Ekipno i Pojedinačno PH za kadete, Zagreb, 15.-17.04.2011.

Moderator/ica: stjepan

Re: Ekipno i Pojedinačno PH za kadete, Zagreb, 15.-17.04.201

PostPostao/la matteo94 » 16 tra 2011, 23:17

nemojte me sada optuživat, ja sam mislio da ćete prepoznat da sam se malo šalio... šteta je što nije prošao dalje, ali u svemu lošem ima nečeg dobrog, moći će sutra igrati i završit ćemo sezonu sa 21:1 (vjerovatno)... :D
matteo94

PostPostao/la tomi » 17 tra 2011, 17:00

evo najnovije informacije... Ivan garić 3.pojedinacno, u paru jurkovic-garic 2.mjesto, a jurkovic je ispao u cetvrtfinalu od pucara...
tomi

PostPostao/la ttp » 17 tra 2011, 19:44

Što se tiče ekipnog. Tu smo mi iz OŠB-a oduvijek bili jaki. Imamo u juniorskoj ekipnoj konkurenciji osvojenu medalju, 3. mjesto. Nekad je konkurencija bila slabija, ali ti što nisu došli nisu bili opasni za nas... Neću zaboraviti PH za juniore u Puli, osvojili smo 3. mjesto. Igrali smo protiv Zagreba. I prvi meč Damir dobije Mamuta, zatim ja dobijem Zeljka I., Tomi izgubi od Kojica, mi par izgubimo.
Zatim Damir dobije Zeljka I., Tomi izgubi do Mamuta, i ja od Kojica. Tako da smo 4:3 izgubili. Šteta. Problem je bio što je Tomi tada nešto prestao sa treniranjem, prije ekipnog, pa je onda bio u povratku, nije ušao u pravu formu. Hoću reći, bili smo dobra i jaka ekipa. Oduvijek, a naši mlđi sa time nastavljaju... Zatim još jedna informacija, Tomi i Damir su u parovima osvojili mislim 3. mjesto. Lijep uspjeh.
ttp

PostPostao/la ttp » 17 tra 2011, 19:48

Čestitam na lijepom uspjehu, ali nekako za mene i očekivano. Mislio sam da će dobiti Split, iako to nikad ne znaš, nisi siguran. Realno, nisu imali od koga izgubiti, to su uspjeli i eto, finale. Ne znam jel ih je trenerov govor u autu malo nadahnio, dao im želju za veliku borbu, ili ta atmosfera u dvorani, ili nešto treće, ali od svega toga, drago mi je i lijepo je čuti i vidjeti da su se borili "do krvi". To se cijeni.
ttp

PostPostao/la stjepan » 17 tra 2011, 22:06

Konačno sam obradio sve rezultate sa PH i stavio na web, kao i one iz današnje 3. HL, već je sve stavljeno i na HSTS-u, postao sam prespor i Mata ili boško bi me treebali zamijeniti ... :oops: Definitivno, dečki su odradili čudesno turnir, sva trojica i to u okolnostima koje nam nisu bile naklonjene, vjerojatno znate na što mislim. Prolili su "krv, znoj i suze" za ovaj uspjeh i sada neka uživaju malo u njemu. Naravno, do sutra navečer kada je trening :lol:

Nisam napao ni optužio Mattea zbog onog komentara za Jopu, to su preteške riječi, samo sam rekao da imam drugačije mišljenje. :?
stjepan

PostPostao/la stjepan » 17 tra 2011, 22:08

A evo i linka na članak s web stranice HSTS-a o kadetskom PH:

http://www.hsts.hr/Vijesti/filip-zeljko ... atske.html
stjepan

PostPostao/la Mata » 17 tra 2011, 22:21

Eh što je forum i pisana riječ

Nisam napao ni optužio Mattea zbog onog komentara za Jopu, to su preteške riječi, samo sam rekao da imam drugačije mišljenje.

Nitko i nije rekao da si napao i optužio :) ...još jednom ulažem prigovor na maleni izbor smajlića,ovi definitivno ne zadovoljavaju moje ukuse i načine izražavanja
Mata

PostPostao/la ttp » 18 tra 2011, 07:56

Definitivno, dečki su odradili čudesno turnir, sva trojica i to u okolnostima koje nam nisu bile naklonjene, vjerojatno znate na što mislim.

Razmišljam, ali ne ide... nikako ne mogu povezati jer svi su bili zdravi, u dosta dobroj formi, ždrijeb solidan... Nemam pojma ?

Zar nije Ivan danas u Austriji ? Vidim nitko ništa ne spominje, ja nisam čuo, ali ne znam zašto mislim da je to ovaj tjedan... negdje mi tako zvoni u glavi da sam upamtio da je to ovaj tjedan...
ttp

PostPostao/la stjepan » 18 tra 2011, 08:07

Nažalost nije, i na to sam mislio spominjući okolnosti. Prije 8 dana Neven Karković mi je javio da se zbog velikog broja prijava za Austria OPEN i Linzu organizator odlučio ograničiti nacionalne momčadi na samo po 1 ekipu. Budući da za Hrvatsku A igraju F.Zeljko i Pucar, a za Hrvatsku B Garić i Horvat, posljednja dvojica su morala otpasti, a tako i prilika da Garić zaigra za reprezentaciju Hrvatske. Svi smo u klubu s time jako pogođeni, a posebno obitelj Garić i sam Ivan, no, život mora ići dalje. Ivana je to naravno strašno pogodilo, potpuno razumljivo, tako da nismo očekivali bog zna kakav nastup u Zagrebu. No, uspio se izdići iznad toga svega i mislim da je pokazao da je treći kadet u državi i da zaslužuje reprezentativni poziv. Nadamo se slijedećoj prilici. Na te sam okolnosti mislio u prethodnom postu.
stjepan

PostPostao/la damir1988 » 18 tra 2011, 09:10

Pozdrav svima evo i mene malo nisam bas nesto čovjek od foruma, Dario slažem se u potpunosti s tobom. Svaka čast dečkima na rezultatima,ali starije generacije se zaboravljaju kao da nisu imale generacije,ovo je sve fenomenalno a ono nitk ne spominje. Igrali su brojni igrači u Obrtničkoj školi kad su uvjeti bili 10 puta gori, prošlo je igrača i igrača. Da ne spominjem konkurenciju danas i prije, iskreno u ovim mlađim konkurencijama ja ne znam pola klubova.tj nikad čuo. Ali eto da se ne zaboravi za one koji možda ne znaju dobre igrače...kada se zivilo za stolni tenis i treniralo cijelo ljeto 2-3 puta dnevno....Božidar Kraljević,Anđelko Martinović,Matej Knežević, Kljajić,Branko,Tino,Germa puno dobrih igraca i prije svega ljudi.... Pozzz svima i uzivajte u stolnom tenisu.
damir1988

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.