OŠB:GRA 2:4, ili 1:4 (ili 4:3)
OŠB:BUDAINKA 3:4 (ili 4:2)
Ovo u zagradi je manje vjerojatno
dario, imao si više sreće nego pameti

... da luka nije kiksao protiv vukovarca ti nebi danas ništa pogodio... a tvoja prognoza za budainku nije bila ni blizu konačnog rezultata, ali dobro, bit će bolje drugi puta...
ne znam jel potrban moj komentar današnjih mečeva jer je dosta ljudi i bilo i vidjelo (barem meč s graničarom) ali evo ipak ću napisati par riječi za redovne forumaše koji nisu bili danas u dvorani... protiv graničara početak kao iz snova, jopa skinuo božu i tad nam se otvara mogućnost za pobjedu, jer ni u kojoj kombinaciji nismo računali da božo gubi pojedinačni meč... ja sam se protiv jurinića, nakon slabog prvog seta, borio... uzeo drugi, a da je bilo malo više s(p)retnosti i da sam uzeo i drugi, hm.... luka jako loše protiv vukovarca, loš pristup, slaba igra i poništava jopinu pobjedu... u paru također slabo... jopa, po meni očekivano, dobiva jurinića i luka gubi od bože...
protiv budainke sve to skupa je izgledalo dosta bolje... jopa s laganom pobjedom otvara meč... ja u jako neobičnom meču (izvukao 1:7 u 1. setu, 6:10 u 2., i skoro prokockao 7:1 u 3.) donosim drugi bod... luka jako dobrom igrom protiv akana donosi i treći bod... dečki su se u paru malo odmarali da bi japa na kraju donio pobjedu... samo još opaska da nam u zadnje vrijeme par šteka... izgubili smo 3 zadnja para a od toga i 2 utakmice.... morat će luka i jopa zatrenirat