2. kolo (18.10.2014.)

Moderator/ica: stjepan

2. kolo (18.10.2014.)

PostPostao/la stjepan » 13 lis 2014, 22:57

U subotu (18.10.2014.) igra se 2. kolo Superlige, a parovi su slijedeći:

2. kolo:

11,00 LIBERTAS MARINCOLOR - VODOVOD
11,00 PULA - PODRAVKA
11,00 DONAT - GSTK ZAGREB
11,00 SPLIT - IGEA ŽELJEZNIČAR

18,00 LIBERTAS MARINCOLOR - KUTINA
18,00 PULA - DR. ČASL
18,00 DONAT - IGEA ŽELJEZNIČAR
18,00 SPLIT - GSTK ZAGREB

Iako nisam baš ekspert za ovu ligu, čini mi se da su parovi takvi da su rezultati prilično izgledni. Libertas bi trebao lako do pobjeda protiv Vodovoda i Kutine, a Pula, Donat i Split bi trebali ostvariti po pobjedu i poraz. GSTK bi trebao dobiti obje u gostima (Donata i Splita), dok će Igea vjerojatno izgubiti obje kod istih protivnika. Pula će dobiti Podravku, ali protiv Časla nema šanse. Nadam se da se nitko neće uvrijediti na moje prognoze jer one su ipak "papirnate", za stolom se ipak sve odlučuje, a ne na forumu. :)

Očekuju su i komentari i prognoze boljih poznavalaca ... :-c
stjepan

Re: 2. kolo (18.10.2014.)

PostPostao/la gazi » 15 lis 2014, 09:22

da prognoziramo i superligu :D

LIBERTAS- VODOVOD 1

PULA- PODRAVKA 1

DONAT- ZAGREB 2

SPLIT- IGEA 1

LIBERTAS- KUTINA 1

PULA- ČASL 2

DONAT- IGEA 1

SPLIT- ZAGREB 2

mislim da ce najvece borbe bit izmedju pule i podravke, i cak u mecu split- zagreb.
u prvom mecu vidim sansu podravke, nisu toliko losija ekipa od pule, samac standardno
neugodan, tu je i marakovic i loncar.moglo bi bit napeto.
isto vidim sansu splita, ako bi dobili 2 na arbanasu, s time da pogode postavu i maknu redjepa od arbanasa, a da redjep dobije ili zeljka ili pucara i bilo bi napeto.mislim da nije nemoguce.
virtus,non copia vincit!
gazi

PostPostao/la gazi » 19 lis 2014, 10:49

mcs vrijedno skuplja pobjede, no njegova ekipa ipak
preslaba za ovaj rang natjecanja. slazem se da su to dobri decki, perspektivni,
al neiskusni i ipak im treba jos koja godina da stasaju.

podravka dobila pulu, mislio sam da se to moze dogodit, a i split je pritisnuo zagreb!
po meni nisu ok postavili, mora ređep bit na A, iako su i u paru vodili 2-0 u setovima!

cekam mcs-a! :)
virtus,non copia vincit!
gazi

PostPostao/la stjepan » 20 lis 2014, 13:25

gazi, odličan si prognozer, sve si pogodio osim Pula - Podravka, ali to si i najavio kao mogućnost pobjede Podravke što se i dogodilo kao i moguću gužvu u meču Splita i GSTK-a koji je ipak otišao na stranu GSTK-a, svaka čast !

Zapravo sam i sam pogodio sve osim meča u Puli, tamo treba čestitati Lončaru koji je odigrao odlično i napravio "tricu".
stjepan

PostPostao/la mcs » 21 lis 2014, 09:53

Pozdrav ljudi,

evo nas s puta, jučer bio u Velikoj Gorici pa nisam stigao ništa napisat, ali evo me sada. Protiv Splita je bio dobar meč ne zato što sam ja dobio dvicu nego je bio baš dobar, Ređep je odličan igrač za ovaj rang natjecanja i to je potvrdio i protiv GSTK-a, ali mislim da će padati kako vrijeme odmiče. Značajno je reći isto da je Lončar napravio tricu protiv Pule, isto tako Knez i Čiči su starosjedioci u Zadru. Magla, Jalža, Maraković, Kolarek, Mamut, Stankovski, Zubčić, Japec, Barić su svi redom igrali dok su bili mlađi u mlađim kategorijama (Japec, Barić su generacija '84) tak da kad se pogleda prosjek ili ima izuzetno starijih igrača, velika većina između 25-30 godina i najmanje mlađih igrača (GSTK, Split,IGEA) e sad nek svako gleda kak to hoće ali u ovoj ligi je jako bitno iskustvo, no to je misao koju sam htio podjelit ovak iz glave i jako je interesanto to pogledati.

Za naše mečeve u 2. kolu nema što filozifirati sve se vidi iz zapisnika, lijepo je to skupljati pobjede a druga strana medalje je da sam ja tu kao mentor dečkima i sad reći da oni mogu ove sezone nešto više stvarno nebi bilo fer, ja imam već godine igranja u 1 ligi ili sad superligi od Mihovljana, Šenkovca, Koprivnice pa do Varaždina tak da oni mogu teško parirati starijim liscima, ali da treba trenirati i puno učiti to svakako, ne postaje se dobar igrač ili superligaški igrač preko noći to znaju svi koji su se iole ozbiljnije bavili ovim našim prekrasnim sportom.

Što se tiče prognozore i prognozera, ja moram se osloniti na svog imenjaka iz najave i jednostavno ga citirati (op.a. Mata Lp i tebi)

http://www.stk-osb.hr/forum/viewtopic.php?f=50&t=2278#p15972
ali osobno mi se ova liga baš i ne sviđa. Skoro svake godine se sve zna.

Tu se još jednom po ko zna koji put moram složiti sa imenjakom. Mata, hoćemo nas dva na piće konačno da porazgovaramo kao ljudi, nažalost zadnji put nismo stigli, više smo mirili ljude nakon meča u Brodu?!

Za kraj u veselom tonu od Mate još jedna:
Prognoza….hrvatski košarkaši neće igrati u finalu SP u košarci.

Evo ovu si pogodil... :ymapplause:

Za Gazia, odličan potpis {virtus,non copia vincit!} na postovima, jako mi se sviđa...
mcs

Natrag na Sezona 2014./2015.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.