8. kolo (05.02.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 8. kolo (05.02.2011.)

PostPostao/la mcs » 05 vel 2011, 14:10

MSTC - Senkovec 3-4

Magdalenic N. - Baric 0/3 0-1
Damjan B. - Jurinec 3/0 1-1
Tkalec I. - Šimon 3/0 2-1
par - par 3/1 3-1
Magdalenic - Jurinec 0/3 3-2
Tkalec - Baric 2/3 3-3
Damjan B. - Šimon 1/3 3-4

Iz moje perspektive, trebali dobiti par, ovako se jos jednom digli iz ponora i dobili tekmu. Zacas putujemo u Koprivnicu.
mcs

PostPostao/la Mata » 05 vel 2011, 18:14

Kutina - OŠB 4 :0 :o ...ista postava ,rezultat ni približan :roll: ...ali pričekajmo opširnije izvješće,možda su dečki štogod popili putem do Kutine :)
Mata

PostPostao/la mcs » 05 vel 2011, 20:29

Podravka - Šenkovec 4-1

Loncar - Šimon 3/1 1-0
Jurasic - Baric 0/3 1-1
Belic - Lipic 3/0 2-1
par - par 3/0
Loncar - Baric 3/1 4-1
mcs

PostPostao/la mcs » 05 vel 2011, 20:30

I da i ovaj rezultat znam

Nostro - Mihovljan 4-1

Podravka - Mihovljan 4-0
mcs

PostPostao/la Mata » 05 vel 2011, 20:47

Neslužbeno...piše na SLAST-u da je Graničar dobio Petrinju 4:3

Čestitke Šenkovcu na pobjedi ,povratku iz 1:3....koji je to hrkljuš Jurinec na mostu izgubi na ćupriji dobije,a Damjan obratno :o ...jedino je moj imenjak konstanta...taj sve dere :P :o
Mata

PostPostao/la sportikus » 06 vel 2011, 01:52

Petrinja nepotpuna, ali ipak neugodna, iako 4:1 sugerira na laganu pobjedu, to nije bilo, krenuvši od 2:3 tomija, preko para sa 2:0 na 2:3!! Čudna igra, čas naša-čas njihova, ali dobro na kraju iskorištena prilika neigranja Arapa!!
Kutina-standardno neugodna, standardno blijedo izdanje+ postava koja nije baš bila po željama al tko te pita.. Svijtla točka je bio Garić sa dobrom igrom protiv Damira, da je bilo više koncentracije bilo bi tu svega i par je bio na nivou, ostalo za zaborav. Čestitke Runjićima , opet su pokazali da su ipak jači.
Mi smo primarni cilj ispunili-protiv Petrinje. Sad mala pauza, pa nastavak domaćinstvom Vuk-ID Olimpija

Nostro i graničar iznenađenja kola-ali nama ne igra nešto ulogu, mi sami svoje stvaramo i to je dobro, što ovisimo o sebi a ne o drugima. Vukovar sada u problemima..iskreno se nadam da će se izvući!
sportikus

PostPostao/la ttp » 06 vel 2011, 15:21

Evo i mog dojma. Prvi meč protiv Petrinje, iako jesu oslabljeni, griješe oni koji misle lako ćemo do pobjede... Jer realno Knez može dvicu napraviti, nek jučer solidni Anušić jednu dobije i par... Ipak, sve je dobro počelo Tomijevom pobjedom protiv Anušića. Par je bio ključan kako bih ja mogao sa manje tereta igrati poslije para :) . Sve u svemu, i da je bio Ivković, bolji smo... Mada, nikad ne znaš kako se može okrenuti... :shock: 8-)
Protiv Kutine, nije bilo toliko bitno. Dosta visok poraz, što u biti nije realno. Bolji jesu, ali ne toliko kako rezultat pokazuje. I da se nije toliko griješilo, ili prelako ispuštalo vodstvo, trebalo se uzeti više setova ili mečeva... No, nama to nije bitno. Meni osobno nisu smetali uvjeti u Kutini, no prenisko je, visina... ! Da se hoće podići zicer, ne bi baš išlo... :mrgreen:
Ne želim ništa puno aludirati, ali baš me zanima ima li puštanja u ligi. Jedne godine kada je OŠB-a ispala, bilo je puštanja (priznali su to neki igrači sa tog susreta)... Tko zna je li do sada u našoj ligi bilo kakvog puštanja !!! Inače sam naivan, mislim kako nema puštanja, ali bojim se da sam u krivu !
Meč OŠB - Vukovar, mi idemo u borbu za 4 mjesto. To jest, pokušati to zadržati, u što vjerujem da će se ostvariti ! Imamo pravo na jedan kiks, ukoliko drugi ne kiksaju...
Dok Graničar- Vukovar, tu će biti borbe za opstanak, iako smatram da je Vukovar bolji, i da je zaslužio više od Graničara opstanak u ligi... Može Graničar "ovisiti" o meču OŠB-a sa Vukovarom. Ovisiti sam stavio pod navodnike, jer samo oni sami o sebi ovise... ako u drugoj ligi želiš opstati sa svim porazima u prvom dijelu (da ne govorim o tome kako se ušlo u 2. ligu) i sa jednom pobjedom, i to "spletom sretnih okolnosti"... Ružno je išta drugo tvrditi... Vrijeme će pokazati ! Tako da neću o tome ništa više reći ! Baš me zanima kako će se stvari "odigrati", i jesam li u pravu u nekim pretpostavkama... :? :roll: Živjeli
ttp

PostPostao/la matteo94 » 06 vel 2011, 15:51

vukovar ostaje u ligi, graničar odlazi...ne mogu oni ništa više od ovoga napraviti...
matteo94

PostPostao/la Mata » 06 vel 2011, 20:57

Ostati će oni koji to izbore za stolom ;)
U svezi glede možebitnog puštanja...hm ne volim baš rasprave na tu temu.U državi u kojoj se KAO sve unaprijed zna teško je to reći.
Znam da su mnoge nogometne utakmice povlačene iz kladionica jer su ONI KOJI ZNAJU proširili vijesti o puštanju...sjećam se na prvu da je tako Dinamo SIGURNO puštao bod Interu.I onda pobijedio u 87 minuti nekim traljavim golom.
Naravno ovi koji SVE ZNAJU su se pokrili po ušima,da bi već u utorak krenule nove SIGURNE priče,sad Hajduk sigurno pušta Zadru i tako unedogled dok jednu utakmicu ne "pogode"

Tako i ovo...danas smo malo o tome pričali.Srećom je OŠB pobijedila Graničar pa je sada pobjeda Mateja nad tobom samo iznenađenje...no da je time Graničar pobijedio meč onda bi to bio povod drugima o možebitnom puštanju.Jebiga tako je to :oops:
Zato ne treba voditi nikakve rasprave o tome osim ako baš nema dokaznog materijala.
Mata

PostPostao/la ttp » 06 vel 2011, 21:15

Slažem se Mata sa tobom. No, ovo prvo što sam napisao da je bilo puštanja, to ću uvijek reći, i dajem ruku u vatru... dovoljno govori činjenica da su sami igrači priznali to, i neću uopće dovoditi u pitanje da sada to nije pušteno, ili da to nije sigurno, kada je tako bilo, nažalost...
A ovo, nisam napisao da je bilo puštanja, niti da nije bilo puštanja. Već sam napisao da me baš zanima ima li toga... i voditi rasprave o tome se ne mogu baš, jer je to previše ružno i tome nije mjesto na forumu. Kao kada novinari napišu ovaj je ukrao, lopov je... I recimo da ponekad i je, sigurno nekad i nije, a tako optužiti čovjeka i uništiti mu ugleda sasvim je nečasno i krajnje ružno. Meni se to gadi, i za svaku klevetu bih tužio novinare... No da se vratim na ovaj naš slučaj, zato se i ne upuštam u takve rasprave, iako moj mali mozak može pomisliti na to, i zadržati za sebe, kao što ovdje slučaj...
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.