Postao/la mcs » 09 lis 2014, 08:59
Bok ljudi,
ovako da vidimo što se tu zbiva, nema me par dana i evo postova na sve strane.
Gazi je već pokazao da se kuži u roaster i cijelu ligu tak da ne iznenađuje što je sve pogodio ako se ne varam. E sad tu je opet opaska mog imenjaka di veli da je liga jako previdljiva, s čime se ja opet jako slažem.
Za Stjepana, da imaš pravo, gledao sam mečeve sa youth championshipa i mogu reći da sam nadasve pozitivno iznenađen s jedne strane za Filipa Zeljka a s druge strane, znam da mali ima strašnu glavu i da je full cijeli u pingaču.
Što se tiče našeg meča, objektivno je GSTK jači za par koplja, Marko i Hrelec teško mogu parirati Pucaru i Zeljku i to se vidjelo bilo je tu po koji set, Marko mogao uzet i više Zeljku ali s obzirom da su dečki se vratili u PON kasno navečer još su dobro i odigrali. Moj meč sa Arbanasom je klasika već, ništa repriza meča iz Broda osim što nije bilo xxx navijača u dvorani, tak da je malo taj aspekt izostao, meč inače solidan i evo dobio 3-0, sad će me opet Gazi prozvati i podsjetite me na najavu di je rekao da niko drugi nece moci dobiti mec, međutim igra ovih mladaca za sad je jako dobra i ako tako nastave bit ce jako dobra sezona za skupljanje iskustva. Evo ostalo sve možete vidjeti iz rezultata.