Velike čestitke Županu, dokazao je da uvijek treba igrati, i boriti se, još jedan dokaz da ne igraju imena... Jedina šteta što je lošije odigrao protiv Špalja, a imao je i njega...
Bravo i za sve ostale što su prošli grupu.
Vukovarac je nakon grupe vodio 2:1 i 10:8 te izgubio set, huh, pa je 2:2 i 9:6 vodio, mislim, pa 9:9, uglavnom je dobio ipak na 11. Spasio je jednu protivnikovu meč loptu (mislim). Opet, bravo što nije potonio... već je ipak dobio meč, teškom mukom, ali i to je plus...
Fićo, trening (tehnika), trening (taktika) i trening (koncept-glava) !
Jopa zadnji meč protiv Pucara

Nekoć kad su protivnici u ligi slast predali meč Latinoviću, tj. nisu htjeli ni igrati, barem su pošteno rekli ono što misle... a koja je razlika između službene predaje prije meča ili, predaje prije i tijekom meča odnosno samog pukog igranja radi reda... Iako svi imamo svoje loše trenutke, to od jednog, vjerujem, budućeg reprezentativca, nisam očekivao, posebno neshvaćanje da se iz svakog poraza može nešto izvući, a posebno da su iznenađenja moguća, što je puno puta dokazano... Barem smo se svi puno puta uvjerili u to, pa evo i Župi je sada dokaz. A i da nije, barem mu skineš kapu za trud...
Žao mi je što tako moram napisati, ali kako uvijek hvalim, ističem i dobre stvari, čestitam, onda nekad moram i lošije trenutke napisati, iako se to mene ne tiče, ja sam samo došao pogledati i dati podršku svojim Brođanima... a ovo su samo moji dojmovi u pola sata što sam vidio... Tomi +, jako dobro zapažanje, sad samo treba sve zapaženo na treninzima ispraviti... Mogu reći da uglavnom jedna dobra atmosfera vlada... Bravo. A za subotu, neću zabadati nos, samo šteta zbog rezultata... Ima jedno ribičko pravilo, kad uhvatiš šarana na xyz mamac, onda se i dalje drži tog xyz mamca, te taktike. U prijevodu, nadam se da će Tomi ponoviti sljedeći put uspjeh sa Jopom iz Paga.