18. Memorijal ANTUN TOVA STIPANČIĆ (12.-14.11.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 18. Memorijal ANTUN TOVA STIPANČIĆ (12.-14.11.2010.)

PostPostao/la Mata » 16 stu 2010, 23:47

Ma ja vas dečki ne mogu pohvatati... :o kad sam napokon skužio da Faruk nije Faruk već ga vi od milja tako zovete onda ttp kaže da je igrao sa njim ,a u stvari je to Tvrtko Mirzanović...pa ja pogledam službene rezultate a on igrao sa nekim Mirzom :roll: no dobro,valjda je s ramenom sve OK :P

Inače nešto je forum zašutio :cry: Stjepan vjerovatno vješa kobasice u pušnicu :D ,
Mata

PostPostao/la stjepan » 17 stu 2010, 09:53

Svaka čast "ttp"-u, tako treba sve lijepo opisati, zato i postoji forum ...

[mata]
Inače nešto je forum zašutio Stjepan vjerovatno vješa kobasice u pušnicu

To je obavljeno još u nedjelju popodne, inače, nema me na forumu jer sam jučer bio cijeli dan u ZG na službenom putu, doma je comp pokvaren pa me nema navečer (na popravku je) i tako... Evo me danas konačno, pregledao sam sve web stranice i sve forume, pohvatao konce i ovo je jubilarni 900. post na forumu, Mata tebi prepuštam tisućiti ...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 17 stu 2010, 10:02

[mata]
I za kraj...Stjepane imaš na onom drugom forumu iscrpne rezultate i izvješća s bundeslige-Mi smo igrali u 7 dana dva kruga ...tema "3 krug-kome pita kom tepsija" posjećena blizu 300 puta.

Ti mene podcjenjuješ, zar misliš da ja ne pratim SLAST forum ? :?: Pratim sve uključujući i 5. ligu, a tema 3. kruga sada je već na 400 posjeta. Samo ne stignem svagdje sve i prokomentirati, što zbog vremena, što zbog navedenih tehničkih poteškoća ... Inače mislim da svi sve prate, samo neki pasivno čitajući, a manji dio nas i aktivno komentirajući...
stjepan

PostPostao/la Mata » 17 stu 2010, 10:33

De što si nabrijan :P malo provociram
U vrijeme komunikacija samo telefonom izgovori su bili "...baš sam te htio nazvati..." :)
Kad je o mobitelima riječ onda to izgleda ovako: "...nisam imao signala..." :roll:
A kad je internetsko u pitanju "...djeca mi sjebala comp..." :o
Inače pretpostavljam da je "službeni put u ZG" u stvari isporuka "viška" kobasica od svinjokolje koje nisu našle svoje mjesto u pušnici

Slažem se ovo za praćenje foruma....sjeti se citata za prošlu sezonu iz međimurskih novina kako se pribojavate Mihovljana :) ...zato ćemo ove godine pred tu utakmicu "piliti naopako" i muljati o povredi Dabića,lošoj formi Klaića itd :P
Mata

PostPostao/la stjepan » 17 stu 2010, 11:20

Zapravo i jesam malo "nabrijan", bolje rečeno malo ljutkast jer navečer nemam compa pa ne mogu raditi posao tajnika kluba, moderatora web stranice odnosno foruma, pratiti sve što želim, a tada baš imam vremena... Valjda će ga uspjeti popraviti, inače ću morati u investiciju ...

Inače pretpostavljam da je "službeni put u ZG" u stvari isporuka "viška" kobasica od svinjokolje koje nisu našle svoje mjesto u pušnici

Ma nije to, pušnica je dovoljno velika da sve stane, ja to dobro znam i rasporediti i posložiti, poslije sam gledao gore pola sata i divio se sam sebi kako sam to složio, prava mesna ikebana ... :lol: Da si sinoć gledao dnevnike i vijesti na nekim nacionalnim kanalima, vidio bi prijatelja, ali ti si derao Ćelebiju i ekipu za prvu prvoligašku pobjedu Sredanaca pa si to propustio. Doduše, i nisi baš nešto puno propustio. :P

A inače ti ja sad lijepo surađujem s Franjom Flacom, uredno subotom razmijenimo rezultate sa sjevera i istoka 2. HL, do razine detalja tko je pojedinačno kako odigrao, tko je koga dobio i tako...
stjepan

PostPostao/la Mata » 17 stu 2010, 12:08

Da krenem od kraja tvog posta sa odgovaranjem:
Daj pitaj onda Franju zašto je "zapustio" 2HSTL i nema njegovih osvrta na dosad odigrano....samo neke županijske lige :?: doduše i kod nas se najviše komentiraju naniži rangovi ,ali pokrivamo i malo jače lige :P

U kojoj si to emisiji gostovao,možda ima repriza danas pa da pogledam... :) danas neću nikoga derati :o "ubio" sam se sinoć,13 setova,9 fixova...igrao sam kao sportikus :P vraćao sve živo,za razliku od nedjelje kad sam igrao kao ttp i pušio prednost od 2:0 u setovima :o ,a da ne spominjem nedjelju prije kad sam igrao kao tomi i servirao "lete štuke lete avioni" :lol: :P

A što se tiče compa...malo razmisli kakav to stroj imaš kad ne može izdržati koji dječji udarac nogom :o :roll:
Mata

PostPostao/la sportikus » 17 stu 2010, 14:32

Bravo svima, naročito Gariću i Dabiću! žao mi je što nisam mogao biti i odigrati i navijati, nešto sam bio sav virozan. Bilo bi lijepo da se Ivan dočepa repke, a kako je Dario krenuo ne isključujem mogućnost poziva Dario u seniorsku vrstu :))
I sram te bilo, kako možeš sa tom gumom ljude nervirat :lol:
sportikus

PostPostao/la ttp » 17 stu 2010, 20:03

Mata, ma kako je krenulo, ja sam za mjesec dana gotov... rame još boli, ne jako, ali tu i tamo osjećam bol... No, to je ništa spram koljena, u labosu sam se pukao u koljeno dok sam išao sjesti na stolicu, prošlo je tjedan dana i još boli... posebno kada trčim itd. No, bio sam na dva treninga od tada, nema odmora... igram se, dok nešto ne škrcne :lol:

Sportikus, da sam mogao stavio bih dva beksajda i tako pokušao pobjediti... ali nije za igrat se :lol:
Što je sigurno, sigurno je :mrgreen: , najsigurnija opcija su dvije trave...

Stjepane, ma bilo bi čudno da je sve čitavo... statistika kaže da djeca sličnog godišta, istog spola, kada se zaigraju su veliki majstori kako nešto pokvariti... Radim na softeru koji uočava greške na kompj.i popravlja ih odmah..... tako da, čujemo se :mrgreen:
ttp

PostPostao/la tomi » 17 stu 2010, 23:18

ja ne znam.... mata je poceo stvarno aktivno sudjelovati na foumu mislim da ce me ubrzo prestici po postovima, a kad mene prestigne onda je na tapeti i ttp... tko zna mozda je vec mene i prestigao... :roll: :shock: hhehehe
tomi

PostPostao/la ttp » 17 stu 2010, 23:26

Tomi, lako je dok je na forumu, ali dobro je dok nije u stolnom... no, bojim se da nije
ni tu daleko :) neki su legli, cak se i latin morao pomuciti da ga izbaci iz ravnoteze tj. otjera od stola i dobije poen
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.