4. kolo (08.11.2014.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 4. kolo (08.11.2014.)

PostPostao/la mcs » 24 stu 2014, 14:55

Mata, Mata, Mata.

E, pa ovo sad već postaje klasik. Znači i Zang Jike-a je pogodio naš minuli derbi, jel mislis da je reagirao nakon video priloga sa SBTV ili snimke meča?! :ymparty:

U svakom slučaju epilog toga može se pročitati (kome se neda: ostao bez nagradnog fonda).

http://www.telegraph.co.uk/sport/11192205/Table-tennis-prize-idiot-Zhang-Jike-loses-30k-with-this-celebration.html

POUKA DANA: Djeco to ne radite kod kuće a niti vani ....
mcs

PostPostao/la gazi » 25 stu 2014, 09:07

cestitke mcs-u i igea-i na pobjedi protiv kutine!zakomplicirali su borbu za opstanak, tj vratili se u zivot!
nakon pobjede nad podravkom, ovo su morali dobit, tim vise sto kutina treceg nema.uglavnom, mcs nemoj se ljutit, ja kuzim da vi trenirate i borite se i protiv svakog vidite svoju sansu. ovo sto vam ja prognoziram ispadanje i poraze, to je samo moje misljenje. i kad pogledam tablicu iza vas je donat koji vas je dobio 4-0 i pobjedu vise ima vodovod koji vas je isto dobio 4-0..podravka je dobila taj donat..tako da me je jasno i normalno da vidite priliku protiv svakog i da se borite. vidit cemo kako ce zavrsit zadnja dva kola..
virtus,non copia vincit!
gazi

PostPostao/la mcs » 25 stu 2014, 09:29

Pozdrav,

nema nikakve ljutnje s moje strane. Ja pretpostavljam, a može biti da sam i u krivo da se referiraš na moju rečenicu: "ne komentiram prognoze niti me ne interesiraju", točno sam napisao to što i mislim, ja ne ulazim u meč sa pretpostavkama jer mislim da je to jedini ispravni put protiv jačih ili slabijih protivnika, za mene je to sve isto. E sad da smo najslabiji u ligi po kadru jesmo uz Kutinu koja ima 3. slabijeg igrača. Neću sad biti pametnjaković i govoriti da sam procijenio da će biti gusto za opstanak između više ekipa, nije to bilo bez veze, mislim da solidno poznajem sve igrače u ligi i to sa igračke i psihičke strane, što je kao što i sami znamo jako bitno u stolnom tenisu, zato ću samo reći da ćemo se boriti i sljedeću utakmicu, i to je to.
mcs

Prethodna

Natrag na Sezona 2014./2015.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.