Pogodio ja rezultat, ali ne i tip
GRANIČAR - OŠB 4:11:0 Kraljević Božidar - Gavran Antonio
3/12:0 Biber Tomislav - Dabić Dario
3/22:1 Jurinić Matej - Klaić Tomislav
0/33:1 Kraljević/Biber - Klaić/Dabić
3/24:1 Kraljević Božidar - Dabić Dario
3/0Zaslužena i pomalo neočekivano visoka pobjeda Graničara. Kada se rezultat lomio, oba meča u 5 setova su otišla na stranu Graničara, a čini se presudnim pobjeda Graničara u paru.
Na otvorenju je Božo prilično teško dobio Gavrana koji je debitirao u 1. HL - istok i odigrao vrlo dobro. Prva 2 seta Božo dobija u fiksevima nakon što bi mu Gavran stizao vodstva od 9:5 u prvom i 8:4 u drugom setu u kojemu čak Gavran ima i set lopticu. Nakon 2/0 za Božu, Gavro dobija treći u kojemu nakon 0:4 dolazi na 10:4 i koristi mislim tek petu set lopticu. Gavro je poveo i 4:2 u 4. setu, ali ipak Božo dobija na iskustvo.
Biber - Dabić dramatično do kraja, Biber je vodio 2/1 u setovima i imao 9:5 u četvrtom, Dario to izvlači, ali ne uspijeva napraviti potpuni preokret i gobi sa 2/3.
Klaić rutinski dobija Jurinića da bi u igri parova meč otišao do 5. seta uz velike oscilacije u igri oba para. Tako je OŠB u 2. setu imala vodstvo od 9:2 i 10:4 da bi Graničar došao na 10:10, ali ipak OŠB dobija sa 12:10. Potpuno istu situaciju u idućem setu ima Graničar (9:2 i 10:4), OŠB stiže vrlo blizu (na 8 ili 9 mislim), ali ipak dobija Graničar. Peti set odlazi na stranu Graničara sa 11:9. Nakon 3/1 za Graničar bilo je jasno da su na milimetar do prve pobjede nad OŠB u 1. HL, a taj milimetar prelazi Božo koji lako pobjeđuje Darija za konačnih 4:1.