1. Otvoreni turnir HSTS-a (Dugo Selo, 01. i 02.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 1. Otvoreni turnir HSTS-a (Dugo Selo, 01. i 02.2012.)

PostPostao/la ttp » 30 kol 2012, 22:03

Ja ne razumijem zašto se ždrijeb ne može ponovno napraviti... pa zašto onda služi rok podnošenja žalbe.
ttp

PostPostao/la stjepan » 30 kol 2012, 22:25

A valjda zato što još ni sad na webu HSTS-a nema rezultata s Paga, a slijedom toga niti novih rang lista ... Zašto je tako, ne znam, nisam provjeravao ^#(^ Niti se kanim više oko toga uzbuđivati. Možda neki drugi put na za to adekvatnom mjestu. Sada je ova tema oko ždrijeba za mene prežvakana, idem stvari gledati s druge strane: dečki će bar imati jače mečeve ... :-*
stjepan

PostPostao/la stjepan » 01 ruj 2012, 18:10

Promjenjivi rezultati naših danas u Dugom Selu.

Kod kadeta Josip Arbanas je nes(p)retno izgubio u četvrtfinalu od Marka Vidačeka (Igea) s 2/3 u setovima, 9:11 u petom setu. Do tada 2 pobjede u grupi i u 1/8 finala bez izgubljenog seta. Šteta zbog propuštene prilike, ali ovaj puta nije bilo sreće, bit će bolje drugi put.

Gavran je uspio kao drugi proći grupu, a poražen je odmah u 1/16 finala od Antonija Goje (Donat) s 1/3 u setovima koji mu se tako revanširao za isti takav poraz na Pagu. Realan plasman Gavrana.

Kod klinaca je odličan bio Juraj Lovrić. Dvije pobjede u grupi i tijesan 2/3 poraz od Nine Hreleca (Igea) koji je bio 3. nositelj ! S 2. mjestom prolazi u glavni turnir, pobjeđuje i u 1/16 finala te gubi u 1/8 finala, odlični rezultati i plasman za malog Juru, bravo ! Dijeli 9. - 16. i osvojit će puno bodova.

Marko Tomas je imao 2 poraza u grupi, a treći igrač čini se nije se ni pojavio, u svakom slučaju Tomas nije prošao skupinu.

Sutra igraju u konkurenciji juniora Arbanas, Jurković, Župan i Vukovarac.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 02 ruj 2012, 13:12

Tomi se javio s odličnim vijestima za juniore. Svi naši dečki prošli grupe. Fićo, Jopa i Bernard kao drugi, a Župan kao winner, dobio Martina Petrovića. Kasnije detalji ovdje i na webu.
stjepan

PostPostao/la ttp » 02 ruj 2012, 17:35

Velike čestitke Županu, dokazao je da uvijek treba igrati, i boriti se, još jedan dokaz da ne igraju imena... Jedina šteta što je lošije odigrao protiv Špalja, a imao je i njega...
Bravo i za sve ostale što su prošli grupu.
Vukovarac je nakon grupe vodio 2:1 i 10:8 te izgubio set, huh, pa je 2:2 i 9:6 vodio, mislim, pa 9:9, uglavnom je dobio ipak na 11. Spasio je jednu protivnikovu meč loptu (mislim). Opet, bravo što nije potonio... već je ipak dobio meč, teškom mukom, ali i to je plus...
Fićo, trening (tehnika), trening (taktika) i trening (koncept-glava) !
Jopa zadnji meč protiv Pucara :-q #-o Nekoć kad su protivnici u ligi slast predali meč Latinoviću, tj. nisu htjeli ni igrati, barem su pošteno rekli ono što misle... a koja je razlika između službene predaje prije meča ili, predaje prije i tijekom meča odnosno samog pukog igranja radi reda... Iako svi imamo svoje loše trenutke, to od jednog, vjerujem, budućeg reprezentativca, nisam očekivao, posebno neshvaćanje da se iz svakog poraza može nešto izvući, a posebno da su iznenađenja moguća, što je puno puta dokazano... Barem smo se svi puno puta uvjerili u to, pa evo i Župi je sada dokaz. A i da nije, barem mu skineš kapu za trud...

Žao mi je što tako moram napisati, ali kako uvijek hvalim, ističem i dobre stvari, čestitam, onda nekad moram i lošije trenutke napisati, iako se to mene ne tiče, ja sam samo došao pogledati i dati podršku svojim Brođanima... a ovo su samo moji dojmovi u pola sata što sam vidio... Tomi +, jako dobro zapažanje, sad samo treba sve zapaženo na treninzima ispraviti... Mogu reći da uglavnom jedna dobra atmosfera vlada... Bravo. A za subotu, neću zabadati nos, samo šteta zbog rezultata... Ima jedno ribičko pravilo, kad uhvatiš šarana na xyz mamac, onda se i dalje drži tog xyz mamca, te taktike. U prijevodu, nadam se da će Tomi ponoviti sljedeći put uspjeh sa Jopom iz Paga.
ttp

PostPostao/la stjepan » 02 ruj 2012, 19:24

Svi su rezultati naših igrača stavljeni na web stranicu. Gledajući pojedinačno, samo iz suhih rezultata i plasmana, mogao bih zaključiti:

* iznad očekivanja - Lovrić (NMK), Župan i Vukovarac (J). Lovrić napravio rezultat karijere na državnim turnirima i osvojit će hrpetinu bodova, dobio bolje rangiranog i tijesno izgubio od 3. nositelja (2/3). Župan winner grupe, skalp protiv Petrovića ima težinu, šteta što odličnu skupinu nije naplatio boljim plasmanom. Vukovarac nakon slabog Paga napravio lijepi iskorak, 2 sigurne pobjede u grupi i pobjeda protiv winnera grupe u 1. kolu, odlično.

* sukladno očekivanju - Gavran (K), Arbanas i Jurković (J). Gavran dobio što je trebao, protiv Petrovića nije mogao, možda je mogao bolje protiv Goje, ali ovaj puta nije išlo. Arbanas dobio što je "morao" u skupini i 1. kolu + odličan otpor starijem Vidačeku, protiv Pucara ipak nije mogao. Jurković isto dobio rutinski za prolaz, ali izgubio protiv 3. (u grupi) i 4. nositelja (1. kolo), možda je mogao biti jači otpor, ali prolaz teško.

* podbacili - Tomas (NMK) i Arbanas (K). Tomas kao podnositelj izgubio oba meča, bez prave prilike, očekivao se prolaz, bit će bolje drugi put. Arbanas kao drugi nositelj ostao bez polufinala i pokala, rezultatski podbačaj definitivno, ali nijanse su odlučivale. Da je izvukao fiks petog seta u četvrtfinalu, možda bi otišao i do kraja. Ovako je to propuštena prilika, no, to je sport, nekad uspiješ, nekad ne ide.

Kakve su bile ostale stvari, borbenost, ponašanje i drugo - znaju sami akteri, kao i njihovi treneri, o tome ćemo u klubu.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 03 ruj 2012, 21:26

Evo i linka na članak o 1. Otvorenim turnirima HSTS-a objavljenog na web stranici HSTS-a.

Klara Cakol dvostruka pobjednica (web stranica HSTS-a, 03.09.2012.): http://www.hsts.hr/Vijesti/klara-cakol- ... dnica.html

Nažalost, ovoga puta nema imena naših dečki među osvajačima odličja, bit će bolje drugi put.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 05 ruj 2012, 09:53

Konačno su na web stranici HSTS-a objavljeni i službeni rezultati do sada odigranih turnira, a da nam ostanu u arhivi, dajem link na rezultate 1. Otvorenih turnira HSTS-a.

1. Otvoreni turnir HSTS-a - Trofej RENO VINEK, Dugo Selo, 01. i 02.09.2012. (REZULTATI): http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/0 ... ovinek.pdf
stjepan

Prethodna

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.