Večeras je objavljen ždrijeb Regijskih turnira, malo sam to pregledao, moja procjena:
SENIORI - samo 3 grupe, 11 igrača, od toga 4 naša. Dario je prvi nositelj i eto prilike za plasman na 2. grupu koja se igra 15.01. u Zagrebu. Tomi je nositelj 3. grupe, a između njih dvojice je Tomijev prijatelj Đerđ. Dario i Tomi bi se trebali obračunavati u finalu, ako Đerđ ponovo ne pomrsi račune

Fićo je u grupi sa Darijem i trebao bi proći, zapravo sigurno prolazi. Svoj će prvi pravi službeni nastup nakon duge pauze imati i Antonio Nožina.
JUNIORI - ima 5 grupa i 17 igrača, od toga 5 "obrtnika", u svakoj grupi po jedan. Ovdje je Ivan Garić drugi nositelj, prvi je Marin Runjić koji začudo nije prijavljen za seniorski turnir kao ni Frane. To bi trebalo biti drugoligaško finale, a obojica bi se plasirala na 2. grupu na koju će se plasirati i trećeplasirani s ovog turnira. Nositelj grupe je i Matteo, ali ima dosta tešku grupu sa Šakićem, Čalušićem i Perekovićem iz Bogićevaca. Fićo je podnositelj grupe gdje je nositelj Ilakovac, a u grupi je još i Batalo iz Strmca, prolaz nije upitan. Luka Garić je u grupi s Marinom Runjićem, za prolaz treba dobiti Vukovarca iz Graničara. Marko je u grupi s Jurinićem koji je 3. nositelj turnira, za prolaz bi trebao dobiti Vidića iz Strmca.
KADETI - pune 4 grupe, 16 igrača, 3 naša. Jopa je prvi nositelj i vjerojatno se do osvajanja turnira neće baš namučiti. Igraju još Župan za kojeg sam siguran da prolazi grupu i Hemar koji je mlađi kadet pa ne mogu procijeniti njegove izglede jer baš previše ne poznajem konkurenciju.
MLAĐI KADETI - kao i kod kadeta, 4 grupe sa 16 igrača, tu su 4 naša. Gavran je 2. nositelj turnira, ali jedno vrijeme nije trenirao pa je upitno koliko može. Hemar je ovdje u svojoj kategoriji i 4. je nositelj, u dobroj je formi, mogao bi do završnice. "Klinac" Pudić je podnositelj, ovo je starija kategorija, vidjeti ćemo dokle može, a igra i Šarić koji će teško do prolaza grupe, ali valja pokušati...
U svakom slučaju za očekivati je dosta pobjedničkih postolja za naše igrače, dosta plasmana na 2. grupu, velika će većina proći grupnu fazu, možda tu i tamo poneko zapne u grupi. Sretno svima koliko vas ima, a ima dosta, ukupno 16 naših nastupa.