3. kolo (20.10.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 3. kolo (20.10.2012.)

PostPostao/la mcs » 25 lis 2012, 15:00

Bok Stjepane,

evo slažem se s tobom u potpunosti oko troškova, ja sam otišao u smjeru komercijalnih uvjeta izrade web stranica pa su to neke cijene koje sam viđao u ponudama na tržištu. Vaša domena od 150 kn temelji se na open source tehnologiji PHP, Mysql koje su po defaultu OPEN SOURCE, znači besplatne pa to direktno snižava korištenje i cijenu iste, evo kod nas u firmi mislim da naš hosting plaćamo više od 1000 kn ali to je Microsoftova tehnologija i odma se zbog licenci plaća više, ali o tom po tom....

Evo i ja se pridružujem čestitkama na radu portala, Stjepanovom trudu, jer se čovjek stvarno trudi i redovito ažurira stranice sa puno ljubavi i žara, želim mu još puno odličinih najava, tema i postova.

A što se mojih lokalaca, tu se sigurno to jako prati, od našeg neumornog novinara Franje Flaca, do igrača itd. Ali s kime god razgovaram znaju za ovu stranicu, a ovaj forum daje još jedan poseban štih...
mcs

PostPostao/la ttp » 25 lis 2012, 17:02

Ja mislim da Matija još nije sazrio za Superligu, i da bi trebao nagodinu igrati za jedan brodski klub kako bi još sazrio i napredovao u novom klubu... :p
ttp

PostPostao/la mcs » 25 lis 2012, 17:17

Evo ga, vratile se rode....

Pa čuj sudeći po ovoj ranijoj slici, trebalo bi to napraviti, da se dečko još malo kali.... :D

Ma samo da mi uđemo dogodine ponovno gore i nitko sretiniji od mene....
mcs

PostPostao/la sportikus » 25 lis 2012, 17:51

Pozdrav svima iz Zagreba. Evo javljam se, pozdravljam sve aktivne i neaktivne forumaše. I ja sam se "neaktivirao" ali svakodnevno čitam i pratim rezlultate OŠB-ovaca (nespretan nastavak OŠB-a :) ) .
Čestitam ovim putem igračima OŠB-a na početnim očekivanim pobjedama i nadam se da će ići samo nabolje. Isto tako Igea-i čestitke na pobjedi u derbiju ali isto tako na volji i trudu za rad sa mlađima. Pozdrav 8-)
sportikus

PostPostao/la stjepan » 25 lis 2012, 19:44

[mcs]
A što se mojih lokalaca, tu se sigurno to jako prati, od našeg neumornog novinara Franje Flaca, do igrača itd. Ali s kime god razgovaram znaju za ovu stranicu, a ovaj forum daje još jedan poseban štih...

Eto, drago mi je da je tako i da se to prati. Kopipejstamo i mi ovdje ponekad izvješća iz Međimurskog lista, a s Franjom Flacom surađujem tako da se uvijek čujemo subotom navečer i razmijenimo i uskladimo rezultate 1. HL, ponekad se prepričaju i detalji mečeva ... Uvijek se i vidimo kad igramo u Čakovcu.

Pozdrav i sportikusu, nije te bilo neke vrijeme iako sigurno sve pratiš i sve znaš, što preko weba i foruma, što direktno. Nadam se da si OK i da je sve kako treba, pozdrav. :-h
stjepan

PostPostao/la stjepan » 25 lis 2012, 20:58

Osvrt na 3. kolo 1. HSTL - istok iz Međimurja, iz pera Franje Flaca:

[MEĐIMURJE županijske novine]
STOLNI TENIS: Odluke u zadnjim partijama

Broj izdanja: 3000
Datum izdanja: Utorak, 23. Listopad 2012
Autor članka: F. Flac

1. HRVATSKA LIGA-ISTOK (M) - 3. KOLO

Pobjede i porazi

U trećem kolu, u kojemu je ishod čak 5 od 8 utakmica riješen u posljednjim, sedmim partijama, naši su predstavnici Mihovljan i MSTC Čakovec ostvarili polovičan uspjeh. I jedni i drugi, rezultatima 4:2, pobijedili su Vukovar ‘91, a s po 4:3 poraženi su od Beloga Manastira. Šteta, jer uz malo više koncentracije (ali i više treninga) mogli su ostvariti pobjede i protiv Belomanastiraca i podebljati bodovna konta. Najbolju formu od naših igrača u 3. je kolu pokazao Igor Tkalec, koji je u obje utakmice za MSTC Čakovec dobio sve svoje protivnike.

Po jednu su u pobjedi nad Vukovarčanima dodali Nikola Magdalenić i par Magdalenić/Tkalec, a 1, ali nedovoljnu u porazu od Belog Manastira Magdalenić. Nino Bujan i Nikola Mikac s po 2 su pobjede osigurali uspjeh Mihovljana protiv Vukovarčana, ali su protiv Belog Manastira uknjižili svaki po 1 i zajedno u paru, na žalost, dovoljno tek za tijesan poraz. Interesantan je u 3. kolu bio derbi do ovoga kola neporaženih Igea Željezničara, u kojemu je prva violina naš Matija Barić, i Podravke, koji su u Koprivnici dobili Varaždinci pa i dalje u rubrici poraza imaju nulu. Teže od očekivanog oni su tek u zadnjoj partiji došli do pobjede i u Sračincu, a Srakari su, također u zadnjoj partiji, bez bodova ostali i protiv STARR-a našega Siniše Ajdarpašića, koji je svoju drugu utakmicu, u Koprivnici protiv Podravke, izgubio s 4:0.

Rezultati: Sračinec - Igea Željezničar (Varaždin) 3:4, Podravka (Koprivnica) - STARR (Varaždin) 4:0, MSTC Čakovec - Vukovar ‘91 4:2 (Tkalec - Šverer 3:1, Jambor - Tomić 0:3, Magdalenić - Horvat 2:3, Magdalenić/Tkalec - Horvat/Tomić 3:1, Tkalec - Tomić 3:0, Magdalenić - Šverer 3:2), Mihovljan - Beli Manastir 3:4 (Bujan - Mađarac 3:0, Marušić - Vilagoš 2:3, N. Mikac - Bibek 1:3, Bujan/N. Mikac - Biber/Vilagoš 3:0, Bujan - Vilagoš 1:3, N. Mikac - Mađarac 3:1, Marušić - Biber 2:3), Sračinec - STARR 3:4, Podravka - Igea Željezničar 3:4, MSTC Čakovec - Beli Manastir 3:4 (Panić - Vilagoš 1:3, Magdalenić - Mađarac 3:1, Tkalec - Biber 3:2, Magdalenić/Tkalec - Biber/Vilagoš 0:3, Panić - Mađarac 0:3, Tkalec - Vilagoš 3:2, Magdalenić - Biber 0:3), Mihovljan - Vukovar ‘91 4:2 (Bujan - Šverer 3:0, Marušić - Horvat 1:3, N. Mikac - Tomić 3:2, Bujan/N. Mikac - Horvat/Tomić 2:3, Bujan - Horvat 3:1, N. Mikac - Šverer 3:2). Mladost (Petrinja) i Obrtnička škola-Brod (S. Brod) bile su slobodne.

TABLICA

1. Igea Želj.55020:910
2. Podravka54119:109
3. B.Manastir53217:158
4. Vukovar52313:157
5. STARR5238:157
6. Ob. škola32111:45
7. Mihovljan32111:95
8. Sračinec50510:205
9. MSTC Čk31210:104
10. Mladost3030:120

Parovi 4. kola, subota 3. studenoga - u 11 sati: STARR - Mihovljan, Igea Željezničar - MSTC Čakovec, Obrtnička škola-Brod - Podravka, Mladost - Sračinec; u 17 sati: STARR - MSTC Čakovec, Igea Željezničar - Mihovljan, Obrtnička škola-Brod - Sračinec, Mladost - Podravka, Beli Manastir i Vukovar ‘91 su slobodni.
stjepan

PostPostao/la krunoja » 26 lis 2012, 12:13

Pozdrav svima.

Matija, na žalost ne radim u IT-u. Ja sam ''bauštelac'', a o kompjuterima znam koliko je dovoljno da ga mogu upaliti i surfati internetom. Nisam vidio Vašu dvoranu, ali da vidite gdje društvo i ja igramo (u prijateljevoj garaži) vjerujem da bi pomislili kako je Vaša dvorana Saitama arena :lol:

Ako se možemo još malo vratiti na ovosezonsku 1. Ligu Istok, moram priznati da tu ima nekih imena koja su mi nepoznata. Npr. Petar Žuvela (skor 3:3) i Tomislav Biber (skor 5:3)... Koliko pratim hrvatski stolni tenis (nešto intenzivnije zadnjih 5 godina) za njih dvojicu nisam čuo. Pogotovo me iznenandio Biber koji je ''zapaprio'' i već spominjanom Lončaru. Pretpostavljam da je Lončar ipak bolji od Bibera i da je bila riječ o slabijem danu, ali ne bih isključio ni pomalo podcjenjivački odnos prema nepoznatom igraču što pojedincima zna biti boljka. Na žalost i meni osobno.

Zna li netko nešto više o tim dečkima? Od kuda su se pojavili, gdje su bili do sada...? :?:
krunoja

PostPostao/la mcs » 26 lis 2012, 12:55

E pa što se tiče dvorana tu se slažemo, znači ni jedna ni druga nisu nešto, ali bitno da u njima ima puno radosti, sreće i ljubavi prema pingaču.

Evo dozvolite mi da Vam pomalo objasnim Bibera i Žuvelu pošto smo nas troje svi ista generacija '84.

Žuvela Petar - je igrač sa kojim sam igrao dosta mečeva u kategoriji mlađih kadeta, nakon toga gubi mu se svaki trag i u kadetima (zadnje godine) ga opće skoro nema, mislim da se zadnjih par godina aktivno vraća i igra SOKAZ (Zagrebačka liga). Bio čisto solidan spomenutim kategorijama u TOP 10 sigurno.

Krasi ga dobra i kvalitetna postranična serva, ali ono što je pokazao u 1. kolu ove sezone protiv nas, nije bilo dobro, sada čujem od Siniše da igra čisto solidno, pa možete vidjeti da je dobio i Belaja na 1-3 za Sračinec, očito je da je proigrao i može biti neugodan, pitajte me posilje prvog kola na proljeće kada je uzvrat kod nas.

Biber Tomislav - također ima i brata Domagoja, koji su svoje vremeno u kadetskim i juniorskim danima mazali dosta poznatih imena, inače jako dobri dečki, fer i korektni, imam same pohvale. Nakon juniorskih dana, čini mi se, nek me netko ispravi ako griješim, počinju raditi u vojsci i od tamo igaju više rekreativno, par sezona unazad igraju regiju, da bi se ove sezone Tomislav vratio kao igrač 1. HL. Što se tiče rankinga, obojica braće puno puta sudionici TOP-12 turnira.

Krase ga dobri spinovi sa puno rotacije sa jedne i druge strane i borbenost. E sad takvoga ga se ja sjećam, sad da li se tu nešto promijenilo slobodno se može napisat, mada čujem od Frki-a (Franje Flaca) da je protiv MSTC-a odigrao čisto solidno, ali s druge strane vidim da ga je i Igor Tkalec dobio.

Znači i jedan i drugi igrač su školovani igrači, ali su nakon onih famoznih godina, osnovna -> srednja otišla i ostavila pingač sa strane.

Evo nadam se da sam Vam ih uspio malo približiti. Evo i par linkova braće Biber, pa da ih upoznate.

http://www.youtube.com/watch?v=mRHry1ZPEWQ
http://www.youtube.com/watch?v=Qt1HEgkzJNQ
http://www.youtube.com/watch?v=s-7hI5M-h4o

E sad jedna rečenica ovak za kraj malo jača. Mislim da u ovoj ligi se stvarno jako jako slabo trenira, svaka čast iznimkama, ali upravo iz tog razloga se neki mečevi dobijaju neki gube. Prošlo je tek par kola ali prema rezultatima i mečevima mislim da to je tako. Nemojte sad oko toga raditi veliku famu, ovo je samo mišljenje od nekolicine mojih kolega a i moje u krajnjem slučaju, pogotovo se taj trening odnosi na stariju populaciju ali od toga izuzimam Belaja, baš mi pričal Horvatov tata da trenira 2x na dan, pa evo ko voli nek izvoli.
mcs

PostPostao/la krunoja » 26 lis 2012, 13:10

Je, je...bez treninga ništa. Znam po sebi. Čim ne treniram tjedan dana forhendom ne mogu pogoditi mješalicu za beton s pola metra :) a o bekendu da ne pričam... jednom nakon što 2 tjedna nisam trenirao dobio me i bratić od tetke koji inače nema šanse...doduše bio je i propuh u garaži...a i ja sad pišem rekreativne gluposti....ispričavam se...

Nego, Matija, ako sam Vas dobro shvatio Vi ste u radnom odnosu. Ako radite svaki dan kako uspjevate uz posao i trenirati te ostvarivati tako dobre rezultate? Vidim da ste prošle godine dobili i Kojića koji je ipak vrlo dobar igrač koji, koliko sam shvatio, kuca i na vrata reprezentacije. Nije li to paradoks? I jeste li ikada razmišljali što bi bilo da ste se profesionalno odlučili baviti stolnim tenisom? Pretpostavljam da se od stolnog tenisa ne može živjeti kao od nogometa, ali vrhunski svjetski igrači vjerojatno mogu pristojno živjeti od ''našeg'' sporta.
krunoja

PostPostao/la ttp » 26 lis 2012, 13:27

Pozdrav Krunoja, sjetio sam da sam čitao o mečevima prošlogodišnjih superligaša, pa evo da olakšam Matiji pisanje, evo citata... ;)

Prvi mec je odredio i samu putanju meca, Nikola je jednostavno ovaj mec morao dobiti, Zeljko je odigrao standarno, znaci nista posebno, medutim . set je pogodio 3x spin na spin svom snagom bekendom i 1x forehendom kojim dobiva laganica mec i 5. set, cisto zasluzeno s njegove strane. Vidaček Čipin ništa osim malo zabave za našeg klinca i Čipinova rutinska pobjeda. Barić prvi puta u životu dobiva Frane-a, no moram odma napomenuti ovdje činjenicu da je Frane osvojio Reno Vinek i osvojio kvalifikacijski turinir za kvalifikacije za Olimpijadu (bio je prvi u konkurenciji Ivan Juzbašić, Kolarek i Zubac), međutim iskorstio sam jedonstavno pruženo, mada je bilo i ljepih poena ali vidjelo se da Frane ne može izdržati, dobio sam jednostavno na lov + napad, frane je pokušavao blokati no lijevo desno šetnja ga je ubila, tak da se piše ovaj rezultat u moju korist. E sad ostalo i vidite sami po rezultatu ali hoću reći da smo morali dobiti i par (za ZG su igrali Zeljko i Čipin, jedan od lošijih parova s kojima smo igrali, vodili smo u 3. setu jako puno, na kraju legli i sve otišlo dalje na njihovu stranu), oću reći da smo dobili par ja bih igrao sa Zeljkom i s obzirom na to kako sam odigrao sa Kojićem, mislim da sam imao šanse da to dobijem, što bi u krajnjem slučaju značilo poraz od super 4-3, evo žalim zbog toga, mogao sam možda napraviti tricu, ljudi tricu. evo lijep pozdrav. javite dojmove i vidimo se sljedeće subote u ZG-u.
mcs

ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.