2. Regijski kvalifikacijski turniri (18. i 19.12.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 2. Regijski kvalifikacijski turniri (18. i 19.12.2010.)

PostPostao/la matteo94 » 18 pro 2010, 14:25

ukratko:
-mlađi kadeti : Gavran Antonio - 1. mjesto
Pudić Dario - 3. mjesto
Hemar Davor - mislim da je ispao u 2. kolu
-juniori: Garić Luka - 2. mjesto
Garić Ivan - ispao u 2. kolu
Jurković Filip - ispao u 1. kolu
Bošnjaković Marko - ispao u 1. kolu
Bednjanec Matteo (ja) - 4. mjesto
matteo94

PostPostao/la matteo94 » 19 pro 2010, 00:53

sad kad mi se malo glava ohladila, moj rezime turnira:
GRUPA:

- 1. meč : ja - Pereković 3:2 : počeo sam odlično, razmontirao ga 1. set (dobio na 3), u drugom sam spasio nakon što sam gubio 9:7 (dobio na 9), a u trećem kreću problemi, gubim na 10, četvri na 6...već sam pomislio da ću izgubiti, ali nisam...imao sam vodstvo 10:9, on je imao 11:10, i onda sam ja dobio 13:11...meč u kojem sam imao jako puno varijacija, ali mi je bilo najbitnije da se uvedem za daljni turnir...puno sam riskirao...na kraju mi se isplatilo...ocjena: vrlo dobar 4

- 2. meč : ja - Čalušić 3:1 : slična priča kao i u 1. meču, odličan 1. set (mislim da sam dobio na 6), a u drugom setu se već osjetio pad u igri, gubim ovaj set jako lako...u trećem sam opet nametnuo svoju igru, dobi, da bi u 4. opet bilo gusto na 9 za mene...ocjena : vrlo dobar 4

- 3. meč : ja - Šakić 3:2 : prva dva seta sam bio brutalno loš...jako lagano izgubio, ali onda počinje dernek...dobivam set za smanjenje 2:1...i kad je počeo 4. set, pri rezultatu 5:0 za Šakića trener Latinović pokazuje zašto je trener i zove time out (kasnije se pokazuje kao fantastično pogođen), poslje time out-a najveća prednost koju je Šakić imao bila je 7:1, ali sam poslje toga odigrao jedan od najboljih setova u svojoj karijeri i okrećem rezultat, dobivam taj set 11:9...u 5. setu nismo imali nešta previše za razgovarat, nastavio sam sa odličnom igrom i dobio na 6...sve u svemu, jedan od najljepših mečeva u mojoj karijeri, a definitivno najljepši od kada sam ponosni član OŠB-a...ocjena : 5

POSLJE GRUPE:

- 1. kolo : - u ovom sam kolu bio slobodan...

- 2. kolo : ja - Ilakovac 3:1 : ovo sam znao da, ako nastavim igrati kao što sam igrao u grupi, dobivam...dobio sam bez većih problema, ali moram priznati da sam imao jako sreće, pogodio sam najmanje jedan cijeli set pradona...dosta dobra igra uz pad u 3. setu pri mom vodstvu 2:0 u setovima...ocjena : vrlo dobar 4

- 3. kolo : ja - Runjić 1:3 : ne tako loša igra, al manjak koncentracije...da sam malo više stisnuo, tko zna, možda bi i dobio...al sam znao da mi je važniji meč za 3. mjesto...ovaj meč je ocjena : dobar 3

- za 3. mjesto : ja - Jurinić 0:3 : ovo mi je daleko najlošiji meč na turniru, mogu reći jedini s kojim nisam nimalo zadovoljan, jedino sam malo odigrao u zadnjem setu, ali je to bilo ipak nedovoljno...također ovo je jedini meč koji mi je završio u 3 seta...imao sam priliku nakutirat ga, jel ga je fantastični luka ošamutio, ali nisam tu priliku iskoristi, na kraju sam ja bio nokautiran...ovaj meč je ocjena : nedovoljan 1

PROSJEK OCJENE JE : 3.5 - sveukupno VRLO DOBAR 4 - nakon dugo vremena sam odigrao na malo višoj razini...nedostajalo je malo koncentracije i borbenosti do tog 3. mjesta, ali nema veze...bit će bolje sljedeći put...meni je najbitnije da sam si dokazao da mogu igrati lijep stolni tenis, te da sam napokon uspio odigrati turnir na kojem nije bilo nekog većeg kiksa...zadovoljan ja, zadovoljni svi...:)

za kraj velike čestitke LUKI GARIĆU koji je još jednom potvrdio svoju fantastičnu formu i ANTONIJU GAVRANU koji zbog raznih razloga nije bio na treningu 2 mjeseca, a opet je pokazao koliko je velik potencijal....
matteo94

PostPostao/la matteo94 » 19 pro 2010, 14:24

danas jako uspješno : jopa 1., dario 1., tomi 2., filip 3....dobio sam izvješće da je turnir bio jako jadan, samo 6 igrača u seniorima...
matteo94

PostPostao/la ttp » 19 pro 2010, 19:36

Finale seniora je odigrano u prijateljskoj atmosferi uz dobar pingač, u prijevodu, Tomi nema želje da ide na pozivni druge grupe, ttp ima... pa ono :D
ttp

PostPostao/la stjepan » 19 pro 2010, 21:00

Pozdrav svim "obrtnicima" koji su jučer i danas igrali na ovim Regijskim turnirima u Brodu i Slatini. Čestitam svima jer ste još jednom pokazali da ste najbolji sveukupno kao klub i kao ekipe, a mnogi i pojedinačno.

Čestitam Dariju jer je osvojio 1. mjesto i plasirao se na 2. grupu koja se igra "kod njega" u Zagrebu i to će za njega biti odličan turnir s 9 odličnih protivnika. To je jedina vrijedna činjenica danas iz Slatine, a sama organizacija u Slatini bila je prava sramota toga kluba i povjerenika Regije i njegovog kluba. Slatinjanima ne služi na čast da 3 njihova igrača nisu došla "kod kuće" odigrati turnir, isto se odnosi i na Kuleja i dvojicu njegovih iz Virovitice. Ispada da smo mi budale došli iz Broda međusobno igrati u Slatini... Ovo je prevršilo svaku mjeru i jako sam ljut, o ovome će biti još puno riječi ... Znam da će ovo pročitati i oni na koje se odnosi pa neka pročitaju... i neka mi se jave ako imaju obraza... Čestitam i Tomiju za 2. mjesto, a još više Fići za 3. mjesto jer se upisao na seniorsku rang listu. Čestitam i Antoniju na nastupu, polako hvata zalet, trebati će nam za 4. ligu, volio bih i da se registrira ovdje i da prozbori koju...

Luka kao da je "poludio" u pozitivnom smislu, jednostavno dečko igra fenomenalno, vraća mu se silni trud i trening koji ulaže u sebe... Matteo, ovo ti je bio najbolji nastup za OŠB, bar koliko ja pratim, a meni teško nešto može promaći... Nanizati na jednom turniru Šakića, Čalušića, Perekovića i Ilakovca, uzeti set M.Runjiću nije mala stvar, veliki bravo... Fićo može bolje, trebao je dobiti Ilakovca u grupi pa ne bi "naletio" na Luku i borio bi se za 2. grupu ... Ivan je definitivno kiksao, čini mi se da već drugi put gubi od Luke, šteta što neće osvojiti značajnije bodove za juniorsku rang listu radi slijedeće sezone ... Marko je mogao bolje, ali i gore, od Vidića je prije gubio, sada ga je dobio, ali nije iskoristi najbolji mogući ždrijeb (Radenić, poraz 2/3) za korak više...

O Jopi se nema što reći na ovoj razini, on osvaja 1. mjesto i na 2. grupi ... Kod mlađih kadeta Antonio je ponovo uzeo 1. mjesto iako je u zadnje vrijeme manje trenirao, očito je ovo za njega dosta slaba konkurencija. Pudić je još jednom pozitivno iznenadio, svaka čast. Žao mi Hemara koji je vrijedan, ali jučer nije baš bio sa srećom u dobrim odnosima, ne pamtim da netko izgubi sva 3 meča u grupi sa po 2/3 u setovima, to je raritet.

Bravo dečki iz OŠB, i za ovaj vikend, i za ovu polusezonu, i za ovu godinu ... Mislim da ćete s pravom dobiti lijepo priznanje za podvig godine, tamo negdje u siječnju slijedeće godine ...
stjepan

PostPostao/la matteo94 » 19 pro 2010, 21:49

hvala na čestitkama...svjestan sam toga da je ovo bio moj najbolji nastup, te se nadam da će se tako nastvaiti sljedeće polusezone, siguran sam da hoće, ako budem radio...a sad kad je završila stolnoteniska sezona, kreće sezona klizanja na klasijama...danas sam bio tamo i sreo našeg najboljeg seniorskog igrača ove sezone, Daria, pa sam ga malo ozlijedio (ne namjerno)...pozivam vas sve na sezonu klizanja na klasijama, neka vide da su "obrtnici" najbolji i u klizanju...toliko...pozz
matteo94

PostPostao/la ttp » 19 pro 2010, 21:54

Kulej je bio korektan, izašao nam je u susret tako što Tomi nije išao na mene u polufinalu, već je rekao da nećemo izvlačiti....nek ide dolje da se ne susretnemo prije.
O Luki bih mogao puno pisati (lijepog)...
Bravo Marko za pobjedu nad Vidićem...
Matteo, još razmišljam o klizanju što se me htio srušiti, tako da :twisted: ehehhe, BRAVO ZA OVO JUČER

Hvala na čestitkama, imam veliku želju vidjeti kako ću proći :D

Nisam dugo nastupio na jadnijem turniru... žali Bože truda, novaca... meni je utjeha seniorski 15.1.2011
Da je taj turnir bio u Brodu, bilo bi neusporedivo više igrača.
ttp

PostPostao/la matteo94 » 19 pro 2010, 22:20

dario nisi mi dao vremena da te srušim, inače ja bi...jesi kukavica, otišo sa leda nakon 15 minuta... :D
matteo94

PostPostao/la Mata » 20 pro 2010, 00:05

Čestitke dečki na osvojenim odličjima i ostvarenim plasmanima :!: :!:
Znao sam da će "ttp" namlatiti tomija u finalu :) iako mi tomi svaki put kad me vidi kaže da je bolji od ttp-a :P

Što se tiče turnira,pročitao sam Stjepanove komentare i u potpunosti ga razumijem....no ne znam zašto nisam iznenađen opisanim :roll: :(
Mata

PostPostao/la ttp » 20 pro 2010, 01:02

Tomi to sigurno nije rekao. I sve je napisao u jednom od svojih postova
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.