Evo i moj kratak osvrt na turnir, odmah primjećujem da nema super zvučnih imena poput Tošića, braće Juzbašić, Zenga iz Časla, Kolareka, no to ne znači da nije tunir zanimljiv, jučer mi baš žena veli da je njima dosta igrati već više sa nama pa da zato ne igraju (čitaj jer su prejaki), a ja joj velim kak to da su prejaki kad sam sa svakim od tih imao dobrih mečeva, no dobro. Turnir će nam poslužiti kao super priprema za sljedeći vikend i gostovanje u Manastiru i Vukovaru, da malo još istešemo formu i vidimo di jesmo u ovom rangu kada ne igraju tzv. prvi favoriti.
Evo jedno ime mi je ipak iskočilo i svakako je vrijedno respekta, moj dobar prijatelj Zafoštnik Grega. Grega i ja smo trenirali nekad dosta jer je Mihovljan i Ptuj su bili više nego prijateljski klubovi, mi smo odlazili k njima i oni dolazili k nama, nemojte se brinut, ja sam onda bio klinac i dobio šansu da treniram sa njima dok su pokraj mene stajali tada veliki (Jurinec Sanela ,Jurinec Rino, itd itd.) e sad Grega igra 1. slovensku ligu i dosta su uspješni tamo, nisam ga vidio dugi niz godina možda 10-ak čak ili više pa će mi biti drago ga ponovno vidjeti i porpičati s njim. Inače super dečko i igrač i imam samo riječi hvale za njega.
Što se tiče moje grupe sve se tu zna, Bogdanović je igrao puno mečeva sa mnom, zadnji baš na prošlogodišnjem turniru Stipančića. Kovačevića iz Duge Rese sam dobio na turniru u Ogulinu prošle godine, a ovog dečka DRAŠKOVIĆ Marka iskreno ne znam, ali vidim da je junior. Prvenstveno se koncentriram na svoju igru i na trening pa uz borbu ko i uvijek se nadamo što dalje doći.
Što se ostalih grupa tiče manje više su ujednačene:
1. Favorit Miho
2. Favorit Fićo (uh volio bi odigrati meč sa Zeljkom,ako Bog da kasnije, dužan mi je od prošle godine,2-3)
3. grupa sa Klaićem, Zeljkom i Štabom je interesatna, Čipin igra ok ali da se igrat sa njim bez frke... (najizjednačenija grupa po meni)
4. Na temelju grupe dajem prednost Ivanu Zeljku ali blagu, taj dečko me ne oduševljava sa svojim pingačom, solidna serva i bombe, ali klasa dvije ispod recimo Jalže i Maglića
5. Dariu želim prolaz, ali pazi Gregu nisam dugo igrao s njim tak da ne znam kak sad igra, treba provjeriti malo SLO ligu, pa vidi tamo ....
6. Frane i Kruno za prvo mjesto u grupi, prednost dajem Franetu zbog treninga i strašne igre zadnjih mjeseci.
7. Pucar i Marin, zanimljiv meč za 1. mjesto
8. Gore već opisano.