možda je slični slučaj kao i sa bilićem u nogometu, ali imi nismo navikli na neke prevelike rezultate naše nogometne repke, barem ne ja, koji se ne sjećam 1998...u tome je razlika između našeg nogometa i našeg rukometa...u rukometu konstantno ostvarujemo jako dobre rezultate i onda trebamo naći čovjeka koji to može nastaviti, nije moguće da samo lino može našu repku dovest do medalje, dok u nogometu zadnjih par godina nemamo nekog boljeg rezultata i onda tražimo čovjeka koji možda može biti bolji od svog prethodnika i ostavriti neki ekstra rezultat...a i bilić je imao neki trenerski angažman prije repke i nije baš da se uči na našoj repki, ali goluža!!!to se ne smije trpjeti...
što se tiče golmana, slažem se da su bili loši, ali da vas ja nešta pitam, koji je golman skupio 3 obrane zaredom kada smo se možda mogli izvući iz minusa, kada nam se činilo da možda još uvijek ima nade???to je bio IVAN PEŠIĆ...i nije mi jasno zašto je goluža poslje vratio alilovića...ima nekih poteza koji nitko od nas ne razumije i koje mislim da ni on sam, goluža, ne može objasniti...čovjek ne zna šta radi...