Ma ja sam često samokritičan tako da nisam relevantan, ponekad sam nerealan, a i skoro nikad zadovoljan jer kao uvijek može bolje haha. Opet, kad bolje razmislim, uz broj treninga, ovo je odličan rezultat. Normalno je da malo preostaje žala, "ljutnje" jer glava nije bila "unutra", svi tražimo neka svoja "opravdanja", razloge poraza kako bi sljedeći put bili bolji... Ponajviše mi samo smeta način na koji sam izgubio. Borbenost je tu, ali protiv ovakvog protivnika, za osvojiti dva,tri seta treba glava biti prisutna. Za meč, dosta teško. Moralo se više stvari posložiti. No set sam "zaslužio", bilo je 5 neiskorištenih set lopti, ali tu sam sam kriv. Ipak je to Pucar, i u konačnici kvalitet prevladava. Barić je izgubio 4:0 od Pucara, ali sva 4 seta u fiksu. To je ono, što bi bilo... Sve u svemu, što se mene tiče. Ako zanemarim zadnji meč, dajem si ocjenu 9/10, sve zbog reketa

, talašike...
Damir, prvi u grupi, nespretno i nesretno gubi nakon grupe od Majstorovića Marka 4:3, sedmi set na 9. Mislim da je Damir vodio 3:2.
Tomi, može i bolje, ali čuva se za ligu...
Frane, drugi u grupi, u četvrtfinalu je izgubio od Slovenca koji je bio u mojoj grupi. Moglo je i bolje, ali eto, okrene se, nije lako uvijek biti 100 % "in".
Marin, a nije ga baš ždrijeb pomazio, ali svejedno je pružio izvrstan otpor (4:3) osvajaču turnira, Zeljku Filipu.
Adam, dobio je zabranu da dijeli savjete svojim igračima kako igrati protiv mene, tako da sam ja dobro prošao...