Ovoga se vikenda odnosno u nedjelju (06.11.2011.) utakmicama 6. i 7. kola nastavlja prvenstvo u 2. HL (1. Regionalnoj ligi). Nakon ostvarenih svih 5 pobjeda u prvih 5 kola, a među njima i one nad prvim favoritom lige ekipom Graničara, ekipa OŠB 2 zajedno sa ekipom Sirača nalazi se na čelu ljestvice. Naši će dečki u nedjelju u 6. i 7. kolu na svom terenu ugostiti ekipe Kutina 2 i Sisak. Ekipa Kutina 2 sa omjerom od 1/4 nalazi se na pretposljednjem 11. mjestu dok je ekipa Siska s omjerom od 2/3 na 7. poziciji. Po tome bi naši momci trebali biti favoriti i upisati nove 2 pobjede. Evo i kompletnog rasporeda 6. i 7. kola u 2. HL:
6. kolo:
OŠB 2 - KUTINA 2
BROD - SISAK
NOVSKA - GRANIČAR
SIRAČ - BUDAINKA
STRMAC - SIBINJ
GORNJI BOGIĆEVCI - POŽEGA
7. kolo:
OŠB 2 - SISAK
BROD - KUTINA 2
NOVSKA - BUDAINKA
SIRAČ - GRANIČAR
STRMAC - POŽEGA
GORNJI BOGIĆEVCI - SIBINJ
Ima dosta zanimljivih i jakih utakmica. Prije svih, to su mečevi Novske i Sirača protiv brodskih ekipa Graničara i Budainke, to su mečevi ekipa poredanih od 2. - 5. mjesta na tablici. Graničar je svakako favorit, ali neće mu biti lako jer se radi o odličnim ekipama. Budainka također može pomrsiti račune svojim domaćinima i bit će zanimljivo vidjeti kako će se sve rasplesti. S obje bi pobjede ekipa OŠB 2 mogla profitirati ovo kolo i usamiti se na vrhu. Brod protiv Kutine 2 i Siska mora tražiti bodove za bijeg s dna, Strmcu bih dao prednost pred Požegom i Sibinjem, a i Gornji Bogićevci bi mogli do svojih prvih drugoligaških bodova.

bilo bi i prije no i ja sam danas imao stolnoteniske aktivnosti koje su me spriječile da objavim prije.No admin ovog foruma ne dozvoljava objavu bundesligaških rezultata jer OŠB nema ekipe u toj paklenoj ligi
i obavijestima s rezultatima tako da ja to PROMPTNO presložim u tablicu.