mislim da sam lakse trebao dobiti Pucara nego Mamuta, ali vidjet cete pa prosudite sami
Bok mcs. Pogledao sam mec sa Pucarom. Prosle godine sam gledao na zagi pingu Pucara protiv nekog stranca (defanzivca), i u tom mecu Pucar je izgubio, vidjelo se da ne zna na obranu. Prije tvog meca sa Pucarom, kladio bih se na tebe, ulozio bih cak 100 kn. No, kada sam vidio prva dva seta, tu nije bilo sanse za setom. Cista dva seta na strani Pucara. Jedino moze ti biti zao za treci set. Nemoj zamjeriti, ali mislim da mozes igrati puno bolji stolni tenis. Ovo nije dovoljno. Velika je razlika izmedu super lige i prve lige. Vidio sam kako si par puta odservirao dugu servu gdje poslije toga slijedi bomba...?! Superligasi su u punom intenzitetu treninga, tu se preuzima snazno spin na spin... Iako si odradio par vrhunskih napadackih poena, to nije bilo dovoljno. Cim si obranu malo "stisao", dao jaci rez, jacine, dobio si poen... Mislim da nekad previse forsiras napad, i obicno izgubis poene kada protivnik povuce prvi jak spin. No, kada bi recimo uspio vratiti dva, tri spina zaredom, gdje jednom jako zarezes, drugi put flah vratis, mislim da bi onda bio za 20 % jaci igrac... To je moj dojam, i iskreni savjet... Znas vise o stolnom tenisu od mene, pa mi je malo glupo sad nesto pisati... No, kako god, sretno dalje

Sve druge mažu "metlom". Dobro, ta dva boda su bila protiv klinaca, ali statistika je takva, hehe ...