3. kolo (20.10.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 3. kolo (20.10.2012.)

PostPostao/la krunoja » 22 lis 2012, 12:00

Vidim da se Lončar opet provukao protiv Barića (po tko zna koji puta). Taj dečko stvarno ima više sreće nego znanja (stolnoteniskog).
krunoja

PostPostao/la stjepan » 22 lis 2012, 13:01

Pozdrav novom članu Foruma STK OŠB imena "krunoja" i dobrodošlica na naš forum. :ymhug:

Ne znam genezu mečeva Lončara i Barića odnosno njihov međusobni omjer, ali sudeći prema Matijinom opisu meča, vidi se da je 3. set bio presudan. Prema zapisniku s HSTS-a, osim tog seta, Lončar je ostala dva dobio na 7 i 4 pa je njegova pobjeda vjerojatno zaslužena. Sad što se čovjek zna izvući iz teške situacije njegov je plus, a što bi bilo da je ključni set otišao na stranu Barića nikad nećemo znati. To je stolni tenis. Jedino se ne bih baš složio da Lončar ima više sreće nego stolnoteniskog znanja, dapače, iako i on i Podravka manje-više redovito peglaju igrače i ekipu OŠB, vrlo ga cijenim kao kvalitetnog igrača i sportaša, ali i kao čovjeka.

Inače, prema najavama, ovo je zaista bilo uzbudljivo kolo. Od 8 utakmica, čak se njih 5 igralo do kraja, do sedmog meča i svih 5 puta su dobili gosti ! Dobitnici kola su Igea i Beli Manastir koji su obje svoje gostujuće pobjede ostvarili baš 4:3 rezultatima. Tragičar je ekipa Sračinca sa dva domaća 3:4 poraza. Bilo je i zanimljivih pojedinačnih rezultata, a pojedinačni je tragičar kola Damir Belaj koji je ispustio donijeti pobjedu svojoj ekipi protiv Starra. Sračinec je imao 3:1 nakon parova, a Belaj je protiv Žuvele imao 2:0 u setovima da bi slijedeća 3 seta Belaj gubio u fiksu. Do kraja Sračinec u preostala 2 meča ne osvaja niti seta i umjesto 4:1 završi 3:4, uff, treba to podnijeti. Sračinec je umalo dobio Igeu u meču u kojemu je Belaj dobio Barića, ali prethodno izgubio 2/3 od Horvata, također u fiksu petog seta, jbg. takav dan. Mogli su imati 2 pobjede, a ne 2 poraza u subotu.
stjepan

PostPostao/la mcs » 22 lis 2012, 13:57

Pozdrav Krunoja,

evo bas sam napisao cijeli post vezan na tematiku Barić Lončar, na kraju odustao i obrisao sve, ipak ću to sa Stjepanom a nadam se i novim kolegom u razgovoru obrazložit. Bit svega da je u subotu pobjedio TIM a ne pojedinac i da Igea ide iz utakmice u utakmicu. Prvo poluvrijeme smo dobili protiv velikog rivala ali liga je izjednačena i svaki meč treba ući 100%, neko mi je u subotu rekao da će IGEA biti sigurna prva jer pokrivena na svim pozicijama pa evo i ja se nadam da to bude tako, ali za to treba još puno trenirat i svaki poen odigrat koncentrirano i dobro kao što smo to i napravili u subotu, ali napomijem ovo je velika pobjeda i od toga ne treba bježat ali sezona je duga, liga izjednačena i samo sa maksimalnim zalaganjem trebamo izboriti svaku pobjedu kao što je bila ova u Koprivnici. Čestitam još jednom dečkima i ekipi navijača iz Varaždina koja je bila glasnija od cijele dvorane i podigla atmosferu kad sam gubili, sve vratili i izvojevali pobjedu.
mcs

PostPostao/la stjepan » 22 lis 2012, 14:10

Šteta, nisi morao brisati, nije to ništa posebno, iako sam ja uspio pročitati i zaključiti da je bilo pomalo i napeto s nekakvim pikanterijama. No, dobro, "ne bih se štel mešati" u vaše odnose u vašoj Regiji kad ionako ne poznajem situaciju i te odnose. Htio sam samo reći da mi iz OŠB s Podravkašima nemamo baš nikakvih loših iskustava, uvijek smo bili lijepo dočekani i ugošćeni i uvijek je sve proticalo OK bez nekih posebnih tenzija osim onih natjecateljskih adrenalinskih ...
stjepan

PostPostao/la mcs » 22 lis 2012, 14:25

Možda Stjepane, možda. Jer misle da Vas lako mogu dobiti, pa nije problem ni Jurašić ni Samac, hvala Bogu za te dečke ja imam samo riječi hvale, ali nekakva "barem" sportska ako već ne kućna kultura mora postojati jel tak?! E sad ja tu drobim o svemu i svačemu kad nemam to ništa niti dokumentirano ali evo mogu se priupitati ljudi recimo koji su bili tamo, ali svaki put su te tenzije tamo takve. Međutim tri boda sa teškog gostovanja su u đepu i to je to. ostat ćemo na tome a ovome me podsjetite kad se vidimo ili još bolje nemojte me prisjećati,idem se dalje veselit jer me pobjeda još drži.
mcs

PostPostao/la stjepan » 22 lis 2012, 17:48

Ma te nekakve ružne stvari treba zaboraviti i ostaviti u drugom planu. I sam sam znao imati polemike preko foruma sa ljudima koji u biti nisu vrijedni mojih živaca i vremena, ali to je tako - ima nas svakakvih. Treba gledati sport i njegove pozitivne vrijednosti, treba se zalagati i pomagati toj našoj djeci u napredovanju, omogućiti im igranje turnira i liga kako bi dostigli što viši nivo itd. Nažalost, u sportu ima dosta ljudi koji su tu iz vlastitih interesa, no, neću više, nije tema ...
stjepan

PostPostao/la krunoja » 23 lis 2012, 13:19

Meni se sve nekako čini da će Podravka i ove godine biti druga... Ipak će teško do naslova i Superlige uz ovako raspoložene i motivirane dečke iz IGEA-e koji dišu kao jedan, a predvođeni su iskusnim Barićem. Ako se dobro sjećam proteklih sezona, Matija je uvijek bio među najboljim igračima Lige i prevaga za klub za koji nastupa, pa mi i ova sezona tako nekako ''miriše''. A i, budimo realni, šteta je da Matija uz takav potencijal igra samo 1. Ligu.
Sumnjam da Lončar, koji je u drugoj polovici 30-ih i nije više u naponu snage, može povući Podravku i napokon zasjesti na vrh tablice.
Ali, bumo videli...sezona je još duga.
krunoja

PostPostao/la mcs » 23 lis 2012, 14:26

Pozdrav još jednom,

ponajprije zahvljujem se na ohrabrujućim i lijepim rječima za ekipu u kojoj igram i mene samog. Lijepo ste me ishvalili i proslavili na forumu... :)

Sve što ste napisali za dečke iz IGEE stoji, dečki se bore, skaču i pošteno ginu za svaki poen, pa se im/nama to vratilo u prošlom meču. Evo moram reći da mi je drago što su dečki pokazali ove sezone (mada ja to znam i od prije) što znaju i mogu, a vjerujte mi na riječ da će on imati još što šta za reći, mogu jedino žaliti da Martin nije bio prošle sezone kod nas nego je bio u klubu kod Ređepa, što je bilo dobro za njega u jednom smjeru ako gledamo ali u drugom mogao nam je pomoći u superligi na poziciji trećeg i možda bi sad bio na drugom podforumu, ali to još uvijek spada u rubriku što bi bilo kad bi bilo.

Martin je po meni trebao dobiti i toliko već spomenutog Lončara, meč je bio li la do trenutka kad je Martin zahvatio rub stola sa noktom i bio na taj način ozljeđen te nije mogao pružiti maksimum, a Lončaru je već gorjelo u 4. setu jer je vodio Martin do tog trenutka.

Horvat je morao i trebao dobiti Samca po prikazanoj igri u prva 3 seta, sad bi već manje više sve bilo gotovo jer bi mi trebali doma dobiti dvije partije, što opet s moje strane je puno bolje jer ćemo se sad doma boriti s njima za prvo mjesto i morati dati 120% da ih opet dobijemo. Sjećam se da sam jednom igrao na turniru (neki TOP 12) i dobio favorite pa mi je trebalo za prolaz xyz poena, na kraju sam legao 3-0 u tom meču i nisam skupio xyz poena i ostao bez polufinala cini mi se. Tak da nema više tih kalkulacija, treba pobijediti i zdravo.

Vaša konstatacija za mene da igram ponovno superligu stoji, ja osjećam i znam da mogu odigrati još sezona u najvišem rangu i to zahtijevam i od sebe, ali za početak treba dobiti meč/utakmice koje su pred nama, počevši odma od sljedećeg kola. Što se tiče prošle godine superlige moram priznati da mi je trebala polusezona da se malo priviknem ponovno na loptice i samu igru u superligi, no zato sam u drugom dijelu odigrao briljantno i imao stvarno velikih pobjeda koje su mi dale puno samopouzdanja za dalje i da još više želim ponovno igrati u superligi jer imam osjecaj da moramo pokušati ostati jedne sezone u najvišem rangu a ne da cijelo vrijeme idemo gore dole, kao što je to bilo u mojim ranijim klubovima za koje sam igrao a skoro uvijek došao iz 2 lige, znači liga je bila izborena što je pošteno.

Lončar je odličan igrač, veliki borac ali vrijeme ga gazi polako i to bi svi mi mlađi, jel sam ja još mlad sa 28? trebali iskoristiti, evo vidite ja nisam, ali zato sam kriv potpuno sam.

Sezona je još duga.... Bome to je istina, tek je prvi derbi za nama, a za Igeu mora ući pod kožu da svaki meč igra kao da je Podravka i moramo biti nabrušeni i protiv svih osim možda klinaca iz Petrinje budimo realni.

Evo još jednom hvala na lijepom mišljenju kojeg imate o meni i nadam se da ćemo se već negdje i vidjeti na utakmicama.... :)
mcs

PostPostao/la ttp » 23 lis 2012, 16:46

Po meni, nije mi IGEA baš neka ekipa za Super ligu. Borili bi se za opstanak, ali vrlo teško ostvarili jer prošle godine Samac, Mileusnić i Barić su ispali, kako onda očekivati od ove mlade ekipe... Dakako, to stoji sve kad bi se gledalo tko je koliko trenirao, s obzirom da to ne znam, onda je teško uopće išta prognozirati. Svakako, s obzirom na okolnosti Podravke, a i prokockanu šansu OŠB-a da pobijedi IGEU bez Barića, vrlo je vjerojatno da će IGEA posve zasluženo ući u Super ligu...
ttp

PostPostao/la mcs » 24 lis 2012, 08:03

Bok Dario,

Slažem se sa tobom da bi se IGEA borila ponovno za opstanak u tom istom sastavu kao što sada igramo 2 ligu. Naime hoću reću da mi trebamo prvo izboriti 1. ligu ove godine, daleko je to sve još od gotovog. Da napravili smo dobru stvar sa ovim pobjedama ali tek smo napravili jedan korak prema 1 ligi ima tu još jako puno za igrat, ali da su velike pobjede to sigurno jesu, ne treba zaboraviti da je tek proslo jako malo, a pošto je ovo mlada ekipa treba biti oprezan, ali ja vjerujem i nadam se da ćemo uspjeti izboriti superligu i vratiti se nakon godine dana. Samo još sekunda da se osvrnem na prošlu sezonu, sastav koji spominješ igrao je samo prvi dio sezone, zbog xyz razloga, s obzirom na moj skor u 2. dijelu sezone ja mislim da bi mi debelo ostali da je bio neki kvalitetan treći igrač, ovak smo igrali sa klincom i kretali sa 0-2, jel se slazes? Lijep pozdrav.
mcs

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2012./2013.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.