada nema Ivana, i to bi bilo jako riskantno da se Fiću stavlja pod B jer ako izgubi velike su sanse ni da ne dode do zadnje koja je opet "lutrija"..... Tako da, pamet u glavu ;)
ttp

PostPostao/la matteo94 » 21 ruj 2010, 08:18

da al sad kad ne bude ivana, valjda će fićo bit A...a ja i luka ćemo se tuć za poziciju 2. igrača...
matteo94

PostPostao/la tomi » 21 ruj 2010, 13:12

cestitam svima, a najvise nasem josipu koji je imao s ve pobjede...ali dobro to se vise manje od njega i ocekivalo.. al bas sve pobjede to je dodatno priznanje.... ja sam bio u zg-u i htio bih napisati svoje dojmove.. Ivanova dva najbolja meca sa majstorovicem i sa horvatom.... ivan je imao mislim 5 mec lopti protiv horvata izgubio je 3:2 i to 17:15, steta jer ga je ivan imao u saci.... malo mu je nedostajalo strpljenja jer mislim da je u fiksu previse zurio i riskirao... trebao je samo pokusati staviti na stol sa manje rizika, ali dobro je to proslo... to mu je jedno iskustvo vise.. Protiv majstorovica je najvise izvukao trener jer je u kljucnom trenutku uzeo time out i preokrenio mec... bilo je kod ivana oscilacija dobio je one sto je moro jedino protvi onog lopušinskog njega ja ne poznam, mislim da je ivan bolji od njega i da ga je mogao dobiti.... ali ok...je bilo... zadnji mec protiv zeljka je igro i izgubio 3:0 glat, iako to nije realno stanje ali mozda malo i opravdano, dug je to bio dan i 9. mec tako da...sve u svemu je dobio kod mene prolaznu ocijenu aj bit cu skroman... 2,0 :-D :lol:
tomi

Prethodna

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.