20. Memorijal ANTUN TOVA STIPANČIĆ (Zagreb, 16.-18.11.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 20. Memorijal ANTUN TOVA STIPANČIĆ (Zagreb, 16.-18.11.20

PostPostao/la ttp » 18 stu 2012, 15:39

Ma ja sam često samokritičan tako da nisam relevantan, ponekad sam nerealan, a i skoro nikad zadovoljan jer kao uvijek može bolje haha. Opet, kad bolje razmislim, uz broj treninga, ovo je odličan rezultat. Normalno je da malo preostaje žala, "ljutnje" jer glava nije bila "unutra", svi tražimo neka svoja "opravdanja", razloge poraza kako bi sljedeći put bili bolji... Ponajviše mi samo smeta način na koji sam izgubio. Borbenost je tu, ali protiv ovakvog protivnika, za osvojiti dva,tri seta treba glava biti prisutna. Za meč, dosta teško. Moralo se više stvari posložiti. No set sam "zaslužio", bilo je 5 neiskorištenih set lopti, ali tu sam sam kriv. Ipak je to Pucar, i u konačnici kvalitet prevladava. Barić je izgubio 4:0 od Pucara, ali sva 4 seta u fiksu. To je ono, što bi bilo... Sve u svemu, što se mene tiče. Ako zanemarim zadnji meč, dajem si ocjenu 9/10, sve zbog reketa :), talašike...

Damir, prvi u grupi, nespretno i nesretno gubi nakon grupe od Majstorovića Marka 4:3, sedmi set na 9. Mislim da je Damir vodio 3:2.

Tomi, može i bolje, ali čuva se za ligu...

Frane, drugi u grupi, u četvrtfinalu je izgubio od Slovenca koji je bio u mojoj grupi. Moglo je i bolje, ali eto, okrene se, nije lako uvijek biti 100 % "in".

Marin, a nije ga baš ždrijeb pomazio, ali svejedno je pružio izvrstan otpor (4:3) osvajaču turnira, Zeljku Filipu.

Adam, dobio je zabranu da dijeli savjete svojim igračima kako igrati protiv mene, tako da sam ja dobro prošao... =p~
ttp

PostPostao/la mcs » 18 stu 2012, 20:23

Pozdrav ljudi,

evo čestitke Dariu i Franu na četvrtfinalu. Što se mojeg gledišta tiče ovo treba čim prije zaboraviti, kak se krene tak se i odigra, neću tražiti nikakve izlike odigrao sam kako sam odigrao da sam ljut sam na sebe jesam pomalo, Dario je već opisao sam rezultat. Čestitam i Damiru na pobjedi u grupi ja nisam bio niti blizu svoje igre i Damir je to znao iskoristiti te me dobio. A meč protiv Pucara majko moja mila, 4 seta na razliku ili 3 seta na -9 i 4 12-10 za Pucara, ali tolko sreće u zadnjim lopticama nisam vidio, vratim jednu svinju iz bekend kuta ovaj povuče u drugu stranu i padne na rub stola, ma mislim neću se izvlačiti na sreću jer dečko stvarno ima treninga kolko ja imam sati provednih na poslu, ali dobro uvijek sam znao stisnuti kad je trebalo pa evo i ovaj put, 4-0 nije relan rezultat ali što se tu može ja vam velim da je isto tako moglo biti i 4-0 za mene, pa bi Dario i ja igrali za polufinale, ovako ostaje malo gorkast okus, ali treba i ovaj "starac" ponovno izvuć pokuke. Evo lijep pozdrav svima, ovaj tjedan 3 treninga mi ne ginu...
mcs

PostPostao/la Mata » 19 stu 2012, 11:36

Šteta da nije došlo do meča Barić-Dabić ... :-??

Na jubilarnom, 20. po redu Memorijalu Antun Tova Stipančić, nastupilo je preko 400 natjecatelja iz osam zemalja. Najuspješnija igračica turnira bila je igračica Dr.Časla Lea Rakovac koja je osvojila je juniorski i seniorski naslov. Rakovac je u finalu juniorskog dijela turnira bila bolja od Mladostašice Mateje Jeger s 4:1 u setovima, dok je istim rezultatom u finalu seniorskog dijela natjecanja nadvisila Ivanu Malobabić iz dugoreškog Aquaestila.

Kod juniorki treće mjesto su podijelile Emina Hadžiahmetović iz sarajevskog Spina 2012 i Ana Švarc (Dr.Časl) dok je kod seniorki Hadžiahmetović treće mjesto podijelila s Mirelom Đurak (HASTK Mladost Iskon). U konkurenciji seniora slavio je igrač GSTK Zagreba Filip Zeljko koji je u finalu bio bolji od klupskog kolege Filipa Čipina s 4:1 u setovima. Treće mjesto su podijelili Tomislav Pucar (GSTK Zagreb) i Gregor Zafoštnik iz slovenskog Maribora. Kod juniora najbolji je bio Tomislav Pucar koji je u finalu bio bolji od Filipa Zeljka s 4:2 u setovima. Pucar je u poluzavršnici nadvisio Vedrana Bakača iz Splita s 4:1 u setovima, dok je u drugom polufinalu Zeljko bio bolji od Ivana Jardasa s 4:2 u setovima. U konkurenciji kadeta slavio je član Obrtničke škole iz Slavonskog Broda Josip Arbanas koji je u finalu s 3:1 nadvisio Jaku Stroschaka iz PPK Rakeka. Arbanas je u polufinalu bio bolji od Luke Norčića (Kema) dok je Stroschak „izlovio“ Velikogoričanna Martina Petrovića s 3:2 u setovima. Kod kadetkinja slavila je Hrastničanka Tamara Pavčnik koje je u finalu bila bolja od Osječanke Justine Mihaljević s 3:0 u setovima. Glavninu posla Pavčnik je obavila u poluzavršnici kada je s 3:2 nadvisila Mateju Omblu, dok je Mihaljević bila bolja od Gaje Paradiž (Muta) s 3:1 u setovima. U konkurenciji mlađih kadeta slavio je Luka Mihailović iz Banja Luke, koji je u finalu s 3:0 u setovima pobijedio Zadranina Filipa Miljatovića. Treće mjesto su podijelili Mario Banek iz osječkog Vodovoda i član Zaboka Karlo Franjčec. U konkurenciji mlađih kadetkinja slavila je Dugoselka Ana Murat koja je u finalu bez većih problema nadvisila Aleksandru Vovk iz Logateca. Vovk je u polufinalu s 3:1 bila bolja od Eme Marn, dok je Murat istim rezultatom nadvisila Leonu Šantek iz Ljubeščice.
Mata

PostPostao/la stjepan » 19 stu 2012, 13:34

Hvala Mata za copy/paste, a evo i linka na originalni članak s weba HSTS-a.

Lea Rakovac dvostruka pobjednica jubilarnog Tove (web stranica HSTS-a, 19.11.2012.): http://www.hsts.hr/Vijesti/rakovac-dvos ... -tove.html
stjepan

PostPostao/la stjepan » 22 stu 2012, 20:47

Na web stranici HSTS-a objavljeni su i svi službeni rezultati s 20. Tovinog memorijala, dolje je link na iste.

20. Memorijal ANTUN TOVA STIPANČIĆ, Zagreb, 16.-18.11.2012. (REZULTATI):
http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/0 ... 20tova.pdf
stjepan

PostPostao/la ttp » 23 stu 2012, 00:42

Jedini cilj koji od rankinga je nastupiti na što više turnira, a sporedni razlog je da eto dobijem lakšu grupu pa da se samim time više i na igram jer onda imam veće šanse za lakši prolazak grupe. Osobno za seniore ne dajem neki značaj jel sam 35 i ili 15... Radovao sam se izlasku rang liste kako bih se pokušao ugurati na što više turnira, bit će masters, top 8, pa ako bude odustanaka, htio bih uskočiti, ali kad sam vidio te sitne bodove što sam dobio za Tovu, teško će se biti "ugurati", jedino ostaje ponavljati dobre (iznadprosječne) rezultate... hah
ttp

PostPostao/la ttp » 23 stu 2012, 00:44

Pod ovo "sitne", slabo se razumijem u bodovanje, i branjenje bodova, tako da napamet govorim da je "sitno"....
ttp

Prethodna

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.