Postao/la stjepan » 02 stu 2014, 15:50
OŠB - DRAČICE 4:1
1:0 DABIĆ Dario - BIBER Domagoj 3/0
1:1 GAVRAN Antonio - TOMINAC Tomislav 2/3
2:1 KLAIĆ Tomislav - ŠEGEC Petar 3/1
3:1 Klaić/Dabić - Tominac/Biber 3/1
4:1 DABIĆ Dario - TOMINAC Tomislav 3/1
Dobra igra i zaslužena pobjeda OŠB. Prvi meč Dario kontrolirao od početka do kraja, lijepa igra i sigurnih 3/0. U drugom meču prava drama. Gavran ima set lopticu u 1. setu i gubi, onda 8:4 i 10:8 u 2. setu i gubi, oba seta u dubokim fixevima, na 12 i 14 mislim. Treći set Gavro osvaja na razliku, pardonom na sam ćošak stola. Gavro igra super, bez imalo respekta i osvaja i 4. set. U 5. setu se okreće na 5:2 za Gavrana, ali ipak ne uspijeva izdržati, Tominac pobjeđuje i izjednačava. Tomi s 3/1 dobija Šegeca, ali ne baš lako. Par ponovo naslućuje dramu. Nakon sigurne igre, Tomi i Dario vode 2/0 u setovima, onda gube treći set i u 4. setu gume mislim 7:2. Kad se činilo da će sve opet otići u, za OŠB, prokletstvo 5. seta ove sezone, dečki spašavaju jednu set lopticu i ipak pobjeđuju s 3/1 za sigurno 3:1 vodstvo. Sve riješava Dario pobjedom nad Tomincem, na sličan način kao i u parovima. Sigurnih 2/0, pa Tominac počinje ubijati bekendom, osvaja 3. set, Dario dosta pasivan, ali ipak pribrao se i riješio 4. set u svoju korist i donio prvu pobjedu za OŠB ove sezone.
Graničar je u dopodnevnom terminu pobijedio Olimpiju 4:1.